De beste Halloween-films op HBO Max in 2021

0
44
AFM Visuals/Shutterstock.com< /figuur>

Met zijn mix van recente releases, blockbuster-franchises en klassieke films heeft HBO Max een brede selectie films voor elke gelegenheid, inclusief Halloween. Dit zijn de beste Halloween-films om naar te kijken op HBO Max.

Inhoudsopgave

De Blob
De gebroeders Grimm
De lege man
Freaky
Gremlins
I Married a Witch
Little Shop of Horrors
A Nightmare on Elm Street
Trick 'r Treat
The Witches

GERELATEERD: De beste Halloween-films op Netflix in 2021< /strong>

De Blob

Hoe eng kan een roodachtige gelatineuze massa echt zijn? In The Blob is het antwoord “niet erg eng,” maar deze monsterfilm uit 1958 is nog steeds leuk om naar te kijken. Steve McQueen maakt zijn speelfilmdebuut als Steve Andrews, een tiener die een meteoor ziet neerstorten buiten zijn kleine stad.

In de meteoor zit de titulaire klodder, die exponentieel groeit terwijl hij verschillende stadsbewoners doodt en absorbeert. . De speciale effecten zijn charmant gedateerd en er is onverwacht scherp commentaar in de scènes van de arrogante volwassenen die de tieners afwijzen. blob-gerelateerde zorgen.

Bekijk op HBO Max

The Brothers Grimm

De eigenzinnige regisseur Terry Gilliam maakte zijn meest mainstream film met The Brothers Grimm, met Matt Damon en Heath Ledger in de hoofdrollen als de legendarische kroniekschrijvers van sprookjes. In de film van Gilliam worden de broers opnieuw voorgesteld als rondzwervende 19e-eeuwse oplichters, die hun verhalen over het magische en mystieke gebruiken om naïeve boeren op te lichten.

GERELATEERD: How-To Geek's beste cadeaus om het snoer door te snijden voor vakantie 2021

Dus ze zijn niet voorbereid wanneer ze worden geconfronteerd met een werkelijke bovennatuurlijke dreiging. Gilliam brengt zijn kenmerkende eigenzinnigheid naar een onstuimige, effectgedreven actiefilm, met elementen van het duister en verwrongen.

Bekijk op HBO Max

The Lege man

Verlaten door zijn studio en geminacht door critici en publiek tijdens zijn theatrale release in 2020, heeft David Prior's The Empty Man in korte tijd een cultstatus opgebouwd. In tegenstelling tot de titel en de marketing, is dit geen afgeleide tienerhorrorfilm over een stedelijke legende. Er gaat een verhaal de ronde over de titulaire boeman, onderzocht door de hoofdpersoon, een gemartelde ex-agent gespeeld door James Badge Dale. Maar het is slechts een klein deel van deze epische, vreemde film die meer bezig is met de kneedbare aard van de realiteit dan met schokkende kijkers.

Bekijk op HBO Max

Gek

Freaky combineert op slimme wijze de subgenres van de body-switching-film en de slasher-film en speelt Vince Vaughn als een kolossale seriemoordenaar die per ongeluk van lichaam wisselt met een parmantige tiener, gespeeld door Kathryn Newton. De acteurs halen veel komische kilometers uit het spelen van elkaars personages, en regisseur en co-schrijver Christopher Landon speelt met de bekende elementen van beide subgenres voor een vermakelijk effect. Het is verrassend zoet voor een horrorfilm, terwijl het nog steeds vol spanning zit.

Bekijk op HBO Max

Gremlins

Horrorkomedie Gremlins maakt deel uit van de grote traditie van kersthorrorfilms, maar het verhaal van ondeugende beestjes die een idyllisch stadje verwoesten, is ook perfect voor Halloween. Regisseur Joe Dante roept ouderwetse monsterfilms op in zijn weergave van de sluwe groene wezens die amok maken in het fictieve stadje Kingston Falls. Gremlins combineert monsterlijke chaos met sardonische humor, en het vat zelfs een beetje de kerstsfeer, om kijkers van het ene vakantieseizoen naar het andere te sturen.

Bekijk op HBO Max

GERELATEERD: < strong>De beste streamingdiensten voor de feestdagen van 2021

I Married a Witch

Een soort voorloper van bovennatuurlijke sitcoms zoals Bewitched, de bruisende romantische komedie I Married a Witch van René Clair, speelt Veronica Lake als een heks die verliefd wordt op de afstammeling van een familie die ze eeuwen eerder vervloekte. Lake brengt een gekke maar sensuele aanwezigheid naar de heks Jennifer, en Fredric March is haar perfecte match als de verliefde politicus Wallace Wooley. De film zit vol grappige magische misverstanden over de hoofdpersonen’ weg naar romantische gelukzaligheid.

Bekijk op HBO Max

Little Shop of Horrors

Freddy Krueger, nog steeds een van de meest populaire kostuums op Halloween, is nog nooit zo angstaanjagend geweest als hij is in Wes Craven's originele A Nightmare on Elm Street. Voordat hij een grappig popcultuuricoon werd, begon Freddy (gespeeld door Robert Englund) als een loerende aanwezigheid in de dromen van tieners in het rustige stadje Springwood, Ohio.

GERELATEERD: De beste Halloween-films op Hulu in 2021

Maar als Freddy ze in hun dromen kwaad doet, raken ze gewond of sterven ze in het echte leven. Craven speelt in op oerangsten voor deze horrorklassieker, geleid door een fantastisch optreden van Heather Langenkamp als dappere, vastberaden tiener Nancy Thompson.

Bekijk op HBO Max

Trick ‘r traktatie

Afgewezen door studiomanagers en een geplande bioscooprelease geweigerd, Michael Dougherty's Trick ’s 8216;r Treat werd nog steeds een eeuwige Halloween-favoriet. Dougherty geeft een nostalgische sfeer aan de film in anthologiestijl met verschillende elkaar kruisende horrorverhalen die zich afspelen op Halloween in een klein stadje in Ohio.

GERELATEERD: De 10 beste HBO-originelen op HBO Max

De film heeft een duister gevoel voor humor en richt zich meer op een spookachtige sfeer dan op bloederige moorden. Het ondeugende, gemaskerde personage Sam, die alle verhalen doorloopt, is een beetje een horroricoon geworden dankzij de cultstatus van deze film.

Bekijk op HBO Max

De Heksen

Beide versies van The Witches kunnen worden gestreamd op HBO Max, zodat ouders hun kinderen bang kunnen maken met twee verschillende versies van de klassieke roman van Roald Dahl. De versie van Nicolas Roeg uit 1990 is superieur, met een glorieus verontrustend optreden van Anjelica Huston als de afschuwelijke leider van een geheim genootschap van heksen.

Robert Zemeckis’ 2020 neemt het materiaal over, met Anne Hathaway in de hoofdrol, vertrouwt meer op CGI en gekkigheid, maar beide films bevatten het verontrustende, duistere grappige verhaal van een jongen die in een muis is veranderd terwijl hij probeert te voorkomen dat de heksen elk kind ter wereld elimineren.< /p>Kijk op HBO Max The Best Streaming Devices 2021 om naar te kijken Netflix en Meer Best Streaming Device Overall Roku Express 4K + (2021) Amazon

$ 28.98
$ 39.99 Bespaar 28%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 29.99
& nbsp;

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 92,84
$ 99.99 Bespaar 7%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 34.99
$ 49,99 Bespaar 30%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Winkel Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.00
$ 179,00 Bespaar 6%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Breakoutruimten gebruiken in Google Meet
  • › Hoe u uw profielfoto op Instagram kunt wijzigen
  • › Apple Mac Event 2021: hoe te kijken en wat te verwachten
  • › Hoe u uw browsegeschiedenis wist in Chrome voor iPhone en iPad
  • › Een iPhone of iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen