Amit Shahs “outtröttliga ansträngningar” för fred i J&K, nordöstra “har inlett en ny tid”: NHRC -chef

0
144

Fackets inrikesminister Amit Shah talar vid NHRC: s 28th Foundation Day-evenemang i New Delhi. (PTI)

NHRC: s ordförande Rättvisa Arun Kumar Mishra (retd) tisdagen krediterade unionens inrikesminister Amit Shah för att främja en fredlig situation i Jammu och Kashmir och nordöstra och hävdade att “ outtröttliga ansträngningar ” av ministern har “ inlett en ny tidsålder ” för regionerna.

“Det är på grund av dig att en ny era nu har börjat i Jammu och Kashmir”, sa justitieminister Mishra i sitt tal under ett evenemang i Vigyan Bhawan i New Delhi för att markera grunddagen för National Human Rights Commission.

Shah var närvarande på evenemanget tillsammans med premiärminister Narendra Modi och andra dignitärer.