Hoe u uw taakbalk groter of kleiner kunt maken op Windows 11

0
99

Vanaf oktober 2021 kan de taakbalkgrootte in Windows 11’ t worden aangepast met de app Instellingen. Gelukkig hebben we een registerhack ontdekt die de taakbalk groter of kleiner kan maken. Hier is hoe het te doen.

Inhoudsopgave

  • Bewerken het register zelf
  • Download onze registerhack met één klik

Bewerk het register zelf

Om de grootte van uw Windows 11-taakbalk te wijzigen, kunt u uw Windows-register zelf bewerken of ons hack-ZIP-bestand met één klik downloaden in het onderstaande gedeelte. Door onze bestanden te gebruiken, kunt u tussen de drie taakbalkformaten wisselen door op een bestand te klikken en uw pc opnieuw op te starten.

Waarschuwing:De Register-editor is een krachtig hulpmiddel. Misbruik ervan kan uw systeem onstabiel of zelfs onbruikbaar maken. Toch is dit een simpele hack, en als je de instructies volledig opvolgt, zou je geen problemen moeten hebben. Als u de Register-editor nog niet eerder hebt gebruikt, overweeg dan om te lezen hoe u deze kunt gebruiken voordat u aan de slag gaat. We raden u ook aan een back-up van het register (en uw computer) te maken voordat u wijzigingen aanbrengt.

Om de wijziging handmatig uit te voeren, opent u eerst de Register-editor. Klik op de knop Start, typ “regedit,” en selecteer de “Register-editor” pictogram wanneer het in de resultaten verschijnt.

Wanneer de Register-editor-app wordt geopend, navigeert u naar deze sleutel met behulp van de zijbalk of plakt u deze in de adresregel bovenaan het venster:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced< /p>

Zodra u daar bent, klikt u met de rechtermuisknop op “Geavanceerd” in de zijbalk en selecteer Nieuw > DWORD (32-bit) waarde.

Advertentie

Er wordt een nieuw item toegevoegd aan de lijst in het meest rechtse paneel van het venster Register-editor. Typ of plak de naam TaskbarSi .

Dubbelklik & #8220;Taakbalken,” en een “Bewerken” venster zal verschijnen. In de “Waardegegevens” veld, voer dan 0, 1 of 2 in. Dit nummer komt overeen met de grootte van de taakbalk: “0” betekent kleinste, “1” betekent gemiddeld (standaard), en “2” grootste betekent. Als je klaar bent, klik je op “OK.”

Sluit vervolgens de Register-editor en start uw Windows 11-pc opnieuw op. Wanneer u zich opnieuw aanmeldt na het opnieuw opstarten, zult u merken dat uw taakbalk nu een andere grootte heeft!

Als u van gedachten verandert, bewerkt u HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvancedTaskbarSi opnieuw in de Register-editor, voert u een nieuwe waarde in (0, 1 of 2) en start u opnieuw. Om terug te keren naar de standaardgrootte, voert u “1” voor de TaskbarSi-waarde. Of u kunt de registerbestanden gebruiken die we hieronder hebben verstrekt.

Download onze één-klik registerhack

Als u& #8217;Als u wilt voorkomen dat u uw register handmatig bewerkt, kunt u onze registerhackbestanden met één klik downloaden. In de ZIP vind je drie bestanden die de grootte van je Windows 11-taakbalk of klein, gemiddeld of groot zullen wijzigen na een herstart.

Download de Windows 11 Taskbar Size Hack-bestanden

Nadat je het bestand hebt gedownload, pak je het uit naar een willekeurige locatie, en je hebt drie bestanden:

  • win11_taskbar_small.reg: Dit maakt je taakbalk kleiner dan standaard.
  • win11_taskbar_medium.reg: Dit maakt je taakbalk de standaard middelgrote.
  • win11_taskbar_large.reg: Dit maakt je taakbalk groter dan standaard.

Advertentie

Over het algemeen moet u registerbestanden die u op internet vindt niet vertrouwen zonder ze eerst te controleren. U kunt controleren of onze registerbestanden niet schadelijk zijn door ze te openen met Kladblok (klik met de rechtermuisknop op een bestand, selecteer 'Meer opties weergeven' en kies vervolgens 'Bewerken') en bekijk hun inhoud.

Als u klaar bent, dubbelklikt u op het .REG-bestand dat u wilt gebruiken (overeenkomend met de grootte die u wilt dat uw taakbalk is), en u ziet een waarschuwing dat het toevoegen van informatie aan het register mogelijk uw systeem beschadigen. Klik op “Ja” om door te gaan.

Vervolgens zie je nog een pop-up die u vertelt dat er wijzigingen zijn aangebracht in het register. Klik op “OK.” Start uw pc opnieuw op en wanneer u zich opnieuw aanmeldt, heeft uw taakbalk de grootte die overeenkomt met het registerbestand dat u hebt uitgevoerd.

Als u wilt dat uw taakbalk terugkeert naar de normale (standaard) grootte, voert u de opdracht uit “win11_taskbar_medium.reg,” start vervolgens uw pc opnieuw op. Veel plezier!

GERELATEERD: Wat is een REG-bestand (en hoe open ik er een)?

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u uw Facebook-bericht deelbaar kunt maken
  • › Wat betekent platformonafhankelijk voor gaming en andere apps?
  • › Een handgeschreven handtekening invoegen in Google Documenten
  • › Steam downloaden en installeren op Linux
  • › Spotify-codes maken en scannen