Hur man integrerar ett VoIP -telefonsystem i Microsoft Teams

0
27

Microsoft Teams är ett otroligt populärt val för en kommunikationsplattform, men tänk om vill du bara ringa ett enkelt samtal med ditt team? RingCentral integreras direkt i Teams för att ge dig det bästa av två världar: ett förstklassigt VoIP-system som fungerar tillsammans med Microsoft Teams.

RingCentral har funnits länge som ett utmärkt VoIP-telefonsystem för småföretag och en kraftfull faxtjänst, och de har nyligen börjat erbjuda sitt videosamtalssystem som en fristående produkt, vilket verkligen är värt en titt.

Det vi pratar om idag är RingCentral MVP som ett VoIP -system för ditt företag och hur det kan integreras i Microsoft Teams för att ge dig en sömlös upplevelse. Du kan inte bara ringa röstsamtal med RingCentral, utan även videosamtal.

Innehållsförteckning

Använder du Google Chrome? RingCentral -tillägget är den enklaste lösningen
Integrera RingCentral -appen direkt i Microsoft Teams
Företagskund? Du kan uppgradera till Cloud PBX för team för kraftfulla inbyggda funktioner

Använder du Google Chrome? RingCentral -tillägget är den enklaste lösningen

Om du &#8217 ; är redan en RingCentral MVP -kund och du har standardiserat dig på Google Chrome, det enklaste sättet att integrera i Microsoft Teams är att helt enkelt använda deras Chrome -tillägg, vilket gör det extremt enkelt att utlösa telefonsamtal och videomöten direkt från Microsoft Teams .

Det bästa är att tillägget inte är begränsat till Teams, det fungerar faktiskt i alla Microsoft Office 365, inklusive i Outlook. Tillägget kan:

 • Schemalägga möten inbyggt från Outlook
 • Ring eller sms enkelt kontakter från kontaktkorten i Office 365
 • Ringa och ta emot samtal direkt från Office eller Teams
 • Visa alla RingCentral- och Office-kontakter tillsammans
 • Klicka för att ringa alla telefonnummer som visas i e-postmeddelanden
 • mycket mer & #8230;

Eftersom Google Chrome används flitigt överallt fungerar det här alternativet för många människor. Men du är inte begränsad till att använda ett tillägg, så fortsätt läsa för resten av alternativen.

Integrera RingCentral-appen direkt i Microsoft Teams

Om du är en Microsoft Edge- eller Safari -användare eller om du vill att RingCentral ska integreras i mobilappen kan du också integrera RingCentral -appen direkt från skärmen för Microsoft Teams -appen. Klicka bara för att lägga till en app och söka efter “ RingCentral ” och det kommer direkt.

Det är värt att notera att eftersom vi integrerar RingCentral -appen i Teams måste du också ha den vanliga RingCentral stationära eller mobilappar installerade på din enhet.

När du har lagt till appen och den visas i det vänstra fältet kan du fästa appen för enkel åtkomst framöver, vilket definitivt kommer att göra det mer bekvämt.

Första gången du öppnar RingCentral -appen behöver du gå igenom installationsprocessen, vilket innebär att du loggar in på din konton och godkänna allt. Du måste ha ett konto med tillräcklig behörighet för att göra detta.

Om du har en större organisation eller vill installera den överallt för alla, kanske du vill följa RingCentrals officiella dokumentation, vilket kräver att någon med administratörsbehörighet ställer in den i Azure och ger rätt behörighet där.

När du väl har konfigurerat allt — och det är värt att notera att RingCentral har oerhört hjälpsamma tekniska supportpersoner om det skulle finnas några frågor — kan du helt enkelt använda uppringningsappen för att ringa direkt i gränssnittet. Detta startar programmet RingCentral för att slutföra samtalet.

Du kan söka igenom dina Teams -kontakter precis som du hade förväntat dig.

Och från vilken chatt eller kortskärm som helst kan du använda RingCentral -ikonen eller -kommandona för att utlösa ett möte eller ett samtal med en kontakt eller ett team.

Från kontaktkortet kan du till och med schemalägga ett möte i framtiden om du ’ gillar.

Som du ser kan funktionerna i denna integration liknar Chrome -tillägget, men de fungerar i alla webbläsare. Den största fördelen med att använda Chrome-tillägget är dock att du kan integrera i alla Office 365, vilket är lite mer användbart.

Företagskund? Du kan uppgradera till Cloud PBX för team för kraftfulla inbyggda funktioner

Om du kör en Enterprise -licens för Microsoft Teams kan du uppgradera ditt RingCentral -paket för att stödja en fullständig Cloud PBX -integration, vilket är betydligt kraftfullare, och uppgraderar den underliggande samtalsfunktionen inom Teams för att stödja alla funktioner i RingCentral .

Denna integration är en betydande uppgradering av den inbyggda funktionaliteten i företagets Teams telefonsystem. Större företag som behöver avancerad samtalsdirigering, köer, inspelning och analys kommer att ha mycket bättre tur att uppgradera till Cloud PBX-alternativet, som integreras helt under huven utan några tillägg eller tillägg som krävs. Det är det ultimata alternativet för att lägga till ett VoIP -telefonsystem till Microsoft Teams, och det använder officiellt stödda förlängningsmekanismer i Microsoft Teams.

RingCentral PSTN -tjänsterna finns i 44 länder och på 16 språk, plus att du kan ställa in lokala och avgiftsfria nummer i 110+ länder.

LÄS NÄSTA

 • & rsaquo; Så här använder du breakout -rum i Google Meet
 • & rsaquo; Så här ändrar du din profilbild på Instagram
 • & rsaquo; Apple Mac Event 2021: Hur man tittar och vad man kan förvänta sig
 • & rsaquo; Så här rensar du din webbläsarhistorik i Chrome för iPhone och iPad
 • & rsaquo; Så här fabriksåterställer du en iPhone eller iPad