Här smygbor AFA-ledaren – mitt i idyllen

0
58

Publicerad 11 oktober 2021 kl 11.01

Inrikes. AFA-ledaren Tor Alsén pekas ut som hjärnan bakom vänsterns terror i Göteborg. Nu har han skenskrivit sig hos den brottsdömde vänsterextremisten Axel Rosengren i Göteborg, men i verkligheten bor han på en adress nära idylliska Ramberget, skriver sajten Avmaskerat.

Gilla artikeln på Facebook

Sajten har hittat den verkliga adressen i en order till polisen i Storgöteborg om att utföra husrannsakan på två adresser i Göteborg.

Nationella insatsstyrkan gjorde tillslag mot adressen på Stataregatan 2 D lgh 1301 den 12 mars 2020 och hittade då Tor Alsén som låg och sov i ett av rummen.

“Vi gick in i utpekat sovrum och säkrade Tor. Tor förflyttades sedan till soffan i vardagsrummet där en operatör från ISV bevakade honom. Efter en stund anlände en IGV patrull. Tor sattes i polisbilen och transporterades iväg”, står det i rapporten.

Tor Alsén fick uppmärksamhet när Exakt24 avslöjade att han i olika poddar har uppmanat till “terror” mot enskilda meningsmotståndare och uttalat sig om att han drömmer om att döda sina chefer på Sahlgrenska sjukhuset, där han är anställd som sjuksköterska.

AFA-attackerna

  • Vänsterextrem lärare pekas ut som terrorledare
  • Exakt24:s lokal attackerad efter AFA-granskningen
  • Sahlgrenska om avslöjandet av vänsterextrema sjuksköterskan: "Allvarlig påverkanskampanj"
  • Sahlgrenska vägrar svara om anställd terrorledare
  • Tor Alsén, 36, pekas ut som hjärnan bakom vänsterns terror

Visa alla