Brasiliens Bolsonaro sier at han er “lei” av spørsmål om Covid-19-dødsfall

0
44

Brasilias president Jair Bolsonaro (filfoto)

Brasilias president Jair Bolsonaro sa mandag at han ikke ønsket å kjede seg “ med spørsmål om milepælen med 600 000 dødsfall av COVID-19 som Latin-Amerikas største land passerte for noen dager siden.

Bolsonaros meningsmålinger har falt på grunn av hans håndtering av pandemien, stigende inflasjon og svak økonomi. Brasil har verdens nest høyeste dødelighet etter COVID-19 etter USA, og Bolsonaro har lenge forsøkt å minimere virkningen av viruset, utøve uprøvde kurer og rekkverk mot lockdowns.

[oovvuu-embed id = ” 4ddaf221-d093-49e1-a8e8-7feb2f3a4973 ″ frameUrl = ” https: //playback.oovvuu.media/frame/4ddaf221-d093-49e1-a8e8-7feb2f3a4973″ playerScriptUrl = ” https: //playback.oovvuu.media/player/v1.js”%5D

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

På mandag ble Bolsonaro omgitt av støttespillere på stranden i Guaruja, i Sao Paulo, da en journalist spurte ham om landets dødstall. “ I hvilket land døde ikke mennesker? Fortell meg! ” svarte han. “Se, jeg kom ikke hit for å kjede meg.” 601 011 mennesker har dødd av COVID-19 i Brasil, med over 21,5 millioner tilfeller totalt.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste verdensnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.