16 cadeau-ideeën voor je favoriete hardloper

0
61
Maridav/Shutterstock

Heb je vrienden of familieleden die ervan houden hun hardloopschoenen aan te trekken en de weg op te gaan? Het beste cadeau dat je ze kunt geven, is iets dat hun prestaties verbetert en hardlopen nog leuker maakt. We hebben 16 suggesties voor je favoriete marathonloper!

Het lijkt misschien alsof je niet veel uitrusting nodig hebt om te hardlopen, maar dat is helemaal niet waar. Er zijn niet alleen een heleboel hoogwaardige artikelen van hoge kwaliteit die hardlopers zowel op de weg of op het parcours als thuis kunnen gebruiken tijdens het herstellen, maar veel hardloopuitrusting verslijt en moet worden vervangen. Dat maakt het vrij eenvoudig om hardlopers te zoeken!

Inhoudsopgave

Een Runner- Gefocuste smartwatch
Een Theragun
Een herstelkit
Een schuimroller
Stroboscooplampen voor veiligheid
SPF-bescherming
Hardloopzonnebril
Een hardlooppet
Anti-schuur Balsem
Een waterfles
Een hardloopriem
Een telefoonhouder
Een hoofdband
Hardloopsokken
Energiegel
Een boek van een beroemdheid Runner

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Een hardlopergerichte smartwatch

Voor hardlopers is een smartwatch die hun voortgang bijhoudt en laat zien hoe ze presteren van cruciaal belang. Of ze nu trainen voor een race of gewoon willen weten of ze sneller zijn geworden, een smartwatch is een noodzaak.

De nieuwe Garmin Forerunner 245 heeft ongelooflijke, geavanceerde prestatiestatistieken en analyses, waaronder VO2 Max, trainingsstatus, aerobe en anaerobe effecten en een algehele trainingsbelasting. Het is absoluut extravagant als het gaat om de prijs, maar dat is nog een reden waarom het een geweldig cadeau is voor je favoriete hardloper.

Garmin Forerunner 245

Een horloge boordevol functies, ontworpen voor hardlopers.

Amazon

$ 299.00
$ 349,99 Bespaar 15%

Een Theragun < /h2>

Een ander geschenk waar je geld aan kunt uitgeven, is de beroemde Theragun PRO. Het is een op een smartphone aangesloten massageapparaat voor thuis voor ultieme spiertherapie en diepe weefselverlichting. De nieuwe vierde generatie wordt geleverd met een verbeterde motor, dus hij is echt stil. Het heeft ook een ononderbroken batterijduur van 300 minuten, dus behandelingen kunnen zo lang duren als de ontvanger wil.

Het is vooral handig voor hardlopers, omdat hun spieren heel gemakkelijk uitgeput raken. Daarom wordt dagelijkse diepe weefselmassage niet alleen aanbevolen, maar ook aangemoedigd.

Theragun Pro

Voor spiertherapie thuis.

Amazon

$ 599.00

Een Recovery Kit

Deze Recovery Kit van KT Tape bevat de eerste massagerollerbal die regelmatige drukpuntmassage combineert met ijs- en warmtetherapie. Het is ergonomisch gevormd, dus het past comfortabel in ieders hand. De zachte rubberen grip voorkomt ook dat je valt bij het raken van die moeilijk bereikbare plaatsen.

Het is ook multifunctioneel. Je kunt de roestvrijstalen bal eruit halen en alleen gebruiken .

KT Tape Recovery Kit

De ultieme kit voor spierherstel.

Amazon

$ 36.47
$ 44.99 Bespaar 19%

Een Foam Roller

Karla Tafra

Een van de beste persoonlijke massagetools die er zijn, de schuimroller is praktisch ieders belangrijkste hersteltool. Van de normale, standaard en gladde ontwerpen tot de getextureerde en zelfs vibrerende modellen, er is er een voor iedereen!

Lopers gebruiken deze graag om hun benen en rug uit te rollen. Dit getextureerde model is een van onze topkeuzes.

TriggerPoint-roller

Een klassieker met een reden.

Amazon

$ 34.95
$ 39.99 Bespaar 13%

Stroboscooplampen voor veiligheid

Stroboscooplampen zijn een slimme accessoire die elke hardloper bij zich moet hebben. Ze maken hardlopen in het donker of slecht zicht veel veiliger omdat de ultraheldere LED's iemand duidelijk zichtbaar maken.

De KEYWELL USB oplaadbare veiligheidslichten zijn lichtgewicht, slank en heel gemakkelijk op kleding te klikken. Ze zijn een geweldig (en betaalbaar) cadeau voor elke hardloper in je leven.

Keywell Safety Strobe Lights

Maakt lopers duidelijk zichtbaar bij zonsopgang en zonsondergang.

Amazon

$ 21.99

SPF-bescherming

Lang hardlopen betekent veel blootstelling aan de zon, dus bescherming van de huid is een must! Verras je favoriete hardloper met deze Sunscreen van Thinksport. Het is speciaal ontworpen voor actieve personen en wordt geleverd met een hoge, breedspectrum SPF 50+.

Het is ook waterbestendig en volledig vrij van biologisch schadelijke chemicaliën, dus u kunt absoluut kan hier niet fout mee gaan.

Thinksport Sunscreen

Een goede zonnebrandcrème is altijd een moet!

Amazon

$ 17.69
$ 23.99 Bespaar 26%

Hardloopzonnebril

Lopers over de hele wereld zijn helemaal weg van de Goodr OG-zonnebril. Ze zijn uitgerust met gepolariseerde lenzen en een speciale gripcoating die voorkomt dat ze wegglijden of stuiteren door transpiratie.

Een geweldig cadeau voor je hardlopervrienden, deze zonnebril is ook echt een redelijke prijs. Overweeg om meerdere paren in verschillende kleuren te haken voor al je favoriete sprinters en marathonlopers.

Goodr OG-zonnebril

De oogbescherming voor elke hardloper behoeften.

Amazon

$ 12.70

Een hardlooppet

Haar in je gezicht en zweet dat van je voorhoofd druipt, is geen droomscenario voor hardlopers. Een hardlooppet zoals deze van BUFF elimineert dat probleem behoorlijk efficiënt. Degenen die erbij zweren, zeggen dat het als gegoten zit op hun hoofd, de zweetafvoerende hoofdband zorgt ervoor dat het zweet niet in hun ogen druppelt, en het is zo licht dat ze niet eens merken dat ze dragen.

De hardloper in je leven zal enthousiast zijn om dit te openen, zelfs als ze er al een hebben, een extra zal zeker van pas komen.

Buff Running Cap

Om haar uit de weg te houden.

Amazon

$ 30.00

Anti-Chafe Balm

Hardlopen heeft talloze voordelen, maar het heeft ook enkele onaangename gevolgen, zoals schuren en blaren. Deze anti-schuurbalsem van Body Glide pakt deze problemen aan. Het bevat ook geen schadelijke ingrediënten, zoals petroleum, lanoline of minerale oliën.

Het is licht van gewicht, gemakkelijk aan te brengen, verstoppingsvrij en laat geen vettige vlekken op kleding achter, dus het werkt geweldig, zelfs met witte leggings. Het is een geweldige kousvuller voor diegenen die na een lange duur altijd ijspakken op hun benen en oksels hebben.

Body Glide Anti-Chafe Balm

Geen jeukende dijen of ijspakkingen meer.

Amazon

$ 9.99

Een Water Bottle

Hydratatie tijdens de training is uiterst belangrijk. Tijdens het hardlopen kan het echter moeilijk zijn om altijd een waterfles bij je te hebben. Het dragen ervan kan ongemakkelijk, afleidend en, eerlijk gezegd, vervelend zijn.

Amphipod's eenvoudige en efficiënte oplossing is de Hydraform Thermal-Lite Handheld Water Bottle. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de hand zich in een natuurlijke positie kan ontspannen. Het heeft ook een unieke, lekvrije dop voor snelle hydratatie en een verwijderbare, gevoerde, gemakkelijk vast te houden isolerende hoes. De veilige riem met ritssluiting heeft zelfs een geheim vak voor benodigdheden.

Je favoriete hardloper zal je dankbaar zijn dat je dit aan je boodschappenlijstje voor de feestdagen hebt toegevoegd!

Amphipod Hydraform Thermal-Lite waterfles

De perfecte hydratatie-oplossing.

Amazon

$ 35.49

Een opbergriem voor hardlopen

Een van de beste fitnessuitvindingen die er zijn, een opbergriem bevat al de benodigdheden van je geliefde, dus hij hoeft zich geen zorgen te maken dat hij ze tijdens het rennen kwijtraakt. Het is het perfecte cadeau voor diegenen die de voorkeur geven aan lange afstanden en hun telefoon, sleutels en andere waardevolle spullen altijd bij zich moeten hebben.

De SPIbelt Running Belt is gemaakt van rekbare spandex en zal niet schuren of stuiteren tijdens het hardlopen. Het heeft een groot vak dat gemakkelijk grotere items kan bevatten, zoals een smartphone. De uitbreidbare tailleband past in de maten 25 tot 47 inch.

SPIbelt-hardloopriem

< p class="product-features">Bewaar essentiële zaken veilig.

Amazon

$ 24.99

Een Phone Holder

Iedereen voor de veiligheid hun telefoon bij zich moeten houden. Helaas is het vinden van een stevige, niet-volumineuze houder die niet wegglijdt moeilijker dan je zou denken.

De TRIBE-armband voor mobiele telefoons heeft meer dan 8.800 “Great” beoordelingen van fitnessliefhebbers over de hele wereld. Het is compatibel met de meeste telefoons (en hoesjes), gemaakt van hoogwaardig lycra en neopreen, en het is volledig waterdicht.

Je kunt zelfs het aanraakscherm van je telefoon gebruiken zonder het te gebruiken uit de armband. Het is de absoluut perfecte kousvuller voor elke hardloper die je kent.

Tribe Cellphone Armband

Je merkt niet eens dat hij er is.

Amazon

$ 14.98

A hoofdband

Sommige mensen houden van hardlooppetten, terwijl anderen de voorkeur geven aan hoofdbanden. Als uw geliefde in de laatste categorie valt, ontvangt hij of zij graag een van deze Halo II-hoofdbanden. Het is gemaakt van zweetafvoerende, sneldrogende, met zilverionen doordrenkte stof die geur elimineert en de opbouw van bacteriën voorkomt.

De antislip grip houdt de band op zijn plaats, zodat hij niet naar beneden glijden nadat het doordrenkt is van het zweet. Het is echt een geweldige, betaalbare cadeau-optie en wordt geleverd in tonnen verschillende kleuren.

Halo II-hoofdband

Houd het zweet op afstand en zie er nog steeds stijlvol uit.

Amazon

$ 14.95

Running Socks

Hoewel iedereen een specifieke stijlvoorkeur heeft als het gaat om sokken, hebben die voor hardlopen en fitness een aantal specifieke kenmerken nodig. Ze moeten de vorming van geuren en bacteriën voorkomen, evenals blaren en andere vervelende gevolgen.

Rockay Accelerate Anti-Blister Socks worden ten zeerste aanbevolen door zowel top-hardloopmerken als sites zoals Runner's World, Runnerclick, Forbes en zelfs Business Insider. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en hebben speciale ventilatiezones die schuren en blaren voorkomen. Dit maakt ze extra ademend en zweetafvoerend.

Voeg een paar (of 10) toe aan je boodschappenlijstje voor de feestdagen voor je favoriete hardlopers, atleten of fitnessliefhebbers.

Rockay-hardloopsokken

Een perfecte pasvorm voor elke sneaker-vereiste fitnessactiviteit.

Amazon

$ 16.95

Energy Gel

Goed tanken tijdens een run is belangrijk om uitputting van voedingsstoffen en energieverlies te voorkomen. Deze energiegels van Science in Sport zijn de perfecte traktatie voor de hardlopers in je familie.

Ze zijn er in zes heerlijke smaken, en je kunt individuele verpakkingen of een doos van zes krijgen.

SiS Go Energy Gel

Voor tanken tijdens een run.

Amazon

$ 11.50

Een boek van een bekende Runner

< p>Degenen die hardlopen serieus nemen, zijn altijd op een leerpad. Velen werken voortdurend aan het verbeteren van hun motivatie of inspiratie, of proberen graag tips en trucs uit.

De memoires Let Your Mind Run: A Memoir of Thinking My Way to Victory van Deena Kastor is een geweldig verhaal over haar hardloopreis, van de vroege kinderjaren tot de Olympische spelen. Ze vertelt over alle verwondingen, maar ook over haar gezinsleven en bevalling.

Het is het perfecte kerstcadeau voor de fanatieke hardloper in je leven.

Kom in de loophouding van een Olympiër.

Amazon

$12,67
$27,00 Bespaar 53%

Het is tijd om die kerstboodschappenlijst in te vullen! Je zult zeker iets vinden dat perfect is voor al je favoriete hardlopers op deze lijst.