'India kontrollerer verdens cricket': Imran Khan etter at New Zealand, England trakk seg fra Pakistan -turné

0
29

Pakistans premierminister Imran Khan (fil)

Uttrykker skuffelse over New Zealand og Englands beslutning om å trekke seg fra sine respektive turer i Pakistan , Sa statsminister Imran Khan mandag at penger har blitt en stor aktør nå, og at India er det rikeste styret, og kontrollerer verdens cricket. ”

I et intervju med Middle East Eye sa Khan at England ikke ville ha turt å gjøre det samme mot India fordi de vet at (med) de involverte beløpene, India kan produsere mye mer penger. Penger er en stor spiller nå for spillerne så vel som cricketbrettet. (The) Indian cricket board er det rikeste, så India kontrollerer i utgangspunktet verdens cricket, ” sa han.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

Khan, tidligere pakistansk cricketkaptein, sa at avgjørelsen var “ skuffende ” og påpekte at Pakistan turnerte England i juli 2021 under Covid-19 lockdown. “De burde stille seg selv spørsmålet, hva hadde de trodd hvis et land gjorde det mot dem,” sa han.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1 .png

Den pakistanske statsministeren kritiserte også New Zealand for å avlyse turen 17. september etter en bombetrussel. Han kalte trusselen “ falske nyheter &#8221 ;, la til: “ Den største bekymringen for beskyttelse av utenlandske lag er for oss. Tenk om det skjer noe i Pakistan. Vi er ansvarlige, og vi har en av de beste etterretningsbyråene i verden. ”

Tidligere har den pakistanskfødte australske cricketspilleren Usman Khawaja sa “ money talks ” og lag vil aldri si nei til turné i India, men det er lett for spillere og organisasjoner ” å avslå oppdrag i Pakistan eller Bangladesh.

I henhold til timeplanen var det planlagt at New Zealand skulle spille tre ODI -er og fem T20I -er i Pakistan fra 17. september til 3. oktober. England skulle etter planen spille to T20I -er mot Men in Green 13. og 14. oktober.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste verdensnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.