De 10 beste gratis bildevertsidene i 2022

0
220

Det er risikabelt å lagre alle bildene dine bare på enheten. Hvis enheten din mislykkes eller du mister den, mister du også alle mediefilene dine for godt. En måte å unngå dette på er å ta lokale sikkerhetskopier til en USB -disk eller en ekstern harddisk. Det krever imidlertid at du oppdaterer disse sikkerhetskopiene regelmessig.

En bedre løsning er å lagre bildene dine online. Det er mange bildevertsider der ute som tilbyr forskjellige funksjoner, som ubegrenset (eller begrenset) fotolagring, deling av bildene dine på forskjellige plattformer, bilderedigering og mer.

Innholdsfortegnelse

I denne artikkelen vil vi avrunde de beste gratis webhotellene for bilder som du kan bruke til å lagre bildene dine på nettet. & nbsp;

1. Google Foto

Pris : Gratis, med betalte abonnementer tilgjengelig.

Når det gjelder bildevert, er Google Foto det åpenbare alternativet. Det er en av de mest kjente bildevertsidene. Siden det er en del av Google Suite, er det fornuftig å bruke Google Foto hvis du allerede bruker andre Google -verktøy, for eksempel Gmail eller Google Dokumenter. & Nbsp;

Med gratisplanen får du opptil 15 GB ledig lagringsplass for å lagre mediefiler. Det virker kanskje ikke så mye, spesielt når andre nettsteder tilbyr mer lagringsplass. Den største fordelen her er imidlertid at Google Foto synkroniserer bildene dine med Google -kontoen din, noe som gjør det lettere å få tilgang til dem og dele dem med hvem som helst gratis. Du kan også bruke Google Foto -appen til å frigjøre plass på smarttelefonen din ved å laste opp bildene og lagre dem på nettet.

2. iCloud

Pris : Gratis, med betalte abonnementer tilgjengelig.

Hvis du er en Apple -bruker, kan iCloud være det beste valget for deg. Det er en innebygd skybasert lagringstjeneste som du kan bruke i stedet for et bildevertside.

Hvis du eier en iPhone, iPad eller Mac, kan du bruke opptil 5 GB iCloud -lagringsplass gratis. Du får det automatisk når du registrerer deg. Hvis det ikke er nok, kan du også bli med på en av premiumabonnementsplanene på et senere tidspunkt. Du kan bruke iCloud til å laste opp bildene dine, så vel som andre filer som videoer eller dokumenter. Maksimal filstørrelse for opplastede filer er 15 GB. iCloud tillater også enkel fildeling via lenken, eller til apper som Keynotes, Pages og Notes. & nbsp;

3. Flickr

Pris : Gratis, med betalte abonnementer tilgjengelig.

Flickr er et av de eldste og mest kjente nettstedene for bildevert. Nettstedet er enkelt å navigere, så hvem som helst kan bruke det til å lagre bildene sine online. Flickr henvender seg imidlertid til de som ønsker å ta fotograferingen til neste nivå og få litt eksponering. & Nbsp;

Etter at du har opprettet en konto, lar Flickr deg laste opp opptil 1000 bilder med maksimal opplastingsstørrelse på opptil 200 MB per fil. Du kan også bruke Flickr til å lagre videoene dine online. Når du har lastet opp bildene dine, kan du organisere dem i album eller samlinger. Du kan også bruke søkeord for å merke bildene dine for å forenkle søkeprosessen senere. & Nbsp;

Flickr har også en nybegynnervennlig bildeditor med en rekke filtre og redigeringsverktøy for å forbedre bildene dine. & Nbsp; < /p>

4. Imgur

Hvis du leter etter en måte å raskt dele et bilde med noen, er Imgur den rette plattformen for deg. Denne gratis bildevertsiden brukes ofte av Redditors for utveksling av mediefiler. & Nbsp;

En stor fordel med Imgur er at du ikke trenger å opprette en konto for å bruke den. Du kan laste opp bildene dine direkte til nettstedet uten å registrere deg. Den støtter forskjellige filformater, inkludert JPEG, GIF, PNG, TIF, TIFF, PDF og andre. & Nbsp;

Hvis du velger å opprette en konto, kan du nyte ubegrenset lagringsplass på Imgur gratis. Du kan også bruke Imgur for eksponering og angi at bildene skal være offentlige, dvs. dele dem med Imgur -brukere over hele verden. & Nbsp;

5. 500PX

Pris : gratis.

500PX er et annet flott webhotell for bilder som du kan bruke til å lagre bildene dine på nettet. Det brukes ofte av fotografer ikke bare for lagring, men også for å selge bildene sine. & Nbsp;

Nettstedet lar deg velge om du vil beholde opplastingene dine private, eller dele dem med andre brukere (enten for gratis eller mot betaling). Du kan bruke både datamaskinen og smarttelefonen til å laste opp bildene dine, samt laste opp bilder fra dine sosiale nettverk, for eksempel Facebook eller Instagram. & Nbsp;

Det er ingen begrensninger for lagring eller filstørrelse. Den eneste grensen som 500PX har, er at du ikke kan laste opp mer enn 20 bilder per uke gratis.

6. Dropbox

Pris : Gratis, med betalte abonnementer tilgjengelig.

Bruk av Dropbox kan virke forvirrende i begynnelsen, spesielt hvis du aldri har brukt et bildevertside før. Men når du oppretter en konto og bruker noen minutter på å lete rundt på nettstedet, vil du innse at Dropbox er ganske grei.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildene dine til nettstedet: bokstavelig talt som å slippe bildene i en boks. Du får da en lenke som du kan dele med bildet ditt eller en mappe med bilder. På den måten kan du lagre alle filene dine på ett sted og få tilgang til dem når som helst. & Nbsp;

Dropbox er et flott gratis bildevertside. Den eneste ulempen den har er grensen på 2 GB lagringsplass for en gratis konto. Du kan utvide det ved å invitere andre til å bli med i Dropbox, eller ved å bli med i en av de betalte abonnementsplanene. & Nbsp;

7. Icedrive

Pris : Gratis, med betalte abonnementer tilgjengelig.

Icedrive er en skytjeneste laget i Wales som er mest kjent for å støtte Twofish -kryptering. Alle filene du laster opp på Icedrive er kryptert på klientsiden uten kunnskap om dataene dine. Du kan deretter vise frem og dele de opplastede filene med venner og kolleger via lenken.

Grensesnittet er rent og nybegynnervennlig, og du kan enkelt lære hvordan du administrerer filene dine ved hjelp av Icedrive. Denne skytjenesten lar deg lagre filer på opptil 100 TB. Gratisplanen har imidlertid en grense på 10 GB lagringsplass. Icedrive kommer også med en smarttelefon -app, slik at du når som helst kan få tilgang til filene dine fra telefonen. & Nbsp;

8. 4delt

Pris : Gratis, med betalte abonnementer tilgjengelig.

4shared er et filvertside som lar deg laste opp bildene dine, dele dem med andre brukere og laste dem ned når som helst. Bortsett fra bilder kan du bruke 4shared til å lagre videoer, musikk, bøker og til og med apper. & Nbsp;

Etter at du har opprettet en konto på 4shared, får du 15 GB gratis lagringsplass og mulighet til å laste ned filene dine. Du kan også bli med i en av deres premiumplaner for å nyte andre fordeler som deling og nedlasting uten annonser, 100 GB skylagring og gjenoppretting av slettede filer i skyen din.

9. Imgbox

Pris : Gratis.

Hvis du er på utkikk etter en plattform som gir rask og problemfri deling av filene dine, er Imgbox et av de beste valgene for deg. Den tilbyr ubegrenset lagringsplass gratis, og det er ingen utløpsdato for de opplastede bildene dine. Den eneste begrensningen er at du ikke kan laste opp en enkelt fil som er større enn 10 MB. & Nbsp;

Imgbox støtter JPG-, GIF- og PNG -filformater, samt videoer. Det beste er at du ikke engang trenger å opprette en konto for å begynne å laste opp filene dine. Hele prosessen med å laste opp en fil tar bare noen få klikk og noen få sekunder av tiden din. Deretter kan du enkelt laste ned filene dine fra en annen enhet, eller dele dem med andre brukere. & Nbsp;

10. Gratis Image Hosting

Pris : Gratis.

Free Image Hosting er en filvertsplattform som kan virke litt utdatert, men den gjør jobben godt. Grensesnittet er ikke veldig moderne og ganske minimalistisk. Dette gjør det imidlertid lettere å navigere gjennom tjenesten. & Nbsp;

Gratis Image Hosting krever ikke at du oppretter en konto før du begynner å laste opp filene dine. Bildedelingsprosessen er også veldig grei: Når du laster opp bildet ditt, får du en HTML -kode og en lenke som du kan bruke til å videresende bildet til en annen person, eller for å integrere det på nettstedet ditt. Det er ingen grense for hvor mange filer du kan laste opp, og det er ingen utløpsdato. Imidlertid er det en filstørrelsesgrense på 3 MB per fil. & Nbsp;

Hva er det beste nettstedet for gratis bildevert for deg?

< p> Å velge det beste image hosting -nettstedet avhenger virkelig av dine behov. Enten du foretrekker mer lagringskapasitet, eller om du ikke trenger å forholde deg til registreringsprosessen – alle disse vil ha en effekt på ditt valg av plattform.

Har du brukt en image hosting -tjeneste før? Hvilket nettsted er din favoritt, og er det på listen vår? Del opplevelsen din med bildevertsider i kommentarfeltet nedenfor. & Nbsp;