U kunt nu veilig wachtwoorden delen met 1Password

0
40
1Password

1Password is een krachtig hulpmiddel om uw wachtwoorden bij te houden. Het krijgt steeds nieuwe functies en nu wordt het een gemakkelijke manier om wachtwoorden te delen met vrienden en geliefden, of ze nu 1Password gebruiken of niet.

De nieuwe functie, die 1Password Psst! (hulpprogramma voor het veilig delen van wachtwoorden), is zo ontworpen dat u wachtwoorden met iedereen kunt delen. De belangrijke verandering is dat ze 1Password niet hoeven te gebruiken om de inloggegevens te ontvangen.

GERELATEERDIs het nuttig voor videostreamingdiensten als u uw account deelt?

Als je bijvoorbeeld graag streamingdiensten deelt, zou dit een uitstekende functie voor je zijn. Je kunt het ook gebruiken om je wifi-wachtwoord snel en gemakkelijk met gasten te delen, in plaats van een ingewikkelde reeks tekst en cijfers door je huis te moeten schreeuwen.

Om de functie te gebruiken, hoeft u alleen maar “Delen” van een item in uw wachtwoordopslag, en dan kunt u de link naar de andere partij verzenden. Het verloopt standaard over zeven dagen, maar u kunt dat wijzigen in maximaal 30 dagen tot een korte weergave als een enkele weergave.

Advertentie

U kunt het gedeelde wachtwoord instellen op beschikbaar zijn voor iedereen met de link of alleen voor specifieke mensen. Als je het laatste selecteert, moet de ontvanger zijn e-mailadres invoeren voordat hij toegang krijgt tot de inloggegevens.

Al met al lijkt het een gebruiksvriendelijke functie die 1Password nog meer een speler maakt in de ruimte voor wachtwoordbeheer.

GERELATEERD: Hoe veilig zijn wachtwoordmanagers?

LEES VOLGENDE

  • › Breakoutruimten gebruiken in Google Meet
  • › Hoe u uw profielfoto op Instagram kunt wijzigen
  • › Apple Mac Event 2021: hoe te kijken en wat te verwachten
  • › Hoe u uw browsegeschiedenis wist in Chrome voor iPhone en iPad
  • › Een iPhone of iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen