Facebooks försök att stoppa läckor har läckt ut

0
46

Efter att mängder av information läckt ut från Facebook under de senaste veckorna, så har det sociala nätverket nu vidtagit åtgärder för att minska risken för läckor. Men information om de åtgärderna har paradoxalt nog läckt ut. Det rapporterar New York Times. Enligt uppgifterna så har Facebook gjort ett antal av de grupper man har internt på sin egen plattform Workspace privata. Åtgärden kommer kort efter att visselblåsaren Frances Haugen vittnat inför den amerikanska kongressen. Facebook säger i ett uttalande till The Verge att man planerat att göra grupperna privata sedan flera månader tillbaka. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis hela hösten (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.