Withings SpO2 -kapabla ScanWatch kommer äntligen till USA

0
42
Withings

Under CES 2020 fann vi att vi drogs till Withings ScanWatch, en snygg bärbar med SpO2 -sensorer och avancerade algoritmer. Och efter det som verkar vara en livstid (jag kommer inte alls ihåg januari 2020) kommer ScanWatch äntligen till USA med FDA -godkännande för sina unika hälsoövervakningsfunktioner.

Det finns några saker som vi behöver klargöra på förhand. För det första lanserades ScanWatch förra året i Europa och Australien. Dess fördröjda amerikanska release är ett resultat av FDA -godkännandeprocessen, som krävs för alla produkter som påstår sig upptäcka medicinska tillstånd. Medan andra smartklockor har EKG- och SpO2 -sensorer gör de inte anspråk på att upptäcka förmaksflimmer eller andningsstörningar så att de kan hoppa över FDA.

Naturligtvis gör detta ScanWatch till den första bärbara att få FDA -godkännande för EKG- och SpO2-baserade hälsodetekteringsfunktioner. Det är en otroligt unik produkt på den amerikanska smartwatch -marknaden, eftersom det är en certifierad medicinsk utrustning. (Enligt Withings är ScanWatch så bra att den används i vissa medicinska miljöer. Tyska läkare använder för närvarande bärbara som ett billigt sätt att övervaka COVID-19-patienter, till exempel.)

Men ScanWatch tilltalar kanske inte alla. Det är en hybrid smartwatch, vilket betyder att den har analoga händer och en liten integrerad display. Som sagt, det är simsäkert upp till 5ATM, kan spåra 30 olika aktiviteter (promenader, löpning, etc) och har en 30-dagars batteritid. Fodralet i rostfritt stål och skärmen i safirglas är också ganska snygga, särskilt om du kommer från en Fitbit.

Withings säger att ScanWatch kommer att lanseras i USA i november för 279 dollar. Rose Gold- och Horizon -versionerna anländer till USA någon gång nästa år för $ 299 respektive $ 499. Du kan registrera dig för aviseringsmeddelanden på Withings ’ webbplats.

Withings ScanWatch

Med lanseringen i USA i november kan Withings ScanWatch upptäcka sömnapné, förmaksflimmer och andra tillstånd. Om du bor i Europa eller Australien kan du beställa ScanWatch idag.

Handla nu

& nbsp;