Krisen total i Djurgården – jumbo efter femte förlusten

0
68

Djurgårdens fortsätter att gå tungt i SHL-spelet. På lördagen kom femte raka förlusten när Frölunda kom på besök. Matchen slutade 4–2 till gästerna, ett resultat som innebär att Djurgården halkar ner till jumboplatsen i tabellen med sex poäng på åtta matcher. – Det är poängen som räknas och vi tar inga poäng, det måste vi börja göra nu, sa Djurgårdens Sebastian Strandberg till C More efter matchen. Frölunda har å sin sida inte förlorat sedan 23 september och toppar tabellen på 19 poäng, dock med en match mer spelad än tvåan Skellefteå. Frölundas Elmer Söderblom gjorde två mål och var efteråt nöjd med lagets insats. – Jag tycker vi spelar jävligt bra. Det känns som vi får snurr på dem, sa han. Djurgården-Frölunda: 2–4 Timrå-Leksand: 3–8 Brynäs-Färjestad: 2–5 Luleå–Växjö: 3–2 Oskarhamn–Linköping: 2–1 Skellefteå–Örebro: 2–1 Rögle–Malmö: 2-1