DU-opptak 2021: Andre cut-off utgitt, opptak til toppkurs stengt på mange høyskoler

0
68

Aspiranter kan sjekke kursmessige avskjæringer for forskjellige høyskoler på du.ac.in. Fil.

DU-opptak 2021: University of Delhi (DU) ga i dag ut den andre cut-off-listen for bacheloropptak (UG). Alle høyskolene ga ut sin individuelle cut-off-liste for ulike kurs, og en konsolidert liste har blitt utgitt av universitetet.

DU Admissions | Andre cut-off liste Live Updates

Jesus and Mary College har sluppet den andre cut-off-listen, og opptakene er allerede stengt for de fleste kursene. Høgskolen har bare sluppet cut-off-listen for BA (H) hindi med 68 prosent og to andre yrkesfaglige lederkurs.

Hvis studenter tok opptak til et høyskole i den første cut-off-listen og kvalifiserte seg for en mer foretrukket høyskole i den andre listen, må de trekke opptaket fra det første college og søke om det andre.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Den siste skjæringsdatoen som er oppført av universitetet så langt, er den femte cut-off-listen, som skal slippes 8. november hvis det fortsatt er ledige seter.

I den første cut-off-listen som universiteten har gitt ut 1. oktober ba syv høyskoler om 100 prosent poeng for å få studenter på 10 programmer. I fjor hadde bare en høyskole, Lady Shri Ram (LSR), sluppet 100 prosent cutoff for tre kurs.

Mens så mange som 94 programmer på tvers av alle høyskoler har avbrudd knyttet til 99 prosent eller høyere i år. De oppblåste brettresultatene har ført til at DU mottok over 9.200 søknader fra 100 prosent fra forskjellige skolestyrer i år. Derfor er det forventet at opptakene til mange toppkurs kan bli stengt etter selve den første listen.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste utdanningsnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.