Horoskop I dag, 11. oktober 2021: Vekten, Skorpionen, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
100

Horoskop i dag: Taurus, Libra, Cancer og andre tegn-sjekk astrologisk spådom.

ARIES (21. mars – 20. april)
Det virker som om det er så lenge siden du hadde en veldig klar ide om din retning, at du kanskje har gitt opp håpet om å noen gang vite hvor du er overskrift. Men nå som Mars endelig oppfører seg, vil du være i et stadig mer avgjørende humør. Og det må sikkert være gode nyheter.

TAURUS (21. april – 21. mai)
Du er fortsatt opptatt, men med Venus nå i en merkelig sympatisk posisjon, bør det være færre komplikasjoner enn de siste dagene, og mer tid til å komme videre med aktiviteter som virkelig inspirerer deg. Bli oppdatert i dag, og du vil være godt forberedt på en kort panikk om noen dager.

GEMINI (22. mai – 21. juni)
Folk du er i nærheten av kan ha forskjellige ideer om felles ressurser. Faktum er fortsatt at innenlandske kjøp er nødvendige, men ettersom de kan regne ut dyrere enn forventet, bør du beholde ekstra kontanter tilgjengelig. På jobben kommer dine intuisjoner til nytte.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

KREFT (22. juni – 23. juli)
Det er nyttig og kanskje svært lønnsomt å sette minst ett partnerskap på en mer lik måte, og å bryte alle dårlige vaner som har skapt relasjoner tidligere. The Sun vil snart utstede en av sine årlige utfordringer til skiltet ditt, og oppfordre deg til å sitte og ta mer hensyn til partnerens behov.

LEO (24. juli &#8211 ; 23. august)
Det er en fin dag å unne seg en romantisk lyst, kanskje å ta en tur hvis du kan frigjøre deg fra profesjonelle og innenlandske forpliktelser. Vær forberedt på morsomme men tidssvinnende avledninger og distraksjoner. Ellers går du glipp av sjansen til å lade batteriene.

VIRGO (24. august – 23. september)
Du kan fortsatt bli forstyrret av venner ’ oppførsel, men det er en følelse der du selv har bidratt til en uvelkommen utvikling. Du bør innse at mennesker er ufullkomne skapninger og prøve å være mer tolerante i fremtiden. Det minste du kan forvente er at partnere også tar hensyn til deg.

LIBRA (24. september – 23. oktober)
Uken viser hvert tegn på å ende på et rastløst notat, med mulige endringer av planen i siste liten. Hvis du fortsatt er usikker på et nytt vennskap, en hemmelig plan, en finansiell avtale eller en nyhet, trenger du ikke bekymre deg for mye. Alle hemmeligheter blir avslørt tidlig i neste måned.

SCORPIO (24. oktober – 22. november)
Det er fremdeles tid til å ta igjen endrede omstendigheter i karrieren og å gå videre med kampanjeplaner, sammen med aktiviteter som vil forbedre din status og prestisje. Men ikke forvent et endelig utfall ennå. Tross alt er du en tålmodig sjel.

SAGITTARIUS (23. nov. – 22. desember)
Generelle planetariske forhold er fortsatt forvirret, så det er ingen skade i å utsette viktige saker før bildet er tydeligere. Sosialt kan gnister flyve, selv om argumentene raskt blir gjort opp. Faktisk kan du bli overrasket over hvor lett det er å slutte fred.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar)
Noen nær kan opptre uten karakter, og en rival kan ha vakt mistanke, men det er mulig at du misforstår helt uskyldig oppførsel. Du blir stadig mer utålmodig om det du ser på som partnere ’ ineffektivitet hjemme. Men det er bare normalt i disse dager!

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)
Partnere kommer sannsynligvis til å løpe nå og i løpet av de kommende dagene. Du kan ha mye på tallerkenen din på jobb, i så fall må du knoke under og legge inn litt overtid. Sørg for at familiemedlemmer ikke føler seg sviktet, og gå inn nå for å tilby hjelp der det trengs.

FISKER (20. februar – 20. mars)
Hvis arbeidet ditt innebærer skriving, utdanning, reiselivsnæring eller annen form for kommunikasjon, kan du forvente overraskelser. Ikke alle vil falle i smak, men de fleste vil være velkomne på lang sikt. Wise Pisceans vil til og med planlegge bedrifter i løpet av de neste fem årene.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express -appen.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.