Gespreksversterking inschakelen op AirPods Pro

0
64
Mohd Syis Zulkipli/Shutterstock.com

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zoals de AirPods Pro houden gesprekken en andere geluiden buiten, maar wat als je ze beter wilt horen? Dat is precies waar de Conversation Boost-functie voor is. Zo zet je het aan.

Inhoudsopgave

Wat is Gespreksversterking?
Vereisten voor het gebruik van Gespreksboost
Hoe u Gespreksversterking inschakelt
Hoe u de Transparantiemodus snel in- of uitschakelt

Wat is een gespreksboost?

Apple legt niet precies uit hoe Conversation Boost werkt, maar de optie voor de functie legt uit dat de functie zich richt op de persoon die voor je praat, wat betekent dat het waarschijnlijk head-tracking gebruikt.

GERELATEERDApple's AirPods Pro kan nu functioneren als een gehoorapparaat

Afgezien hiervan werkt Conversation Boost waarschijnlijk op dezelfde manier als een hoortoestel op recept. Dit verhoogt het niveau van binnenkomende audio in specifieke frequentiebereiken (voornamelijk de frequenties van de menselijke stem). Deze verwerking zorgt ervoor dat het algehele volume een bepaald niveau niet overschrijdt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat harde geluiden oorverdovend worden.

Hoortoestellen op recept zijn afgestemd op het specifieke gehoor van een persoon nodig heeft, zal Conversation Boost niet zo effectief zijn. Maar als je een hand nodig hebt om mensen te horen praten, kan dat zeker geen kwaad.

Vereisten voor het gebruik van Conversation Boost

Merk allereerst op dat deze functie alleen beschikbaar is op AirPods Pro, niet op de originele AirPods.

De Premium AirPods

Apple AirPods Pro

De Apple AirPods Pro bieden al het gebruiksgemak van de originele AirPods samen met audioverbeteringen zoals ruisonderdrukking en transparantiemodus.

Amazon

$ 179.00
$ 249.00 Bespaar 28%

Advertentie

Bovendien, Conversation Boost is alleen beschikbaar in iOS en iPadOS 15 en later. Als je niet zeker weet welke versie je gebruikt, bekijk dan onze handleiding voor het updaten naar de nieuwste versie van iOS.

Je hebt ook firmwareversie 4A400 of hoger nodig. Om te controleren welke firmwareversie u gebruikt, sluit u uw AirPods Pro aan op uw iPhone of iPad en opent u Instellingen.

Selecteer in Instellingen Algemeen en vervolgens Over. In dit gedeelte scrolt u naar beneden totdat u “AirPods Pro” en tik op de naam om uw firmwareversie te zien. U kunt de firmware niet handmatig bijwerken, maar zolang u uw AirPods Pro verbonden houdt met uw iPhone of iPad, zouden ze binnen de kortste keren automatisch moeten worden bijgewerkt.

Conversation Boost inschakelen

Conversation Boost is een op zichzelf staande functie. In plaats daarvan is het een aangepaste instelling voor de Transparantiemodus, een nuttige verbetering die mogelijk wordt gemaakt door de AirPods Pro. Dat betekent dat we, om het aan te zetten, naar de instellingen moeten gaan.

Open Instellingen, scroll naar beneden en selecteer Toegankelijkheid. Scroll hier naar beneden en selecteer “Audio/Visual” onder het gedeelte Hoorzitting.

Advertentie

Tik nu op “Hoofdtelefoonaccommodaties” en scroll naar beneden en tik op “Transparantiemodus” om de instellingen te bewerken.

Scroll hier naar beneden naar de onderaan het scherm, waar je de “Conversation Boost” optie. Tik op de schuifregelaar om deze in te schakelen en u bent helemaal klaar.

De transparantiemodus snel omschakelen Aan of Uit

Je kunt Conversation Boost niet in- of uitschakelen zonder naar Instellingen te gaan. Dat gezegd hebbende, Conversation Boost is een aangepaste instelling voor de Transparantiemodus, die je snel kunt in- en uitschakelen.

Trek op uw iPhone of iPad naar beneden vanaf de rechterbovenhoek van het scherm om toegang te krijgen tot het Control Center. Druk hier lang op de volumeregeling om toegang te krijgen tot de aangepaste instellingen voor uw AirPods Pro.

Onder de volumeschuifregelaar ziet u “Ruisregeling” aan de linkerkant en “Spatialize Stereo” aan de rechterkant. Tik op Ruiscontrole om te schakelen tussen Ruisonderdrukking, Uit en Transparantiemodus. Hiermee kunt u Conversation Boost snel in- en uitschakelen.

Als je je afvraagt ​​wat dat “Spatialize Stereo” is, bekijk ons ​​overzicht van wat Apple's Spatial Audio is en hoe het werkt.

LEES VOLGENDE

  • › Hoe u uw Facebook-bericht deelbaar kunt maken
  • › Wat betekent platformonafhankelijk voor gaming en andere apps?
  • › Een handgeschreven handtekening invoegen in Google Documenten
  • › Steam downloaden en installeren op Linux
  • › Spotify-codes maken en scannen