Sverige toppar kvalgruppen efter seger mot Grekland

0
167

Sveriges fotbollsherrar besegrade Grekland på hemmaplan i kvalet till fotbolls-VM. Matchen slutade 2-0 efter att Emil Forsberg satt ledningsmålet på straff i den andra halvleken och sedan Alexander Isak utökat till 2-0 kort därefter. Alexander Isak var även den som ordnade straffen som gav Sverige ledningen. 2–0-målet kom till sedan han sprungit sig fri från det grekiska försvaret och retfullt lobbat in bollen i öppet mål. – Killen är gjord av guld, säger Åke Unger, kommentator i C More. Den första halvleken var svag ur ett svenskt perspektiv och Grekland skapade flera heta chanser, bland annat genom två ramträffar. Kvällens seger innebär att Sverige toppar kvalgruppen efter sex spelade matcher, två poäng före Spanien.