Bästa gratis Karaoke -programvara för Windows

0
100

Karaoke är en bra aktivitet för att spendera kvalitetstid med din familj och vänner, samt för en solofest om du älskar att sjunga. Att organisera en karaokefest är särskilt enkelt nu eftersom du bara behöver ladda ner en Karaoke -app till din dator.

En karaoke -app är mycket bekväm eftersom du inte behöver leta efter texter separat på din smartphone eller surfplatta. När du har laddat ner appen kan du helt enkelt ansluta mikrofonen och ljudsystemet, välja en låt och sjunga med. Vi jämförde olika alternativ och valde den bästa gratis karaoke -programvaran för Windows 10 som du kan prova gratis. & Nbsp;

Innehållsförteckning

1. PCDJ Karaoke -programvara

Pris: Gratis testversion med begränsad funktionalitet, sedan $ 99. & nbsp;

PCDJ Karaoke Software är ett utmärkt val för dem som letar efter den ultimata karaokeupplevelsen. Appen levereras med ett lättnavigerat gränssnitt. Du kan skapa dina egna karaoke-spellistor, lägga till låtar och redigera uppspelningsalternativen när du får nya karaoke-förfrågningar under hela natten. & Nbsp;

PCDJ har standard och avancerade funktioner. Standardfunktioner inkluderar en skärmvisning, sångarrotation, historik, tangentkontroll etc., och de avancerade funktionerna inkluderar molnintegration, multiplexstöd och ett fullfjädrat DJ-program. & Nbsp;

2. Karaoke One

Pris: Gratis.

Karaoke One är ett program utformat speciellt för Windows PC. Denna gratis karaokemjukvara är nybörjarvänlig men inte för grundläggande. & Nbsp;

< /figur>

Karaoke One stöder de flesta ljudfilformat, inklusive AVI, WMA, MP3, WMV, etc., och kommer med låtar organiserade efter genre. Karaoke One sticker ut på grund av sin gemenskap av appföljare. Du kan filma dig själv sjunga och dela din video med andra användare för att få feedback. Du har möjlighet att dölja ditt ansikte om du bara vill att andra ska döma din röst och inte ditt utseende.

3. KaraFun Player

Pris: Gratisversion tillgänglig för $ 9,99. & nbsp;

KaraFun Player är ett annat utmärkt exempel på karaoke-programvara endast för Windows. Karafun player är för någon som föredrar att ha en mångfaldig lista med låtar, eftersom biblioteket innehåller över 25 tusen låtar sparade i molnlagring. Du har möjlighet att skapa dina spellistor och se historien om låtarna som du redan har spelat.

En av de bästa funktionerna i KaraFun Player är möjligheten att använda den offline så att du kan karaoke även utan internetanslutning. & nbsp;

4. Karaoke 5

Pris: Gratis, med en uppgradering tillgänglig för $ 33.

Vi rekommenderar att du börjar med Karaoke 5 – Freeware Lite om du aldrig har använt en karaoke -app tidigare. Det är en fantastisk gratis karaoke -app med alla viktiga funktioner du behöver för att vara värd för en karaokefest, och den är perfekt för nybörjare och stöder de flesta ljud- och videoformaten. & Nbsp;

För avancerade användare har Karaoke 5 Home- och Pro-versioner som kommer med ytterligare funktioner, som blandningskontroll, dubbelskärm och möjlighet att sända liveframträdanden. Karaoke 5 är också tillgänglig för Mac.

5. TunePrompter

Pris: Gratis.

TunePrompter är inte en vanlig karaoke -app. Denna programvara låter dig skapa dina karaoke -spår och ha kul med dem. Appen är lätt att navigera och låter dig skapa versioner av dina favoritlåtar. Du kan sedan använda TunePrompter för att ladda ner dina egna karaokevideor, dela dem online eller till och med bränna dem till en CD/DVD.

6. Kanto Karaoke

Pris: Gratis, med premiumversionen från $ 45.

Om du vill karaoke professionellt är Kanto Karaoke appen för dig. Kanto Karaoke stöder nästan alla tillgängliga video- och ljudformat, så att du kan importera och exportera dem utan att behöva köra dem via en filomvandlare. Kanto Karaoke låter dig också spela in inte bara din röst medan du sjunger utan också hela din prestation på video. & Nbsp;

Kanto Karaoke låter dig också justera dina mikrofoninställningar för att säkerställa professionell kvalitet ljudingång & amp; utgång för att göra ditt ljudsystem till en professionell inställning för inspelning av dina sessioner. & nbsp;

För stora karaokefester erbjuder ett liveframställningsläge oändliga partiturer och låter dig låta sångtexten i helskärmsläge. Andra värdefulla funktioner i den här programvaran inkluderar möjligheten att ändra låtens tonhöjd och tempo, lägga till en fade-out-effekt, uppspelning, obegränsade spellistor och bakgrundspoäng. & Nbsp;

7. CDG ​​Plug-in för Winamp

Pris: Gratis.

Om du använder Winamp istället för iTunes för att hantera din musiksamling är plugin-programmet CDG Winamp det bästa gratis karaoke-programmet för dig. Med denna plug-in kan du njuta av dina karaoke-upplevelser utan att behöva ta itu med den nya programvaran och installationsprocesserna.

CDG ​​är ett plug-in som hjälper dig att spela låtar från din dator i karaoke-format med Winamp. Det är kanske inte den mest moderna karaoke -programvaran på den här listan, men det är förmodligen det mest intuitiva och är gratis för alla Windows -användare. & Nbsp;

Förvandla dina enheter till Karaoke Party Machines

Har du ingen dator men vill fortfarande ha karaokefest? Det finns gott om karaoke -appar utformade för iPhone och iPad. De ger dig flexibiliteten att ställa in en improviserad karaokefest var du än är.

Dela din upplevelse med karaoke -appar i kommentarfältet nedan. & nbsp;