De bästa halloweenfilmerna på HBO Max 2021

0
213
AFM Visuals/Shutterstock.com < /figure>

Med sin blandning av senaste utgåvor, blockbuster -franchiser och klassiska filmer har HBO Max ett brett urval av filmer för alla tillfällen, och det inkluderar Halloween. Här är de bästa Halloween -filmerna att se på HBO Max.

Innehållsförteckning

The Blob
Bröderna Grimm
Den tomma mannen
Freaky
Gremlins
I Married a Witch
Little Shop of Horrors
A Nightmare on Elm Street
Trick 'r Treat
The Witches

RELATERAD: De bästa halloweenfilmerna på Netflix 2021 < /strong>

The Blob

Hur skrämmande kan en rödaktig gelatinös massa egentligen vara? I The Blob är svaret “ inte särskilt skrämmande, ” men denna monsterfilm från 1958 är fortfarande rolig att titta på. Steve McQueen gör sin långfilmsdebut som Steve Andrews, en tonåring som upptäcker en meteor som kraschar utanför sin lilla stad.

Inuti meteoren är titulärbladen, som växer exponentiellt när den dödar och absorberar olika stadsbor . Specialeffekterna är charmigt daterade och det finns några oväntat skarpa kommentarer i scenerna för de arroganta vuxna som avfärdar tonåringarna ’ blob-relaterade problem.

Titta på HBO Max

Bröderna Grimm

Den idiosynkratiska regissören Terry Gilliam skapade sin mest vanliga film med The Brothers Grimm, med Matt Damon och Heath Ledger i huvudrollen som de legendariska krönikörerna av sagor. Gilliams film återuppfattar bröderna som svängande konstnärer från 1800-talet, som använder sina berättelser om det magiska och mystiska för att svindla naiva bönder.

RELATERADE: How-To Geeks bästa gåvor för att klippa sladden för semester 2021

Så de är oförberedda när de stöter på ett verkligt övernaturligt hot. Gilliam tar med sig sin undantagande nyckfullhet till en rullande, effektdriven actionfilm, med inslag av det mörka och vridna.

Titta på HBO Max

The Tom man

Övergiven av sin studio och föraktade av kritiker och publik under teaterutgivningen 2020, har David Prior's The Empty Man byggt upp en kultföljare på kort tid sedan. I motsats till dess titel och marknadsföring är detta inte en härledd skräckfilm för tonåringar om en urban legend. Det har gått en historia om den titulära boogeyman, undersökt av huvudpersonen, en torterad ex-polis som spelades av James Badge Dale. Men det är bara en liten del av den här episka, konstiga filmen som är mer bekymrad över verklighetens formbara karaktär än med rörande tittare.

Titta på HBO Max

Freaky

Freaky kombinerar subgenrerna i kroppsbytesfilmen och slasherfilmen, och Freaky spelar Vince Vaughn som en tjurig seriemördare som oavsiktligt byter kropp med en pigg tonåring som spelas av Kathryn Newton. Skådespelarna får massor av komisk körsträcka genom att spela varandras karaktärer, och regissören och medförfattaren Christopher Landon leker med de välbekanta inslagen i båda undergenren till underhållande effekt. Det är förvånansvärt sött för en skräckfilm, samtidigt som det packas med massor av spänning.

Titta på HBO Max

Gremlins

Skräckkomedi Gremlins är en del av den stora traditionen med julskräckfilmer, men dess historia om busiga kritiker som härjar i en idyllisk liten stad är också perfekt för Halloween. Regissören Joe Dante framkallar gammaldags monsterfilmer i sin skildring av de avskyvärda gröna varelserna som springer amok i den fiktiva staden Kingston Falls. Gremlins blandar monster -kaos med sardonisk humor, och det fångar till och med lite julstämning för att skicka tittare från en högsäsong till en annan.

Titta på HBO Max

RELATERAD: < strong> De bästa streamingtjänsterna för semester 2021

I Married a Witch

En slags föregångare till övernaturliga sitcoms som Bewitched, René Clairs sprudlande romantiska komedi I Married a Witch star Veronica Lake som en häxa som blir kär i ättlingen till en familj som hon förbannade århundraden tidigare. Lake ger en fånig men sensuell närvaro till häxan Jennifer, och Fredric March är hennes perfekta match som slagna politiker Wallace Wooley. Filmen är full av roliga magiska missförstånd om huvudpersonerna ’ vägen till romantisk lycka.

Titta på HBO Max

Little Shop of Horrors

Freddy Krueger är fortfarande en av de mest populära kostymerna på Halloween och har aldrig varit mer skrämmande än han är i Wes Cravens original A Nightmare on Elm Street. Innan han blev en kvick popkulturikon började Freddy (spelad av Robert Englund) som en lurande närvaro i tonåringarnas drömmar i den lugna lilla staden Springwood, Ohio.

RELATED: De bästa halloweenfilmerna på Hulu 2021

Men när Freddy skadar dem i sina drömmar blir de skadade eller till och med dö i verkligheten. Craven utnyttjar den ursprungliga rädslan för denna skräckklassiker, ledd av en fantastisk prestation från Heather Langenkamp som en modig, bestämd tonåring Nancy Thompson.

Titta på HBO Max

Trick ‘ r Behandla

Avvisad av studiochefer och nekade en planerad teaterrelease, Michael Dougherty's Trick ’ s Trick ’ 8216; r Treat blev fortfarande en flerårig Halloween -favorit. Dougherty ger en nostalgisk känsla till filmen i antologi-stil med flera korsande skräckhistorier som utspelas på Halloween i en liten stad i Ohio.

RELATERAD: De 10 bästa HBO -originalen på HBO Max

Filmen har en mörk humor och fokuserar mer på skrämmande atmosfär än på blodiga dödar. Den busiga maskerade barnkaraktären Sam, som går igenom alla berättelser, har blivit lite av en skräckikon tack vare filmens kultföljande.

Titta på HBO Max

Häxorna

Båda versionerna av The Witches finns tillgängliga för att strömma på HBO Max, så att föräldrar kan skrämma sina barn med två olika tagningar av Roald Dahls klassiska roman. Nicolas Roegs version från 1990 är överlägsen, med en härligt oroande prestation från Anjelica Huston som den hemska ledaren för ett hemligt häxsamhälle.

Robert Zemeckis ’ 2020 tar på sig materialet, med Anne Hathaway i huvudrollen, förlitar sig mer på CGI och galenskap, men båda filmerna innehåller den störande, mörkt roliga historien om en pojke som förvandlades till en mus när han försöker stoppa häxorna från att eliminera alla barn i världen. < /p>Titta på HBO Max De bästa Streaming enheter av 2021 för att titta på Netflix och mer Bästa Streaming Device Övergripande Roku Express 4K + (2021) Amazon

$ 28,98
$ 39,99 Spara 28%

Bästa Budget Streaming Device Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 29,99
& nbsp;

Bästa Roku Streaming Device Roku Ultra (2020) Amazon

$ 92,84
$ 99,99 Spara 7%

Bästa Fire TV-enhet Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 34,99
$ 49,99 Spara 30%

Bästa Google TV -enhet Chromecast med Google TV (2020) Handla Bästa Android TV-enhet NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199,99
& nbsp;

Bästa Apple TV-enhet Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169,00
$ 179,00 Spara 6%

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här använder du breakout -rum i Google Meet
  • & rsaquo; Så här ändrar du din profilbild på Instagram
  • & rsaquo; Apple Mac Event 2021: Hur man tittar och vad man kan förvänta sig
  • & rsaquo; Så här rensar du din webbläsarhistorik i Chrome för iPhone och iPad
  • & rsaquo; Så här fabriksåterställer du en iPhone eller iPad