IIT Kanpur samarbeider med Toronto Business Development Center for å hjelpe indiske oppstart

0
55

FIRST og TBDC vil også gi en mulighet for inkubasjon til de valgte oppstartene i en periode på 6 måneder. Fil.

IIT Kanpur's Foundation for Innovation & amp; Forskning innen vitenskap & amp; Technology (FIRST) har signert et Memorandum of Understanding (MoU) med Toronto Business Development Center, Canada. Målet er å gi forretningsrådgivning, investorer og bransjeforbindelser til oppstart som kvalifiserer under TBDCs programmer som Startup Visa og Soft-Landing Programs. De utvalgte oppstartene vil også få muligheten til å flytte til Canada.

Les | IIT Kanpur introduserer eMasters -programmer for yrkesutøvere, ingen GATE -score kreves

Bedriftene vil videre lansere et felles tverr mentorskapsprogram som et samarbeidsprosjekt for oppstart fra begge nasjoner. I tillegg til dette, vil FIRST og TBDC også gi en mulighet for inkubasjon til de utvalgte oppstartene i en periode på 6 måneder.

FIRST og TBDC vil lansere et tre-måneders cross mentorprogram for å veilede indiske oppstart på go-to-market-strategi av kanadiske mentorer og omvendt. I tillegg vil det bli organisert et månedlig oppstartskonferansemøte for å lære og implementere beste praksis og prosesser vedtatt av oppstart fra begge land.

TBDC vil gjennomføre screening og intervjuer for valg av disse oppstartene. Legg ut hvor oppstartene skal ha tilgang til TBDC-tjenester som en-til-en-mentorsessioner, nettverksarrangementer, investornettverk og infrastruktur for å gjennomføre programmer.

📣 The Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med på kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.