Horoskop idag, 11 oktober, 2021: Vågen, Skorpionen, Fiskarna och andra tecken – kontrollera astrologisk förutsägelse

0
96

Horoskop idag: Oxen, vågen, cancer och andra tecken-kontrollera astrologisk förutsägelse.

ARIES (21 mar – 20 apr)
Det verkar så länge sedan du hade en riktigt klar uppfattning om din riktning att du kanske har gett upp hoppet om att någonsin veta var du är rubrik. Men nu, när Mars äntligen beter sig, kommer du att bli på ett allt mer avgörande humör. Och det måste säkert vara goda nyheter.

TAURUS (21 april – 21 maj)
Du har fortfarande fullt upp, men med Venus nu i en märkligt sympatisk position borde det finnas färre komplikationer än de senaste dagarna och mer tid att komma vidare med aktiviteter som verkligen inspirerar dig. Håll dig uppdaterad idag så är du väl förberedd för en kort panik om några dagar.

GEMINI (22 maj – 21 juni)
Människor du är nära kan ha olika idéer om gemensamma resurser. Faktum kvarstår att inhemska inköp är nödvändiga, men eftersom de skulle kunna bli dyrare än förväntat bör du ha lediga kontanter tillgängliga. På jobbet är dina intuitioner till nytta.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

CANCER (22 juni – 23 juli)
Det är användbart och kanske mycket lönsamt att sätta minst ett partnerskap på en mer jämlik grund och bryta alla dåliga vanor som har försurit relationer tidigare. The Sun kommer inom kort att utfärda en av sina årliga utmaningar till ditt skylt, och uppmanar dig att sitta och ta mer hänsyn till en partners
behov.

LEO (24 juli &#8211 ; 23 augusti)
Det är en bra dag att skämma bort en romantisk känsla, kanske ta en resa om du kan befria dig från professionella och inhemska åtaganden. Var beredd på trevliga men tidsödande avledningar och distraktioner. Annars missar du chansen att ladda batterierna.

VIRGO (24 augusti – 23 september)
Du kanske fortfarande störs av vänner ’ beteende, men det finns en känsla av att du själv har bidragit till någon ovälkommen utveckling. Du bör inse att människor är ofullkomliga varelser och försöka vara mer toleranta i framtiden. Det minsta du kan förvänta dig är att partner gör avgifter för dig också.

LIBRA (24 september – 23 oktober)
Veckan visar alla tecken på att sluta på en rastlös ton, med möjliga ändringar av planen i sista minuten. Om du fortfarande är osäker på en ny vänskap, en hemlig plan, en finansiell affär eller en nyhet, oroa dig inte onödigt mycket. Alla hemligheter kommer att avslöjas i början av nästa månad.

SCORPIO (24 oktober – 22 november)
Det finns fortfarande tid att komma ikapp förändrade omständigheter i din karriär och att fortsätta med marknadsföringsplaner, tillsammans med aktiviteter som kommer att förbättra din status och prestige. Men förvänta dig inte ett slutligt resultat ännu. När allt kommer omkring är du en tålmodig själ.

SAGITTARIUS (23 november – 22 december)
Allmänna planetära förhållanden är fortfarande förvirrade, så det är ingen skada att skjuta upp viktiga frågor tills bilden är tydligare. Socialt kan gnistor flyga, även om argument snabbt kommer på. I själva verket kan du bli förvånad över hur lätt det är att sluta fred.

CAPRICORN (23 december – 20 januari)
Någon nära kan agera utan karaktär och en rival kan ha väckt misstankar, men det är möjligt att du missförstår helt oskyldigt beteende. Du kommer att bli allt mer otålig om vad du ser som partners ’ ineffektivitet hemma. Men det är bara normalt nuförtiden!

AQUARIUS (21 januari – 19 februari)
Partners kommer sannolikt att köra nu och under de kommande dagarna. Du kan ha mycket på din tallrik på jobbet, i så fall måste du knäböja under och lägga in lite övertid. Se till att familjemedlemmar inte känner sig svikna och gå in nu för att erbjuda hjälp där det behövs.

FISKER (20 februari – 20 mars)
Om ditt arbete innefattar skrivande, utbildning, resebranschen eller någon annan form av kommunikation, förvänta dig överraskningar. Alla kommer inte att passa dig, men de flesta kommer att vara välkomna på lång sikt. Wise Pisceans kommer till och med att planera företag under de kommande fem åren.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har betygsatt GRÖN för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.