Du kan nu säkert dela lösenord med 1Password

0
23
1Password

1Password är ett kraftfullt verktyg för att hålla reda på dina lösenord. Det fortsätter att få nya funktioner, och nu får det ett enkelt sätt att dela lösenord med vänner och nära och kära oavsett om de använder 1Password eller inte.

Den nya funktionen, som 1Password kallar Psst! (Lösenordssäkert delningsverktyg), är utformat så att du kan dela lösenord med vem som helst. Den betydande förändringen är att de inte behöver använda 1Password för att få inloggningsinformationen.

RELATERAD Bryr dig videostreamingtjänster om du delar ditt konto?

Om du gillar att dela strömmande tjänster, till exempel, skulle detta vara en utmärkt funktion för dig. Du kan också använda det för att dela ditt Wi-Fi-lösenord med gäster snabbt och enkelt, snarare än att behöva skrika en komplicerad rad text och siffror genom ditt hem.

För att använda funktionen behöver du helt enkelt välja “ Dela ” från ett objekt i ditt lösenordslagring, och sedan kan du skicka länken till den andra parten. Det löper ut om sju dagar som standard, men du kan ändra det till så länge som 30 dagar till kortare som en enda vy.

Annons

Du kan ställa in det delade lösenordet till vara tillgänglig för alla med länken eller endast specifika personer. Om du väljer det senare måste mottagaren ange sin e-postadress innan han kommer åt inloggningsinformationen.

Sammantaget ser det ut som en lättanvänd funktion som gör 1Password ännu mer av en spelare i lösenordshanteraren.

RELATERAT: Hur säkra är lösenordshanterare?

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här använder du breakout -rum i Google Meet
  • & rsaquo; Så här ändrar du din profilbild på Instagram
  • & rsaquo; Apple Mac Event 2021: Hur man tittar och vad man kan förvänta sig
  • & rsaquo; Så här rensar du din webbläsarhistorik i Chrome för iPhone och iPad
  • & rsaquo; Så här fabriksåterställer du en iPhone eller iPad