Een VoIP-telefoonsysteem integreren in Microsoft Teams

0
44

Microsoft Teams is een ongelooflijk populaire keuze voor een communicatieplatform, maar wat als wil je gewoon een simpele spraakoproep doen met je team? RingCentral integreert rechtstreeks in Teams om u het beste van twee werelden te bieden: een eersteklas VoIP-systeem dat samenwerkt met Microsoft Teams.

RingCentral bestaat al heel lang als een geweldig VoIP-telefoonsysteem voor kleine bedrijven en een krachtige faxservice, en sinds kort bieden ze hun video-oproepsysteem aan als een op zichzelf staand product, wat echt het bekijken waard is.

Waar we het vandaag over hebben, is RingCentral MVP als een VoIP-systeem voor uw bedrijf en hoe het kan worden geïntegreerd in Microsoft Teams om u een naadloze ervaring te bieden. Je kunt niet alleen bellen met RingCentral, maar ook videogesprekken.

Inhoudsopgave

Gebruikt u Google Chrome? De RingCentral-extensie is de eenvoudigste oplossing
De RingCentral-app rechtstreeks integreren in Microsoft Teams
Enterprise Customer? U kunt upgraden naar Cloud PBX voor teams voor krachtige native functies

Gebruik je Google Chrome? De RingCentral-extensie is de eenvoudigste oplossing

Als je Als u al RingCentral MVP-klant bent en u hebt gestandaardiseerd op Google Chrome, is de eenvoudigste manier om te integreren in Microsoft Teams door simpelweg hun Chrome-extensie te gebruiken, waardoor het uiterst eenvoudig is om rechtstreeks vanuit Microsoft Teams telefoongesprekken en videovergaderingen te starten .

Het beste is dat de extensie niet beperkt is tot Teams, sterker nog, het werkt in heel Microsoft Office 365, ook in Outlook. De extensie kan:

 • Vergaderingen plannen vanuit Outlook
 • Gemakkelijk contactpersonen bellen of sms'en vanaf de contactkaarten in Office 365
 • Oproepen plaatsen en ontvangen rechtstreeks vanuit Office of Teams
 • Bekijk alle RingCentral- en Office-contacten samen
 • Click-to-call elk telefoonnummer dat in e-mailberichten verschijnt
 • nog veel meer& #8230;

Omdat Google Chrome overal veel wordt gebruikt, werkt deze optie voor veel mensen. Maar je bent niet beperkt tot het gebruik van een extensie, dus blijf lezen voor de rest van de opties.

Integreer de RingCentral-app rechtstreeks in Microsoft Teams

Als u een Microsoft Edge- of Safari-gebruiker bent, of u wilt dat RingCentral in de mobiele app wordt geïntegreerd, kunt u de RingCentral-app ook rechtstreeks vanuit het scherm van de Microsoft Teams-app integreren. Klik gewoon om een ​​app toe te voegen en zoek naar “RingCentral” en het zal meteen verschijnen.

Het is vermeldenswaard dat aangezien we de RingCentral-app in Teams integreren, je ook de reguliere RingCentral-app nodig hebt desktop- of mobiele apps die op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

Zodra je de app hebt toegevoegd en deze verschijnt in de linkerbalk, kun je de app vastzetten voor gemakkelijke toegang in de toekomst, wat het zeker handiger zal maken.

De eerste keer dat u de RingCentral-app opent, moet u het installatieproces doorlopen, waarbij u zich aanmeldt bij uw rekeningen en alles autoriseren. U heeft hiervoor een account met voldoende toestemming nodig.

Als u een grotere organisatie heeft of deze voor iedereen over de hele linie wilt installeren, kunt u de officiële documentatie van RingCentral volgen, waarvoor iemand met beheerderstoegang nodig is om deze in Azure in te stellen en de juiste rechten daar.

Zodra je alles hebt geconfigureerd en het is de moeite waard om op te merken dat RingCentral uiterst behulpzame mensen voor technische ondersteuning heeft, mochten er vragen zijn, kun je eenvoudig de dialer-app gebruiken om rechtstreeks te bellen in de interface. Hiermee wordt de RingCentral-toepassing gestart om het gesprek te voltooien.

U kunt uw Teams-contacten doorzoeken zoals u zou verwachten.

En vanuit elk chat- of kaartscherm kunt u het RingCentral-pictogram of de opdrachten gebruiken om een ​​vergadering of een oproep met een contactpersoon of team te starten.

Vanaf de contactkaart kunt u zelfs een vergadering plannen in de toekomst als u’ graag.

Zoals je kunt zien, zijn de kenmerken van deze integratie is vergelijkbaar met de Chrome-extensie, maar ze werken in alle browsers. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de Chrome-extensie is echter dat u deze in heel Office 365 kunt integreren, wat een beetje handiger is.

Zakelijke klant? U kunt upgraden naar Cloud PBX voor teams voor krachtige native functies

Als u een Enterprise-licentie van Microsoft Teams gebruikt, kunt u uw RingCentral-pakket upgraden om een ​​volledige Cloud PBX-integratie te ondersteunen, die aanzienlijk krachtiger is, en de onderliggende oproepfunctionaliteit binnen Teams upgraden om de volledige functies van RingCentral te ondersteunen .

Deze integratie is een belangrijke upgrade van de native functionaliteit in het Enterprise Teams-telefoonsysteem. Grotere bedrijven die geavanceerde oproeproutering, wachtrijen, opname en analyse nodig hebben, zullen veel meer geluk hebben bij het upgraden naar de Cloud PBX-optie, die volledig onder de motorkap kan worden geïntegreerd zonder dat er add-ons of extensies nodig zijn. Het is de ultieme optie voor het toevoegen van een VoIP-telefoonsysteem aan Microsoft Teams en het maakt gebruik van officieel ondersteunde uitbreidingsmechanismen in Microsoft Teams.

De RingCentral PSTN-services zijn beschikbaar in 44 landen en in 16 talen, plus je kunt lokale en gratis nummers instellen in meer dan 110 landen.

LEES VOLGENDE

 • › Breakoutruimten gebruiken in Google Meet
 • › Hoe u uw profielfoto op Instagram kunt wijzigen
 • › Apple Mac Event 2021: hoe te kijken en wat te verwachten
 • › Hoe u uw browsegeschiedenis wist in Chrome voor iPhone en iPad
 • › Een iPhone of iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen