Elk must-have item voor de bakkers in je leven

0
38
Muro/Page Street Publishing/Farberware

Voor bakkers is vakmanschap slechts het halve werk: de andere helft is uitstekende apparatuur en recepten! Of je nu een fervent bakker bent of er toevallig een kent, deze keuzes zijn precies wat bovenaan je volgende boodschappenlijstje zou moeten staan.

Bakken kan heel leuk zijn, maar het kan ook behoorlijk lastig zijn om goed te krijgen. Voor bakkers van alle niveaus zal het hebben van de juiste apparatuur een deel van de stress en onzekerheid wegnemen. Van eenvoudige pannen tot unieke deegrollers tot prachtige kookboeken, dit is wat elke bakker klaar moet hebben voordat hij klaar is om die oven aan te zetten.

Inhoudsopgave

Een basisbakset
Siliconen bakmatten
Stapelbare koeling Rekken
Betrouwbare glazen maatbekers
Een Franse deegroller
Een set metalen maatbekers en lepels
Kookboeken voor inspiratie

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Een basisbakset

Farberware

In plaats van te proberen één pan tegelijk te vinden, zoals recepten vereisen, begin je voor het spel met een bakset die alles bevat wat een bakker nodig heeft in één eenvoudige set. Deze sets zijn perfect voor iedereen die net een bakhobby begint (of die een paar oude stukken moet vervangen).

De Farberware Nonstick Steel Bakeware-set bevat de meest voorkomende pannen die worden gebruikt bij het bakken van alles van taarten tot koekjes en meer. Je krijgt twee bakplaten, twee ronde cakevormen, twee vierkante cakevormen, een broodpan, een 13-inch bakvorm, een 12-kops muffinvorm en een koelrek, alles in één duurzaam , anti-aanbaklaag.

Farberware anti-aanbak stalen bakvormen set

Alle bakvormen je moet aan de slag.

Amazon

$ 43.00
$ 59,99 Bespaar 28%

Siliconen Baking Mats

Basisprincipes van Amazon< /figuur>

Een van de geheimen die bekwame bakkers onderscheidt van minder ervaren bakkers, is hoe ze voorkomen dat ze blijven plakken. Siliconenmatten zijn duurzaam en betrouwbaar omdat ze een antiaanbaklaag bieden die niet is bedekt met verbruiksartikelen zoals bakpapier of resten zoals kookspray.

Deze goedkope Amazon Basics siliconen bakmatten geven je alle antiaanbakeigenschappen u nodig heeft tegen een betaalbare prijs. Gemakkelijk schoon te maken en nog gemakkelijker te gebruiken, ze zijn de perfecte aanvulling op de collectie van elke bakker!

Amazon Basics siliconen bakmat met antiaanbaklaag

Een gemakkelijk antiaanbaklaag voor je bakvormen.

Amazon

$ 12.45

Stackable Koeling Rekken

< img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />

Stabiele koelrekken met meerdere niveaus maken optimaal gebruik van uw aanrechtruimte en stellen u in staat meerdere batches of maximaal drie cakelagen tegelijk te koelen. Koelen is cruciaal om het bakproces goed te laten verlopen. Als u uw gebakken producten niet laat afkoelen, kan de hete pan blijven “koken”. de inhoud zelfs nadat deze uit de oven is gehaald.

Probeer de Wilton Excelle Elite 3-Tier Cooling Racks voor een eenvoudige, gemakkelijk op te bergen oplossing. De antiaanbaklaag op deze stevige rekken helpt voorkomen dat kruimels blijven kleven, terwijl het rek kan worden ingeklapt voor eenvoudige opslag.

Wilton Excelle Elite 3-laags koelrek

Een koelrek met drie niveaus dat kan worden ingeklapt voor opslag.

Amazon

$ 12.77

Betrouwbare Glass Maatbekers

Pyrex

Pro-tip: probeer geen ingewikkeld recept te bakken zonder een hoogwaardige set glazen maatbekers! Precisie is de sleutel, vooral bij het bakken, en het gebruik van transparant, nauwkeurig gemarkeerd glas betekent dat het gemakkelijk is om nauwkeurige vloeistofmetingen te krijgen.

Begin met een duurzame set zoals de Pyrex glazen maatbekerset. Met drie verschillende kopjes kunnen bakkers gemakkelijk elke hoeveelheid meten (en ook in kopjes, ons en milliliter). Het absorbeert geen geuren van vloeistoffen. Bovendien zijn ze stevig genoeg om ook te gebruiken voor het smelten op kleine schaal, bijvoorbeeld voor chocoladeschilfers.

Pyrex glazen maatbekerset

Drie-pack van duurzame glazen maatbekers.

Amazon

$ 17.89
$ 22.99 Bespaar 22%

Een Franse deegroller

Muro

Eén apparaat dat de nieuwelingen van de pro's in de bakwereld scheidt: een Franse deegroller. In tegenstelling tot de alledaagse deegrollers die je gewend bent, zijn dit één stuk massief hout, zonder handvatten of een rolmechanisme, waardoor bakkers meer controle hebben. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te maken, aangezien er geen hoekjes en gaatjes zijn waar de stukken samenkomen.

Begin met een betrouwbaar stuk zoals de Muso Wood French Rolling Pin. Gemaakt van massief beukenhout met taps toelopende uiteinden, het is een stevige deegroller waar deeg niet aan blijft plakken. Als je het gebruik van dit soort deegroller eenmaal onder de knie hebt, ga je nooit meer terug!

Muso houten Franse deegroller

Een taps toelopende deegroller van beukenhout.

Amazon

$ 10.98
$ 15.98 Bespaar 31%

Een reeks Metalen maatbekers en lepels

Accmor

In plaats van plastic maatbekers en lepels is het zeker de moeite waard om te upgraden naar een metalen set. Bovenal zijn ze ongelooflijk praktisch: duurzaam, gemakkelijk schoon te maken, nemen geen geurtjes en vlekken op en worden netjes aan een handige ring gehouden om te voorkomen dat ze kwijtraken.

De Accmor 11-delige roestvrijstalen maatlepelset bevat zowel kopjes als lepels in alle belangrijke afmetingen. Bovendien zijn ze esthetisch interessant, dus als je het soort bakker bent dat graag pronkt met je gereedschap als keukendecor, dan zijn ze precies de juiste keuze!

Accmor 11-delige roestvrijstalen maatlepelbekers set

Meetbekers en lepels in elke belangrijke maat.

Amazon

$ 13.99

kookboeken voor Inspiration

Niets leuker dan nieuwe recepten uitproberen! Of je nu een kersverse bakker bent die op zoek is naar een perfect recept voor je favoriete basics of iemand die je horizon probeert te verbreden, een kookboek vol geweldige recepten en prachtige fotografie is altijd een goed idee.

Zoë bakt taarten

Van Zoe Francois komt een taartkookboek voor iedereen die zich een chique banketbakker wil voelen. De focus ligt vooral op uitzonderlijk goed gemaakte, eenvoudige recepten, met een diepe duik in smaak en om elk element perfect te maken. Het boek bevat ook een “cake academy” aan het begin dat de mechanica en chemie van perfect bakken leert.

Nu winkelen

$ 18.79
$30,00 Bespaar 37%

Frosted: breng je gebakken goederen naar een hoger niveau met decadente botercrèmes, Meringues, ganaches en meer

Wil je een kookboek om de basis naar een hoger niveau te tillen en er bakmeesterwerken van te maken? Deze collectie van Bernice Baran begint met het leren van bakkers om glazuur, meringues, ganaches en meer onder de knie te krijgen, met een stapsgewijze technische focus. Dan is er een reeks recepten die deze basis combineren tot heerlijke lekkernijen die er veel exclusiever uitzien dan ze zijn!

Nu winkelen

$ 16.50
$ 22.99 Bespaar 28%

Gewoon zoete nostalgische baksels: 55 elegante versies van comfortklassiekers

Voor de bakker met een klassieke stijl is dit kookboek van Emma Duckworth de perfecte keuze! 55 tijdloze lekkernijen krijgen een elegante, bijgewerkte draai in deze unieke recepten, terwijl de geruststellende vertrouwdheid en klassieke technieken van de recepten die we allemaal kennen en waar we van houden, behouden blijven. Vanaf 23 november.

Nu winkelen

$ 21.99

Klaar om te bakken met al uw glanzende nieuwe apparatuur? Nu is het tijd om het uit te proberen! Schrijf je in voor een bakcursus of pak je ovenwanten en ga aan de slag (eieren natuurlijk!).