Hulu-prijsstijging: welke plannen worden beïnvloed?

0
75
J. J. Gouin/Shutterstock

Vanaf vandaag, vrijdag 8 oktober, verhoogt Hulu de prijs van zijn populairste on-demand streamingplannen. Hulu bevestigde de prijsverhoging in september, en dit is slechts een vriendelijke herinnering dat je een extra bedrag van $ 1 per maand of $ 12 per jaar op je rekening zult zien.

In een e-mail aan abonnees, Hulu zegt dat de prijsverhoging "zal worden weerspiegeld in uw eerste factureringscyclus op of na 8 oktober".&8221; Gebruikers zullen dus de nieuwe kosten zien, tenzij ze hun abonnement vandaag opzeggen. Dat gezegd hebbende, het is slechts een verhoging van $1, wat niet veel is, en het heeft slechts invloed op twee Hulu-abonnementen.

Dus welke Hulu-abonnementen kosten tegenwoordig meer? Hulu's door advertenties ondersteunde en advertentievrije maandelijkse abonnementen op on-demand content stijgen met een dollar in prijs. Dat is dus $ 7 per maand voor advertentie-ondersteunde inhoud, en nu $ 13 (in plaats van $ 12) per maand voor advertentievrij streamen.

Hulu + Live TV-abonnementen krijgen geen prijsverhoging bij dit moment.

Volgens The Verge zullen degenen met een korting of promotie-aanbieding geen prijsverhoging zien, noch zullen degenen die zich abonneren op Hulu op een Disney-bundel. Dus eigenlijk heeft dit alleen invloed op de twee goedkoopste Hulu-abonnementen.

Het is vermeldenswaard dat we significantere prijsstijgingen van de concurrentie hebben gezien, dus dit is ook niet het geval drastische verandering. Bovendien heeft Hulu voor oktober 2021 allerlei nieuwe content toegevoegd waarvan je kunt genieten.

via The Verge