De beste Halloween-films op Hulu in 2021

0
72
Hulu

Noem het Halloween of Huluween, maar hoe dan ook, het spookachtige seizoen heeft veel te bieden op Hulu. Van horrorfilms tot psychologische drama's tot morbide komedies, hier zijn de beste Halloween-films om dit jaar op Hulu te kijken.

Inhoudsopgave

< blockquote class="moka_autotoc">

The Addams Family
Black Swan
Edward Scissorhands
Elvira: Mistress of the Dark
The Rocky Horror Picture Show
Stephen King's It
The Vigil
The Village
Willy's Wonderland
Jij bent de volgende

GERELATEERD: De beste Halloween-films op Netflix in 2021

The Addams Family

De griezelige, geschifte, mysterieuze, griezelige en al met al gekke familie gemaakt door Charles Addams krijgt een moderne update in de animatiefilm The Addams Family uit 2019. Iets minder macaber dan eerdere Addams Family-incarnaties, schittert deze versie met Oscar Isaac en Charlize Theron als de stemmen van Gomez en Morticia Addams, die hun excentrieke familie verhuizen naar een ogenschijnlijk brandschoon geplande gemeenschap waar ze niet welkom zijn. De Addamses bewijzen dat ze goede mensen zijn onder hun donkere buitenkant, terwijl ze de echte schurk van de stad uitroeien.

Kijk op de beste gaven Hulu How-To Geek voor doorzagen van het snoer voor Holiday 2021 Roku Streaming Stick 4K + Amazon Chromecast met Google TV Shop Apple TV 4K Amazon

$ 169.00
$ 179,00 Bespaar 6%

Siri Remote Amazon

$ 59.00
& nbsp;

Fire TV Cube Amazon

$ 119.99
& nbsp;

Xbox Series S-winkel Xbox Game Pass Ultimate-winkel HBO Max Shop Disney Plus-winkel Netflix-winkel Hulu Live TV-winkel Crunchyroll-winkel

Zwarte Zwaan

Net als verkleden voor Halloween, draait het bij Darren Aronofsky's Black Swan om iemand anders worden. Natalie Portman en Mila Kunis spelen rivaliserende balletdansers, beiden strijden om de hoofdrol in een productie van Tsjaikovski's Zwanenmeer. Portman’s Nina verliest misschien haar greep op de realiteit, en Kunis’ Lily is misschien gewoon een verzinsel van Nina's verbeelding, of ze kunnen dezelfde persoon zijn. Naarmate het psychodrama vordert, zullen de personages — en hun personages uit het Zwanenmeer — overlappen elkaar op sensuele en gewelddadige manieren, wat leidt tot een prachtig donkere climax.

Bekijk op Hulu

GERELATEERD: De beste horrorfilms op Hulu in 2021

Edward Scissorhands

Edward Scissorhands, een dromerige fabel over een verlegen buitenbeentje, is het meest persoonlijke en onderscheidende werk van filmmaker Tim Burton. Johnny Depp speelt het titelpersonage, dat is gemaakt door een briljante wetenschapper (gespeeld door Vincent Price in zijn laatste rol) maar met een schaar vertrok in plaats van echte handen. Edward maakt een thuis voor zichzelf in een idyllische buitenwijk, maar merkt dat zijn vredige leven wordt verstoord door jaloezie en onwetendheid. Burton's kenmerkende mix van donkere beelden met kostbare schoonheid is perfect voor deze tragische, beklijvende romance.

Bekijk Hulu

Elvira: Mistress of the Dark

Elvira van Cassandra Peterson is de onofficiële koningin van Halloween, een direct herkenbaar snarky personage dat bekend staat om het hosten van horrorfilmshows. Elvira's eigen eerste film, Elvira: Mistress of the Dark, is een leuke, goedhartige komedie over de morbide maar vriendelijke Elvira die een gigantisch oud huis erft in een stad vol afkeurende scheldwoorden. Natuurlijk wint Elvira uiteindelijk de inwoners van de stad met haar sexiness en haar liefde voor schlocky horror, terwijl ze ook een kwaadaardige tovenaar stopt om de wereld over te nemen.

Bekijk Hulu

The Rocky Horror Picture Show

Oké, dus thuis alleen naar The Rocky Horror Picture Show kijken, is niet helemaal hetzelfde als het ervaren van de cultmusical in zijn beroemde live-context met publieksparticipatie. Maar als je wat vrienden uitnodigt, kun je nog steeds deelnemen aan enkele van de dwaze rituelen die deze film tot een popcultuurfenomeen hebben gemaakt. Of je kunt gewoon genieten van het campy verhaal van een nietsvermoedend stel (gespeeld door Barry Bostwick en Susan Sarandon) dat naar het kasteel van een gek wordt gelokt, en de volgende dag de aanstekelijke liedjes neuriën.

Kijk op Hulu < h2 role="heading" aria-level="2">Stephen King's It

Niet te verwarren met de recente speelfilmduologie waarin de klassieke horrorroman, Stephen King's It is aangepast, is een tweedelige tv-film uit 1990, waarin King's magnum opus voor het eerst werd aangepakt. Tim Curry creëert een iconische horrorschurk in Pennywise de clown, de belichaming van een oude kwaadaardige entiteit in de stad Derry, Maine. Die entiteit neemt het in de jaren zestig op tegen een groep kinderen, en bijna 30 jaar later opnieuw wanneer de vrienden volwassen zijn. Zelfs binnen netwerk-tv-beperkingen is deze versie van It zowel nachtmerrieachtig als emotioneel bevredigend.

Bekijk op Hulu

GERELATEERD: De 10 beste sciencefictionfilms op Hulu< /strong>

De wake

Keith Thomas’ De Vigil volgt een bekende horrorfilmsjabloon, waarbij de hoofdpersoon 's nachts vastzit in een griezelig oud huis, terwijl hij de wacht houdt over een onlangs overleden man. Wat de film onderscheidt, is de unieke context, in de ultraorthodoxe joodse gemeenschap van Brooklyn.

GERELATEERDDe 10 beste originele Hulu-tv-series

Yakov ( Dave Davis) heeft de gemeenschap verlaten, maar stemt ermee in om in te vallen wanneer er geen familieleden beschikbaar zijn voor de wake van de overleden Holocaustoverlevende. In de loop van de nacht worstelt Yakov met zijn geloof, terwijl hij ook worstelt met een letterlijke demon die de dood van de man heeft vrijgelaten.

Bekijk Hulu

Het dorp

Natuurlijk zit er een grote plotwending in The Village van M. Night Shyamalan, maar de film gaat over meer dan er alleen maar een op het publiek zetten. Shyamalan creëert een sfeer van aanhoudende angst in het vaag sinistere dorp Pennsylvania, geleid door strenge ouderen. De ouderen houden de bewoners in het gareel door hen te waarschuwen voor gevaarlijke wezens die in de omliggende bossen leven, maar het echte gevaar is iets heel anders. Shyamalan verkent op gevoelige wijze thema's als verdriet en isolement en levert een intrigerend, zij het vergezocht mysterie op.

Bekijk Hulu

Willy’s Wonderland

Nicolas Cage staat bekend om zijn over-the-top optredens, maar in Willy's Wonderland, hij zegt geen woord. Hij speelt een naamloze zwerver wiens auto kapot gaat in een afgelegen stadje. Om de auto te repareren, gaat hij een verlaten speelhal opruimen vol met Chuck E. Cheese-achtige animatronic-poppen.

GERELATEERDDe 10 beste actiefilms op Hulu

Opgesloten de arcade van de ene op de andere dag moet het personage van Cage het opnemen tegen deze knuffelige personages wanneer ze tot leven komen, bezeten door een demonische kracht. Het is een gruwelijke, goofy match-up tussen de stomme Cage en de kleurrijke maar dodelijke personages.

Bekijk Hulu

You're Next

Een home-invasie-thriller met slimme wendingen, Adam Wingard's You're Next toont een rijke, gerechtigde familie die is gemarkeerd voor de slacht door een groep aanvallers met een dierenmasker. Wingard en schrijver Simon Barrett combineren plotelementen van slasherfilms met disfunctionele duistere familiekomedie, waarbij de personages evenveel tijd besteden aan ruzie met elkaar als aan het proberen te voorkomen dat ze vermoord worden. Het is snel, bloederig en leuk, met gedenkwaardige personages om voor en/of tegen te pleiten, mogelijk tegelijkertijd.

Kijk op Hulu The Best Streaming Devices 2021 om naar te kijken Netflix en Meer Best Streaming Device Overall Roku Express 4K + (2021) Amazon

$ 28.98
$ 39.99 Bespaar 28%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 29.99
& nbsp;

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 92.32
$ 99.99 Bespaar 8%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 33.99
$ 49,99 Bespaar 32%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Shop Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.00
$ 179,00 Bespaar 6%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Hoe u uw Facebook-bericht deelbaar kunt maken
  • › Wat betekent platformonafhankelijk voor gaming en andere apps?
  • › Een handgeschreven handtekening invoegen in Google Documenten
  • › Steam downloaden en installeren op Linux
  • › Spotify-codes maken en scannen