De beste videodeurbellen voor vakantie 2021

0
68
Google/Eufy/Arlo

Er is een grote verscheidenheid aan videodeurbellen, voor allerlei budgetten en stijlen. Als je niet bekend bent met deze gadgets, voel je je (begrijpelijkerwijs) misschien overweldigd door alle merken en functies, maar maak je geen zorgen, we zullen alle informatie die je nodig hebt behandelen. Je moet het weten en we hebben alle beste aanbevelingen voor videodeurbellen klaar.

Waar moet je op letten bij een videodeurbel

< p>Het kopen en installeren van een videodeurbel is een redelijkeenvoudig proces in het algemeen, maar er zijn zeker een paar functies en andere elementen waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u een aankoop doet. Dit is waar u rekening mee moet houden:

 • Compatibiliteit: Wil je een slimme deurbel voor thuis die compatibel is met je bestaande slimme apparaten voor thuis of een aparte optie van derden? Vasthouden aan Alexa of Google is een goed idee als je andere slimme luidsprekers en schermen in die ecosystemen hebt, maar als je dat niet bent, kun je een schone start maken met de deurbel die je het leukst vindt. Als je al beveiligingscamera's voor thuis hebt van een bepaald bedrijf, wil je misschien ook bij dat ecosysteem blijven.
 • GERELATEERDDit is de beste tijd om een ​​Smart Home te starten —Hier is de installatie:Als je een eigen huis hebt, kun je ervoor kiezen om je bestaande deurbel te vervangen door een van deze. Als u echter een appartement huurt, zal uw verhuurder waarschijnlijk niet zo flexibel zijn, daarom hebben we ook een optie toegevoegd die in uw kijkgaatje past.
 • Oplossing en Beeldverhouding:Zoals bij elke camera is een hogere resolutie beter. Alle videodeurbellen in deze lijst schieten in HD (meestal 1080p), terwijl sommige zelfs gebeurtenissen tot 4K kunnen vastleggen. Houd er rekening mee dat het nadeel hier is dat een hogere videokwaliteit meer opslagruimte in beslag neemt. We geven ook de voorkeur aan camera's met een beeldverhouding van 4:3, in tegenstelling tot 16:9, omdat dit meer details betekent (bijvoorbeeld om het volledige lichaam van een bezoeker te zien in plaats van alleen hun romp en gezicht).
 • Stroombron: Je hebt hier twee opties: batterijvoeding of de bestaande deurbelbedrading in huis. Een deurbel op batterijen is gemakkelijker te installeren, maar zal af en toe zonder stroom komen te zitten. Aan de andere kant heeft een bedrade deurbel altijd stroom, maar is lastiger te installeren en werkt niet als je bedrading niet werkt.
 • Cloud-abonnementen:Voor de meeste videodeurbellen is een cloudabonnement vereist om je beelden op te slaan en om je toegang te geven tot geavanceerde functies, waaronder bewegingszones en gezichtsherkenning, of om eerdere video's te bekijken. Er zijn echter alternatieven voor de deurbel voor lokale video-opslag, als cloudopslag niet jouw ding is. En live video is altijd een optie als je niet extra wilt betalen voor abonnementen.
 • Chime-opties:Ja, videodeurbellen bieden tal van coole moderne functies, maar het is gemakkelijk om te vergeten dat het nog steeds deurbellen zijn en dat ze een bel nodig hebben, net als hun domme tegenhangers. De meerderheid kan de bestaande bel van je huis gebruiken, maar sommige (meestal batterijgevoede opties) doen dat niet, en je moet er bovenop nog een aparte bel kopen.
 • < li>Prijs: Traditionele deurbellen zijn spotgoedkoop en deze … zijn niet. De prijzen variëren natuurlijk per model, maar verwacht ongeveer $ 150- $ 180 te betalen. Laat sticker shock echter niet de overhand krijgen; videodeurbellen hebben VEEL geweldige, handige functies en ze zullen zichzelf binnen enkele maanden tien keer terugbetalen.

Het beste voor Google Assistent: Nest Doorbell

Google

Pros

 • ✓ Compatibel met Google
 • ✓ 4:3 beeldverhouding
 • ✓ Abonnementsplan is solide

Nadelen

 • ✗ Duur
 • ✗ De beste functies werken eigenlijk alleen met andere Nest-apparaten

Als je al een hele reeks Google-compatibele smarthome-gadgets hebt en een videodeurbel wilt die compatibel is , is de Nest Doorbell je beste optie. Het wordt geleverd in zowel bekabelde als batterijgevoede smaken (hoewel de eerste $ 50 meer is), en vereist de gratis Google Home-app om te werken (Android/iOS).

Hiermee kun je 24/7 zien wat er voor je deur gebeurt, hetzij via de live feed of tijdige meldingen. U kunt ook in realtime met bezoekers praten of vooraf opgenomen snelle reacties gebruiken. De deurbel kan met succes onderscheid maken tussen dieren, voertuigen, pakketten en mensen en filtert vervolgens de slimme waarschuwingen dienovereenkomstig, zodat u alleen specifieke persoons-, geluids- en bewegingsmeldingen ziet, zoals Pakket afgeleverd, Dier gezien, Voertuig gezien, enz. ;t wordt elke keer gewaarschuwd als er een blad over uw gazon waait.

De beeldverhouding van 4:3 op de videofeed laat je het grotere plaatje zien van wat er voor je deur gebeurt. Het beschikt ook over HDR, wat helpt bij zowel nachtzicht als heldere scenario's met hoog contrast, zodat u details op elk moment van de dag duidelijk kunt onderscheiden. Je kunt zelfs Stiltetijd instellen op uren dat je geen meldingen wilt ontvangen.

Het batterijmodel is verkrijgbaar in vier kleuren (Sneeuw, Linnen, Ivy, Ash), heeft een 1,3 MP kleurensensor met 6x digitale zoom, een gezichtsveld van 145 graden, een IP54-classificatie en een witte LED-statuslichtring. Het legt beelden vast in 960 x 1280p met maximaal 30 fps en meet 6,3 x 1,8 x 0,95 inch. Omdat er geen bedrading voor nodig is, is het eenvoudig te installeren en iets veelzijdiger. Veel huizen hebben alleen bedrading aan de voordeur, dus dit werkt ook aan de achterdeur.

Het bedrade model is verkrijgbaar in twee kleuren (zwart, wit), heeft een 3MP (2K) sensor met 8x digitale zoom, een gezichtsveld van 160 graden, een IPX4-classificatie en een RGB-lichtring en statuslampje. Hij legt vast in 1600 x 1200 met maximaal 30 fps en meet 4,6 x 1,7 x 1 inch.

Overweeg ook om je aan te melden voor de Nest Aware-abonnementsservice van Google (vanaf $ 6 per maand). Deze service dekt een onbeperkt aantal apparaten en geeft je toegang tot 60 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen & #8212;opgeslagen en opgeslagen in de cloud" en laat je 24/7 geschiedenis terugkijken tot 10 dagen (alleen bekabeld model). Je kunt er ook gebeurtenisclips mee opslaan, je camera's leren bekende gezichten te leren kennen en intelligente meldingen ontvangen wanneer glas breekt of een rookmelder afgaat (met Nest-speakers en -schermen).

Het beste voor Google Assistent

Nest Doorbell (Batterij)

Houd in de gaten wie’ s voor de deur met de batterijgevoede Nest Doorbell.

Koop nu

 

Beste voor Google Assistent

Nest Doorbell (bedraad)

Met de bedrade versie van de Nest Doorbell kun je in de gaten houden wie er voor de deur staat.

Nu kopen

 

Beste voor Alexa: Ring Video Doorbell

Ring

Pros

 • ✓ Alexa-compatibel
 • ✓ Tal van geweldige functies
 • ✓ Belbundel beschikbaar

Nadelen

 • ✗ Alleen het batterijmodel zegt dat het weerbestendig is
 • ✗ Geen IP-classificatie vermeld

Als je een fan bent van Alexa-aangedreven smart home-gadgets, wil je zeker de twee Ring-opties bekijken. Wil je een bekabelde optie, ga dan voor de Ring Video Doorbell Pro 2; als batterijen jouw ding zijn, pak dan de Ring Video Doorbell 4 (en nogmaals, de batterijoptie is $ 50 goedkoper). Je hebt ook een paar bundelopties beschikbaar, zoals met de Ring Chime Pro, mocht je er een willen.

Beide opties worden geleverd met Head-to-Toe HD+ video, tweerichtingsgesprek met Audio+, Live View, 3D-bewegingsdetectie, ingebouwde Alexa-begroetingen (een functie die exclusief is voor het op abonnementen gebaseerde Ring Protect Plan, dat begint bij $ 3 per maand), en aanpasbare privacy-instellingen. Beide worden geleverd met een voorplaat van satijnnikkel en bevatten een gratis proefperiode van 30 dagen van het plan. Bovendien ondersteunen beide opties 2,4 GHz en 5 GHz wifi-verbindingen

De bedrade camera van Ring Video Doorbell neemt video op in 1536p met een horizontaal gezichtsveld van 150 graden. Het beschikt over HDR en nachtzicht in kleur, meet 4,49 x 1,9 x 0,87 inch en vereist een minimale uploadsnelheid van 1 Mbps (hoewel 2 Mbps wordt aanbevolen). Evenzo maakt het batterijmodel 1080p-video met een gezichtsveld van 160 graden.

Het beschikt over zwart-wit nachtzicht, evenals een verwijderbaar en oplaadbaar Quick-Release Battery Pack dat is inbegrepen. Het meet 5,1 x 2,4 x 1,1 inch en beveelt een minimale uploadsnelheid van 2 Mbps aan. Alleen het batterijmodel is weerbestendig; geen van beide vermeldt echter een specifieke IP-classificatie.

Als je Ring Protect wel wilt, moet je het basisabonnement ($ 3 per maand of $ 30 per jaar) of het Plus-abonnement ($ 10 per maand of $ 100 per jaar) kiezen. Het Basic-abonnement activeert video-opname voor één apparaat, slaat uw videogeschiedenis 60 dagen op, laat u video's en snapshots opslaan en delen, activeert de modus Alleen mensen en ondersteunt Rich Notifications.

Het Plus-abonnement doet dat allemaal en maakt opname voor al uw apparaten mogelijk. Je krijgt ook 24/7 professionele bewaking voor je Ring Alarm, uitgebreide garanties voor al je apparaten en zelfs 10% korting op een paar geselecteerde Ring-producten.

Het is ook vermeldenswaard dat Amazon zijn eerste Blink Video Doorbell heeft aangekondigd. Hoewel het nog niet uit is, is het momenteel beschikbaar om vooraf te bestellen voor een portemonnee-vriendelijke $ 49,99. Deze videodeurbel biedt 1080p opname overdag, infrarood nachtvideo en tweerichtingsaudio.

Je kunt ook zaken als waarschuwingen en privacy-instellingen aanpassen. Je kunt zelfs kiezen of je clips lokaal wilt opslaan via de meegeleverde Sync Module 2 en USB-drive, of via een van Blink's abonnementen (vanaf $ 3 per maand).

Het beste voor Amazon Alexa

Ring Video Doorbell Pro 2

Deze HD-videodeurbel detecteert wie er voor de deur staat en geeft een melding, plus ingebouwde Alexa Greetings.

Amazon

$ 249.99

Beste voor Amazon Alexa

Ring Video Doorbell 4

Geniet van een verbinding op batterijen om te zien wie er voor de deur staat.

Amazon

$ 199.99

Best Budget: Eufy Veiligheid deurbel

< p>

Pros

 • ✓ Goedkoop
 • ✓ Geen abonnement vereist
 • ✓ HD-video met HDR

Nadelen

 • ✗ Bedraad model niet compatibel met bestaande bel

Het feit dat de meeste videodeurbellen vaak prijzig zijn, betekent niet dat je er geen kunt krijgen als je niet door het deeg rolt. Voor de bedrade en batterijgevoede eufy Security Wi-Fi Video Doorbells heb je zelfs geen abonnement nodig (of het nu gaat om toegang tot je opnamegeschiedenis of extra functies). Koop gewoon de gadgets en dat is alles. . Voor wat het waard is, de bedrade versie is de meest betaalbare van de twee, dus we raden aan die te kiezen als je huis dit ondersteunt.

Beide slimme deurbelopties ondersteunen 1080p HD-video, HDR en vervormingscorrectie. Ze laten u ook in realtime met gasten aan uw deur praten zonder dat u de deur hoeft te openen. Eufy’s Security-videodeurbellen maken gebruik van AI-technologie en een geavanceerd algoritme dat op intelligente wijze menselijke gezichtspatronen en lichaamsvormen kan detecteren.

Dat betekent dat eufy je alleen een melding stuurt als er een persoon voor je deur staat, niet als er een dier door je tuin rent. Functies zoals persoonsdetectie kosten extra bij de meeste videodeurbellen, maar niet hier.

Het bedrade model bevat een gratis elektronische bel, omdat de deurbel zelf niet compatibel is met bestaande belsignalen. Dat apparaat ondersteunt acht leuke beltonen, inclusief een paar vakantie-opties, en maakt het gemakkelijk om het volume aan te passen.

Het batterijgevoede model biedt een betere resolutie dankzij de 2K-sensor en professionele lens. Het beschikt ook over een uitgebreid 4:3 gezichtsveld. Welke je ook kiest, je kunt genieten van kwaliteitsbeelden zonder je portemonnee te beschadigen.

Beste budget

eufy Security Video Doorbell

Deze batterijgevoede camera is budgetvriendelijk en vereist geen abonnement.

Amazon

$ 199.99

Best Budget

Eufy Beveiligingsvideodeurbel

Voor deze bedrade videodeurbel is geen abonnement vereist en hij is niet duur.

Amazon

$ 118,48

Meest Betrouwbare Kennisgevingen: Arlo Essentiele deurbel

Arlo

Pros

 • ✓ Uitstekende en nauwkeurige meldingen
 • ✓ Breed gezichtsveld
 • ✓ Robuust abonnement

Nadelen

 • ✗ Vereist een abonnement om toegang te krijgen tot opnamen

Niets is vervelender dan het ontvangen van een pushmelding van uw videodeurbel telkens wanneer hij merkt dat er een blad over uw gazon waait … behalve misschien als de camera uitgaat omdat het slecht weer is. Zorg ervoor dat u elke dag de hele dag nauwkeurige en nuttige meldingen ontvangt door de Arlo Essential te kiezen.

Deze bedrade optie heeft enkele van de meest betrouwbare meldingen die er zijn. De Arlo biedt ook een onverslaanbaar gezichtsveld van 180 graden, een helder HD-beeld met beeldmateriaal van HDR-kwaliteit (ideaal voor superheldere en weinig licht), nachtzicht en een weerbestendig ontwerp dat bestand is tegen regen, hitte en kou.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​Arlo Secure-abonnement toe te voegen. Arlo Secure ($ 2,99/maand voor een enkele camera, $ 9,99/maand voor onbeperkte apparaten) geeft je 30 dagen onbeperkte videocloudopslag, bescherming tegen diefstal van lokaal opgeslagen video's, activiteitenzones, persoon/pakket/voertuig/dierdetectie, interactieve waarschuwingen , rook- en kooldioxide-alarmdetectie, Arlo-winkelkortingen en prioriteitstoegang tot ondersteuning.

Het Arlo Secure Plus-abonnement ($ 14,99/maand voor onbeperkte camera's) biedt u al deze functies plus 24/7 noodhulp, premium 4K-videocloudopslag. U kunt uw abonnement verder aanpassen door de functie voor continue video-opname toe te voegen, die 14 dagen beslaat voor $ 9,99 per maand, of 30 dagen voor $ 19,99 per maand.

Meest betrouwbare meldingen

Arlo Essential

Ontvang nauwkeurige meldingen, ongeacht wie of wat er voor je deur staat.

Amazon

$ 110,28
$ 149,99 Bespaar 26%

Best voor huurders : Ring Kijkgaatje Camera

Ring

Pros

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ Perfect voor huurders
 • ✓ Wordt geleverd met een gong
 • ✓ Eenvoudig te installeren

Nadelen

 • ✗ Geen IP-classificatie vermeld
 • ✗ Geen dual-band wifi-ondersteuning

Degenen die in een appartement wonen of geen zin hebben om de deurbel of andere hardware te vervangen, kunnen nog steeds profiteren van de voordelen van videodeurbeltechnologie. Amazon's Ring Peephole Camera upgradet je kijkgaatje en duurt minder dan vijf minuten om te installeren – geen boren of gedoe met draden nodig. En natuurlijk werkt het met Alexa, dus je kunt er spraakopdrachten mee gebruiken en het meldingen laten afspelen op je compatibele Echo-apparaten.

Het wordt zelfs geleverd in een bundel met de Ring Chime die je kunt koppelen aan hoor realtime meldingen. Met de 1080p-camera kun je je bezoekers zien, horen en met je praten, zelfs als je niet thuis bent, en hij stuurt je ook meldingen op je aangesloten apparaten wanneer er beweging wordt gedetecteerd of iemand op je deur klopt.

U kunt bezoekers ook bekijken (en met hen chatten) via geselecteerde Echo- en Fire TV-apparaten. En bonuspunten, als iemand op de deur klopt, activeert die ook de Peep, net alsof hij aanbelt. Het nadeel is dat het niet zo opvalt als andere beveiligingssysteemopties, dus het schrikt verandapiraten misschien niet af.

Het buitengedeelte van de camera meet 2,26 x 4,4 x 1,16 inch, terwijl het binnengedeelte 1,85 x 3,83 x 0,78 inch meet. Het biedt een gezichtsveld van 155 graden en werkt op uw 2,4 GHz wifi-netwerk. Er wordt geen IP-classificatie vermeld, maar het buitengedeelte van de camera kan temperaturen aan van -5 tot 120 graden Fahrenheit (-20,5 tot 48,5 graden Celsius).

Bovendien kun je met een Ring Protect-abonnement opnemen , bekijk en deel uw beeldmateriaal van de afgelopen 60 dagen. En als je eenmaal klaar bent om te verhuizen, klap je de camera eruit en vervang je hem door een standaard kijkgaatje.

Beste voor huurders

Ring Kijkgaatje Camera

Geniet van video deurbeltechnologie zonder je huisbaas van streek te maken.

Amazon

$ 149.99