Hur man lägger till bildplatshållare i Google Presentationer

0
66

När du bygger ett bildspel kanske du vet att du vill använda bilder men har inte dem ännu eller har dem inte till hands. I Google Presentationer kan du infoga platshållare för att reservera platserna för dessa bilder.

Skapa en bild med bildplatshållare

Oavsett om du & #8217; skapar en anpassad mall för din presentation eller vill bara ha en bild eller två för bilder, platshållarna är perfekta.

När din presentation är öppen klickar du på Visa & gt; Theme Builder från menyn.

Du kan välja en aktuell skjut från temat som du vill använda, kopiera ett för att behålla layouten eller skapa en ny layout. För att göra en av de senare, högerklicka på bilden och välj antingen “ Duplicate Layout ” eller “ Ny layout. ”

Din nya bild ska vara i full vy på höger sida av Theme Builder. Du kanske vill ge bilden ett visst namn så att du enkelt kan känna igen den. Klicka på “ Byt namn ” högst upp i Theme Builder, namnge bilden och klicka på “ OK. ”

Annons

Klicka på Infoga & gt; Platshållare från menyn. Placera markören över Image Placeholder och välj den form du vill använda.

När du ser plustecknet, rita formen för din bild.

Du kommer då att se din platshållardisplay. Du kan flytta det genom att dra eller ändra storlek på det genom att dra ett hörn eller en kant.

Fortsätt att lägga till fler bildplatshållare till din bild om du vill. Eller skapa ytterligare bilder med unika layouter.

När du är klar , klicka på en bild i Filmstrip-vyn till vänster eller X längst upp till höger för att stänga Theme Builder.

Använd din bildplatshållarbild

Du kan använda den anpassade bildplatshållarbild som du skapar på en aktuell bild eller en ny. Markera den bild du vill använda och klicka sedan på Bild & gt; Använd layout från menyn. Välj din anpassade bild från rutnätet med alternativ.

Annons

Din bild visar layouten och bildplatshållarna är redo att användas. Klicka på en för att visa snabbmenyn med alternativ för att lägga till bilden, till exempel uppladdning, sökning, Google Drive, Google Foto, URL eller kamera.

När din bild dyker upp kommer den att matcha den form du valde för platshållaren. Du kan dra för att ändra storlek men observera att det kan snedvrida bilden. Om du behöver redigera det kan du läsa mer om hur du redigerar bilder i Google Presentationer.

Oavsett om du arbetar ensam eller med ett team, skapar ett anpassat tema eller bara behöver en enda bildmall, låter Google Slides -bildplatshållare dig veta exakt var bilderna tar vägen när det är dags .

RELATERAD: Hur man skapar mallbilder med temabyggare i Google Presentationer

LÄS NÄSTA

    < li> & rsaquo; Hur du gör ditt Facebook -inlägg delbart
  • & rsaquo; Vad betyder plattformsoberoende för spel och andra appar?
  • & rsaquo; Så här infogar du en handskriven signatur i Google Dokument
  • & rsaquo; Hur man laddar ner och installerar Steam på Linux
  • & rsaquo; Hur man gör och skannar Spotify -koder