Karnataka SSLC kompletterande resultat 2021 deklarerade, 55,54% studenter deklarerade godkända

0
51

Totalt 53 155 kandidater som tog SSLC: s kompletterande tentamen den 27 och 29 september kan kontrollera resultatet på karresults.nic.in. Fil.

Karnataka SSLC kompletterande resultat 2021: Karnataka Secondary Education Examination Board (KSEEB) offentliggjorde den 11 oktober SSLC kompletterande tentamen. Individuella resultat kan ses på kseeb.kar.nic.in och karresults.nic.in. Eleverna får också sina resultat som SMS till sina registrerade mobilnummer.

Av de 53 155 kandidater som tog SSLC -kompletteringsprovet den 27 och 29 september har totalt 29 522 kandidater uppgående till 55,54 procent klarat tentamen, vars resultat tillkännagavs idag, dvs 11. oktober.

Läs | Endast hälften av skolorna över hela världen återupptog offlineinlärningen: Rapportera

Enligt minister för primär och sekundär utbildning BC Nagesh, som tillkännagav resultaten i Bengaluru, rensade 29 522 studenter, inklusive vanliga, privata och nya systemfräschare och repeterare, de tentor som hölls från 27 till 29 september.

https: //images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Passprocenten har ökat i år jämfört med föregående år. I jämförelse med förra året. År 2020 och 2019 var passprocenten 51,28 respektive 42,47%.

Läs också | JEE Advanced 2021 preliminär svarsnyckel släppt, gör invändningar senast den 11 oktober

Karnatakas primära och sekundära utbildning BC Nagesh hade deklarerat Karnataka SSLC -examensresultat 2021. Totalt 99,99 procent av studenterna klarade SSLC -examen i år. Hela 8 71 443 studenter tog provet och alla klarade dem utom en tjej som inte dök upp. Passprocenten i år var 99,99 procent jämfört med 71,80 förra året.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

Ladda ner Indian Express -appen för alla de senaste utbildningsnyheterna.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd