Delhi konfidensielt: Søk etter eksperter

0
35

Nitin Gadkari

VEITRANSPORT og motorveidepartementet under Nitin Gadkari ønsker å danne en rådgivende ekspertgruppe, som formelt vil gi råd om transportsaker. Gruppen på fem medlemmer vil ha eksperter fra forskjellige felt som vil gi råd til departementet og ministeren om spørsmål som førerløse biler, alternative drivstoff som hydrogenbrenselcelle, elektriske kjøretøyer, hyperloop og transportmidler med kabel. Det vil også gi råd om “delt mobilitet” som appbaserte drosjetjenester og bilbasseng. Søket er i gang for å finne den riktige typen mennesker, og husk at de som søker ikke har en interessekonflikt mens de sitter i panelet.

Back To Office < /p>

I takt med at forberedelsene til de viktigste forsamlingsvalget neste år tar fart, går BJP -hovedkvarteret også tilbake til normalitet. Partikontoret, som nesten hadde stått øde på grunn av pandemien, er stadig vitne til aktiviteter med lettelser i restriksjonene. Fagforeningsministre har nå blitt bedt om å stille seg tilgjengelig for partikadre og ledere på kontoret ofte. Mandag ble øvelsen gjenopptatt med helse- og familievernminister Mansukh Mandaviya til stede på kontoret om ettermiddagen. Lov- og justisminister Kiren Rijiju vil være til stede på kontoret tirsdag og jernbaneminister Ashwini Vaishnaw torsdag.

Alt på en dag

DEN BRITISKE høykommisjonen i New Delhi arrangerte en “høykommissær for en dag” i helgen. Aditi Maheshwari, 20, fra Chittorgarh i Rajasthan tilbrakte en hel dag med å lede den britiske høykommisjonen etter å ha vunnet en konkurranse. Aditi, som ønsker å bli med i IAS, er den femte vinneren av India -utgaven av konkurransen ‘High Commissioner for a Day’, som har blitt arrangert årlig siden 2017 for å feire den internasjonale dagen for jentebarnet. Som Storbritannias fremste diplomat i India, opplevde Aditi et bredt spekter av diplomatisk aktivitet. Alex Ellis, visekommissær for dagen (andre dager, høykommissær til India), kjørte henne rundt i et elektrisk kjøretøy. Aditi tar for tiden en bachelor i fysikk fra Miranda House.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste konfidensielle nyhetene i Delhi, last ned Indian Express -appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.