Canva erbjuder nu gratis verktyg för att skapa och redigera videor

0
38
Canva

För att göra snygga bilder är Canva ett av de bästa verktygen på webben. Erbjudandet expanderar, eftersom företaget nu erbjuder videoredigeringsverktyg med många av de robusta funktioner som bildredigeringsverktygen erbjuder.

Canva for Video Is Här beskriver

Canva sitt nya videoverktyg i ett pressmeddelande som “ en produkt som skapar video från alla till slut som ger alla möjlighet att designa och publicera videor av professionell kvalitet. ”

RELATERAD Hur du använder Canva för att designa som en professionell

Det som gör Canva så älskad är de fantastiska mallarna som erbjuds. Du behöver inte ha massor av designkunskaper. För video erbjuder Canva massor av mallar som gör det enkelt att sätta ihop videor, även om du inte har mycket erfarenhet.

“ En av Canvas vägledande principer är att göra komplexa saker enkla, och vår nya Video Suite gör att alla kan låsa upp videokraften, oavsett om det är för att marknadsföra sina affärer, göra engagerande sociala inlägg , eller uttrycka sin kreativitet, ” sade Rob Kawalsky, produktchef på Canva.

Canva använder ett scenbaserat tillvägagångssätt som det säger känns mer som att bygga presentationsbilder än att redigera komplexa videor. Den har fortfarande en tidslinje, som en mer komplex videoredigerare, men de är lättare att arbeta med.

RELATERAT Hur du spelar in en video i din Chrome -webbläsare

Inte bara kan du använda Canvas videovärktyg för att redigera, men du kan också direkt spela in filmer från en kamera, skärm eller Chrome -flik, som gör det enkelt att spela in grundläggande videor. Det finns också övergångar, flera ljudspår och animationer som gör att du snabbt och enkelt kan göra väl avrundade videor.

Canva-videokostnad < /h2>

Lyckligtvis kan du dra nytta av Canvas videoverktyg utan att spendera någonting. Naturligtvis erbjuder Canva sin Pro -plan för 9,99 dollar per månad, vilket låser upp många andra funktioner.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här ändrar du din profilbild på Instagram
  • & rsaquo; Apple Mac Event 2021: Hur man tittar och vad man kan förvänta sig
  • & rsaquo; Så här rensar du din webbläsarhistorik i Chrome för iPhone och iPad
  • & rsaquo; Så här fabriksåterställer du en iPhone eller iPad
  • & rsaquo; Acer nya bärbara dator har glasögonfri 3D