SSC Delhi Police SI, CAPF -rekrytering 2019: Sista vakanslistan släppt

0
137

Kandidater kan kontrollera hela vakansfördelningen på den officiella webbplatsen-ssc.nic.in (File)

Staff Selection Commission har släppt den sista vakanslistan för rekrytering av Delhi Polis underinspektör, biträdande underinspektör och CAPF 2019. Kandidater kan kontrollera hela vakansfördelningen på den officiella webbplatsen – ssc.nic.in

Totalt har 211 lediga platser anmälts för rekrytering av underinspektör i polisen i Delhi, varav 132 är reserverade för manliga kandidater och 79 är reserverade för kvinnliga kandidater. Hela 2534 lediga platser meddelas för underinspektör (GD) i CAPF. Inga lediga platser har fastställts för ASI -tjänsten.

Läs | SSC Phase IX -rekrytering 2021 släppt: Hur man ansöker, behörighet, provmönster

SSC har också släppt ett detaljerat alternativformulär (DOF) för kandidaterna att markera deras preferenser i tjänster enligt deras önskade ordning. Kandidater måste nämna sin preferensordning för underinspektör i polisen i Delhi, underinspektör i gränssäkerhetsstyrkan (BSF), underinspektör i centrala industriella säkerhetsstyrkan (CISF), underinspektör i Central Reserve Police Force (CRPF) , Underinspektör i indotibetanska gränspolisen (ITBPF) och underinspektör i Sashastra Seema Bal (SSB).

SSC hade tidigare deklarerat resultaten av PET/PST 2020 -tentamen. De kandidater som är listade i listan kommer nu att visas för uppsats II. Totalt har 5 572 kandidater kvalificerat Physical Endurance Test (PET)/Physical Standard Test (PST).

& nbsp;

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste jobbnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd