Best Buy lägger PS5 -inköp bakom en Paywall

0
62
Sony Interactive Entertainment

Om du har försökt köpa en PlayStation 5 vet du att det är en kamp. Best Buy försöker göra det enklare att skaffa en PS5 med sitt nya Totaltech-medlemskap, men det kommer att kosta dig.

Best Buy &# 8217; s nya Totaltech -prenumeration

Även om PlayStation 5 har varit ute ett tag kan du fortfarande inte gå in i din favorithandlare och köpa en. Du måste bli kreativ om du vill ta hem en. Best Buy vill dock göra det enklare med sitt nya Totaltech -program.

RELATERAT: PlayStation 5 vs Xbox Series X: Vilken ska du köpa?

I grund och botten, för $ 200 per år, kan du få tillgång till många fördelar. Enligt Best Buy får du tekniskt stöd när som helst du behöver det, upp till två års skydd på Best Buy-inköp (som inkluderar AppleCare+, som kan kosta så mycket på egen hand), medlemsrabatterade priser, tvådagars frakt, förlängda returer och exklusiv tillgång till köp av säsongens svåraste produkter, ” inklusive spelkonsoler som PS5. Det finns också gratis leverans och installation, vilket kan hjälpa prenumerationen att betala sig själv.

RELATERAT: Vad är AppleCare+ och varför behöver du det? < /strong>

Enligt Ars Technica verkar programmet fungera som det var tänkt, eftersom den skivbaserade PS5 var listad på Best Buy ’ s webbplats och det tog nästan två hela timmar att sälja ut, vilket är en avsevärd avvikelse från försäljning till allmänheten, som vanligtvis bara varar några minuter.

Är Totaltech värt det?

Naturligtvis är det upp till varje person att avgöra om tillgång till begränsade varor, garantier och rabatter är värda $ 200 per år. Om du använder programmet för att få tag på en PS5 kan $ 200 vara billigare än vad du skulle betala en scalper för att köpa en av dem, och du får de andra Totaltech -fördelarna, så det är inte den sämsta idén.

Annons

Att spendera $ 200 för en prenumeration är inte billigt, men om du använder programmet för att hämta en PS5 och få en TV levererad och installerad bör du få dina pengar ’ s värde.

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här stänger du av flygplansläge i Windows 10 (eller inaktiverar det permanent)
  • & rsaquo; Så här använder du flikgrupper i Safari på iPhone och iPad
  • & rsaquo; Hur man integrerar ett VoIP -telefonsystem i Microsoft Teams
  • & rsaquo; Så här ändrar eller återställer du ditt Spotify -lösenord
  • & rsaquo; De bästa halloweenfilmerna på HBO Max 2021