Beste gratis karaoke -programvare for Windows

0
48

Karaoke er en flott aktivitet for å tilbringe kvalitetstid med familie og venner, samt for en solofest hvis du liker å synge. Det er spesielt enkelt å organisere et karaokefest siden du bare trenger å laste ned en Karaoke -app til PCen.

En karaoke -app er veldig praktisk ettersom du ikke trenger å lete etter tekster separat på smarttelefonen eller nettbrettet. Når du har lastet ned appen, kan du bare koble til mikrofonen og lydsystemet, velge en sang og synge med. Vi sammenlignet forskjellige alternativer og valgte den beste gratis karaoke -programvaren for Windows 10 som du kan prøve gratis. & Nbsp;

Innholdsfortegnelse

1. PCDJ Karaoke -programvare

Pris: Gratis prøveversjon med begrenset funksjonalitet, deretter $ 99. & nbsp;

PCDJ Karaoke Software er et utmerket valg for de som leter etter den ultimate karaokeopplevelsen. Appen kommer med et brukervennlig grensesnitt. Du kan lage dine egne karaoke-spillelister, legge til sanger og redigere avspillingsalternativene når du mottar nye karaoke-forespørsler gjennom hele natten. & Nbsp;

PCDJ har standard og avanserte funksjoner. Standardfunksjoner inkluderer en skjerm, sangerrotasjon, historie, nøkkelkontroll, etc., og de avanserte funksjonene inkluderer skyintegrasjon, multiplex-støtte og et fullstendig DJ-program. & Nbsp;

2. Karaoke One

Pris: Gratis.

Karaoke One er et program designet spesielt for Windows PC. Denne gratis karaokeprogramvaren er nybegynnervennlig, men ikke for grunnleggende. & Nbsp;

< /figur>

Karaoke One støtter de fleste lydfilformater, inkludert AVI, WMA, MP3, WMV, etc., og kommer med sanger organisert etter sjanger. Karaoke One skiller seg ut på grunn av sitt fellesskap av app -følgere. Du kan filme deg selv synge og dele videoen din med andre brukere for å få tilbakemelding. Du har muligheten til å skjule ansiktet ditt hvis du bare vil at andre skal dømme stemmen din og ikke utseendet ditt.

3. KaraFun Player

Pris: Gratisversjon tilgjengelig for $ 9,99. & nbsp;

KaraFun Player er et annet utmerket eksempel på karaoke-programvare som bare er Windows. Karafun -spilleren er for noen som foretrekker å ha en mangfoldig liste med sanger, ettersom biblioteket inneholder over 25 tusen sanger lagret i skylagring. Du har muligheten til å lage spillelistene dine og se historien til sangene du allerede har spilt.

En av de beste funksjonene i KaraFun Player er muligheten til å bruke den offline, slik at du kan karaoke selv uten internettforbindelse. & nbsp;

4. Karaoke 5

Pris: Gratis, med en oppgradering tilgjengelig for $ 33.

Vi anbefaler å starte med Karaoke 5 – Freeware Lite hvis du aldri har brukt en karaoke -app før. Det er en flott gratis karaoke -app med alle de viktige funksjonene du trenger for å holde et karaokefest, og den er perfekt for nybegynnere og støtter de fleste lyd- og videoformatene. & Nbsp;

For avanserte brukere har Karaoke 5 Home- og Pro-versjoner som kommer med tilleggsfunksjonalitet, for eksempel miksekontroll, dual-screen display og mulighet til å kringkaste liveopptredener. Karaoke 5 er også tilgjengelig for Mac.

5. TunePrompter

Pris: Gratis.

TunePrompter er ikke en vanlig karaoke -app. Denne programvaren lar deg lage dine karaokespor og ha det gøy med dem. Appen er enkel å navigere og lar deg lage versjoner av favorittsangene dine. Du kan deretter bruke TunePrompter til å laste ned egendefinerte karaoke -videoer, dele dem på nettet eller til og med brenne dem til en CD/DVD.

6. Kanto Karaoke

Pris: Gratis, med premiumversjonen fra $ 45.

Hvis du vil karaoke profesjonelt, så er Kanto Karaoke appen for deg. Kanto Karaoke støtter nesten alle tilgjengelige video- og lydformater, slik at du kan importere og eksportere dem uten å måtte kjøre dem gjennom en filkonverter. Kanto Karaoke lar deg også spille inn ikke bare stemmen din mens du synger, men også hele forestillingen din på video. & Nbsp;

Kanto Karaoke lar deg også justere mikrofoninnstillingene for å sikre lydinngang i profesjonell kvalitet og amp; utgang for å gjøre lydsystemet ditt til et profesjonelt oppsett for innspilling av øktene dine. & nbsp;

For store karaokefester tilbyr en liveopptreden-modus endeløse partiturer og lar deg sette sangteksten i fullskjermsmodus. Andre verdifulle funksjoner i denne programvaren inkluderer muligheten til å endre sangens tonehøyde og tempo, legge til en fade-out-effekt, avspilling, ubegrensede spillelister og bakgrunnsscore. & Nbsp;

7. CDG ​​Plug-in for Winamp

Pris: Gratis.

Hvis du bruker Winamp i stedet for iTunes til å administrere musikksamlingen din, er CDG Winamp-plug-in den beste gratis karaoke-programvaren for deg. Med denne plug-in kan du nyte karaokeopplevelsene dine uten å forholde deg til den nye programvaren og installasjonsprosessene.

CDG ​​er en plug-in som hjelper deg med å spille sanger fra PC-en din i karaoke-format ved hjelp av Winamp. Det er kanskje ikke den mest moderne karaoke -programvaren på denne listen, men den er sannsynligvis den mest intuitive og er gratis for alle Windows -brukere. & Nbsp;

Gjør enhetene dine til Karaoke Party Machines

Har du ikke en datamaskin, men vil du fortsatt ha karaokefest? Det er mange karaoke -apper designet for iPhone og iPad. De gir deg fleksibiliteten til å sette opp et improvisert karaokefest uansett hvor du er.

Del din erfaring med karaoke -apper i kommentarfeltet nedenfor. & nbsp;