Hur man blockerar eller blockerar personer på Discord

0
41

Discord är bra för chattar, men vissa användare skickar för många irrelevanta meddelanden. Medan du inte kan tysta sådana människor utan modkrafter, kan du blockera dem. Vi visar dig hur du blockerar och avblockerar personer på Discord.

Det som är bra är att Discord inte meddelar användaren när du blockerar dem. I likhet med att blockera människor på Facebook kommer du inte längre att se deras meddelanden på dina gemensamma servrar. De kan dock fortfarande se dina meddelanden och interagera, även om Discord inte låter dem skicka dig direktmeddelanden. Om användaren finns på din vänlista kommer Discord att ta bort dem därifrån.

Så här kan du blockera människor och självkurera din upplevelse på Discord-servrar.

RELATERAD: Vad är Discord och är det bara för spelare?

Hur blockerar man människor på Discord

För att komma igång, öppna Discord -appen (Windows, macOS, iOS, Android, iPadOS och Linux). Välj sedan den Discord -server som personen finns.

Hitta personen du vill blockera från vilken textkanal som helst, och om du är på en dator högerklickar du på profilbilden eller användarnamnet.

Annons

Om du använder mobilappen trycker du länge på sitt profilfoto och trycker sedan på de tre -knappen i popup-menyn som visas.

I menyn som öppnas väljer du “ Blockera. ”

Om en bekräftelse visas, välj “ Blockera ” knappen.

Så är det! Du kommer inte längre att se några meddelanden från den personen. Istället visar Discord dig “ X blockerat meddelande ” (x är numret).

Hur man blockerar personer på Discord

Om du använder mobilappen följer du bara instruktionerna för att blockera dem igen, men den här gången hittar du ett alternativ att avblockera dem istället. Tryck på den.

På skrivbordet eller webbappen kan du enkelt avblockera personer från din Discord -vänlista eftersom den har ett särskilt avsnitt för blockerade användare.

Öppna Discord -appen och klicka på hemknappen (Discord ’ s logotyp) i fönsterets övre vänstra hörn.

Välj “ Vänner ” alternativet högst upp i kolumnen som öppnas.

Välj “ Blockerad ” i rutan till höger.

Annonsering

Högerklicka på personen du vill avblockera och välj “ Avblockera ” från menyn som öppnas.

För att få kontakt med dem igen, du måste lägga till dem som en vän igen.

Det är allt som krävs för att hålla irriterande meddelanden utanför din Discord -upplevelse.

RELATERAT : Så här konfigurerar du din egen Discord Chat Server

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här anpassar du aviseringar för Android -appar
  • & rsaquo; Så här hittar du en förlorad iPhone
  • & rsaquo; Så här ändrar du din tidszon i Windows 11
  • & rsaquo; Så här kopierar du webbadresser till alla öppna flikar i Safari
  • & rsaquo; Så här ändrar du ditt lösenord för Amazon -konto