Best Buy wil nu een PS5-scalper worden

0
44
Beste koop

< p>Eerder dit jaar introduceerde Best Buy een nieuw betaald lidmaatschapsprogramma vergelijkbaar met Amazon Prime met exclusieve voordelen, waaronder onbeperkte Geek Squad-ondersteuning, gratis levering en een retourtermijn van 60 dagen. Helaas lijkt het erop dat ze het willen gebruiken om een ​​PS5- en Xbox Series X-scalper te worden, aangezien het bedrijf productvoorraad achter dat betaalde lidmaatschap verbergt.

Het programma heet nu Best Buy Totaltech, wat $200 per jaar kost. En hoewel het een hele reeks nuttige voordelen biedt, prijst het bedrijf dat het leden ook 'exclusieve toegang biedt tot populaire, moeilijk te vinden items'. zoals de PS5.

Zoals we allemaal weten, is de voorraad voor next-gen consoles extreem laag, en overal scalpers verhogen de prijs en kopen alle aandelen op. Als gevolg hiervan was de PS5 bijna onmogelijk te vinden.

Nu wil Best Buy er een stukje van. Als je deze vakantie geluk wilt hebben bij het kopen van een PS5 of andere populaire items, moet je de winkel $ 200 extra per jaar betalen. Goor! Best Buy heeft de PS5 in wezen gemarkeerd tot $ 700.

Best Buy

Best Buy Totaltech kost $ 199,99 voor een jaarlijks lidmaatschap, en dit is wat dat voor je oplevert:

  • Gratis technische ondersteuning van Geek Squad, 24/7/365 beschikbaar voor alle technologie in je huis, waar je het ook hebt gekocht.
  • Totaltech Expert Access, een VIP-service met toegang tot speciale telefoon- en chatteams.
  • Tot 24 maanden productbescherming op de meeste Best Buy-aankopen tijdens een actief lidmaatschap, inclusief AppleCare+ op Apple-producten.
  • < li>Gratis levering en standaardinstallatie.

  • Exclusieve prijzen voor Totaltech-leden.
  • 20% korting op arbeid voor reparaties en geavanceerde services en 10% korting op arbeid voor installaties op maat.
  • < li>Verlengde retour- en omruiltermijn van 60 dagen voor de meeste producten.

  • Gratis mee te nemen op de meeste productvervangingen.

Begrijp me niet verkeerd, dat is een behoorlijk behoorlijke lijst met extra voordelen, maar is het $ 200 per jaar waard? Ik denk dat dat aan jou en je situatie ligt. Maar voor degenen die gewoon kerstinkopen willen doen, spannende nieuwe items willen kopen of een PS5 op voorraad willen vinden, dat is veel gevraagd.

Op maandag werd het $ 500 schijfstationmodel PS5 verkocht op voorraad bij Best Buy maar verborgen achter een “exclusief toegangsevenement” paywall, een Totaltech-lidmaatschap. Dus in plaats van binnen enkele minuten uitverkocht te zijn, was het apparaat uiteindelijk bijna twee uur beschikbaar. Dus hoewel het misschien makkelijker is om een ​​PS5 of Xbox Series X van Best Buy  te krijgen, kost het je.

We zullen moeten afwachten welke andere “hot items” Best Buy verstopt zich uiteindelijk achter deze betaalmuur, maar dit is behoorlijk gebruikersvijandig als je het mij vraagt. Met deze stap is Best Buy zojuist een van de grootste PS5-scalpers geworden.

via Ars Technica