31 fra privat sektor får lateral adgang til regjeringsavdelinger

0
64

Siviltjenesteundersøkelsen gjennomføres årlig av Union Public Service Commission. Fil.

FORTSATT SIN politikk for å hente talent fra privat sektor i styring, har regjeringen valgt 31 spesialister som felles sekretærer, direktører og visesekretærer i sentrale regjeringsavdelinger, sa Union Public Service Commission (UPSC) fredag.

De utvalgte inkluderer tre felles sekretærer, 19 direktører og ni visesekretærer. riktig rolle.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

“Som et stort skritt for å plassere det riktige talentet for den riktige rollen, kunngjør DoPT 31 sideveis rekruttering, etter behørig utvelgelsesprosess av UPSC, som felles sekretær/direktør/visesekretær i forskjellige departementer/regjeringsavdelinger i India,” skrev han på Twitter.

Institutt for personell og opplæring (DoPT) hadde bedt UPSC 14. desember 2020 og 12. februar 2021 om å velge passende personer til å slutte seg til regjeringen på nivå med felles sekretær, direktør eller visesekretær i forskjellige departementer og avdelinger på kontrakts- eller deputasjonsbasis.

UPSC lanserte elektronisk rekrutteringssøknad for felles stillinger på sekretær- og direktørnivå 6. februar i år og for stillinger på nestleder på sekretær 20. mars.

Regjeringen mottok 295 søknader om felles stillinger på sekretærnivå, 1 247 søknader om direktør nivåposter og 489 søknader om stillinger på nestleder på sekretærnivå.

Av disse ble 231 kandidater listet opp til intervjuene, som ble gjennomført fra 27. september til 8. oktober. UPSC anbefalte til slutt 31 kandidater til utnevnelse som felles sekretærer, direktører og visesekretærer.

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

Tre felles sekretærer ville bli med i finansdepartementet, handels- og industridepartementet og landbruks- og bondevelferdsdepartementet.

Hele 19 direktører ville også bli med i handels- og industridepartementet, landbruk og bønder velferdsdepartement. departementet, lov- og justisdepartementet, forbrukerdepartementet, mat- og offentlig distribusjonsdepartementet, utdanningsdepartementet, Jal Shakti -departementet, helse- og familieverndepartementet, veitransport- og motorveidepartementet, sivil luftfartsdepartement og ferdighetsutvikling og entreprenørskap.

< /p>

Så mange som ni visesekretærer er valgt til stillinger i utdanningsdepartementet, miljø, skog og klimaendringer, departement for statistikk og programimplementering, ståldepartementet, næringsdepartementet, gruvedepartementet, havne- og vanndepartementet, tungindustri og offentlige virksomheter departementet og bolig- og bydepartementet.

Personaldepartementet hadde i juni 2018 invitert søknader om 10 felles stillinger i sekretærrangering gjennom lateral oppføringsmodus-det er utnevnelse av spesialister fra privat sektor i regjeringen-for første gang.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste India News.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd.