Best Buy plaatst PS5-aankopen achter een betaalmuur

0
129
Sony Interactive Entertainment

Als je hebt geprobeerd een PlayStation 5 te kopen, weet je dat het een hele opgave is. Best Buy probeert het krijgen van een PS5 met zijn nieuwe jaarlijkse Totaltech-lidmaatschap een beetje makkelijker te maken, maar het kost je wat.

Best Buy' 8217's nieuwe Totaltech-abonnement

Ook al is de PlayStation 5 al een tijdje uit, je kunt nog steeds niet naar je favoriete winkel gaan om er een te kopen. Je moet creatief zijn als je er een mee naar huis wilt nemen. Best Buy wil het echter gemakkelijker maken met zijn nieuwe Totaltech-programma.

GERELATEERD: PlayStation 5 vs. Xbox Series X: welke moet je kopen?

Kortom, voor $ 200 per jaar kunt u toegang krijgen tot vele voordelen. Volgens Best Buy krijg je technische ondersteuning wanneer je die nodig hebt, tot twee jaar bescherming op Best Buy-aankopen (inclusief AppleCare+, dat op zich al zo'n hoge prijs kan kosten), ledenkorting, verzending binnen twee dagen, verlengde retourtermijnen en exclusieve toegang tot de “de moeilijkst te vinden producten van het seizoen” inclusief gameconsoles zoals de PS5. Er is ook gratis levering en installatie, waardoor het abonnement zichzelf kan terugbetalen.

GERELATEERD: Wat is AppleCare+ en waarom heb je het nodig?< /strong>

Volgens Ars Technica lijkt het programma te werken zoals bedoeld, aangezien de op schijf gebaseerde PS5 op de website van Best Buy stond en het bijna twee volle uren duurde om te verkopen uit, wat een aanzienlijke afwijking is van de verkoop aan het grote publiek, die meestal slechts een kwestie van minuten duurt.

Is Totaltech het waard?

Natuurlijk is het aan iedereen om te beslissen of toegang tot beperkte items, garanties en kortingen is $ 200 per jaar waard. Als je het programma gebruikt om een ​​PS5 te bemachtigen, kan $ 200 goedkoper zijn dan wat je een scalpeur zou betalen om er een van hen te kopen, en je krijgt de andere Totaltech-voordelen, dus dat is het niet het slechtste idee.

Advertentie

$200 uitgeven aan een abonnement is niet goedkoop, maar als je het programma gebruikt om een ​​PS5 te bemachtigen en een tv te laten bezorgen en installeren, zou je je geld moeten krijgen’ s waard.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe de vliegtuigmodus op Windows 10 uit te schakelen (of permanent uit te schakelen)
  • › Tabgroepen gebruiken in Safari op iPhone en iPad
  • › Een VoIP-telefoonsysteem integreren in Microsoft Teams
  • › Hoe u uw Spotify-wachtwoord kunt wijzigen of resetten
  • › De beste Halloween-films op HBO Max in 2021