Motorola's Moto G Pure-smartphone van $ 160 herdefinieert het woord “budget”

0
57
Motorola

Er is altijd ruimte voor een nieuwe, betaalbare Motorola-smartphone. Maar de nieuwe Moto G Pure is een budgetapparaat als geen ander: het kost slechts $ 160, maar het heeft een aantal opwindende functies. En nog indrukwekkender is dat Motorola de juiste compromissen heeft gesloten om deze prijs te bereiken, waardoor de Moto G Pure een echt aantrekkelijk apparaat is geworden.

Dus laten we beginnen met het goede. De Moto G Pure heeft een grote 6.5″ Max Vision HD+ met een beeldverhouding van 20:9 en een druppelvormige selfiecamera. Dat is een perfecte opstelling voor het bekijken van video's, zolang je de 720p resolutie maar niet erg vindt. Er is ook een batterij van 4000 mAh die geschikt is voor twee dagen gebruik, een hoofdtelefoonaansluiting en een IP52-spatbestendigheid. (Waterbestendigheid in een budgettelefoon, vooral een die $ 160 kost, is een grote verrassing.)

En in tegenstelling tot andere budgethandsets, heeft de Moto G Pure geen waanzinnig grote selectie camera's. Er is een 13 MP hoofdcamera, een 2 MP dieptesensor en een 5 MP selfiecamera. Voor mij is dat een teken dat Motorola zijn prioriteiten op een rijtje heeft: een telefoon met twee fatsoenlijke camera's is beter dan een telefoon met vier waardeloze camera's. Natuurlijk heb ik de Moto G Pure nog niet getest, dus ik kan niet echt verifiëren of de camera's “fatsoenlijk” zijn. of niet.

Maar de Moto G Plus mist veel functies die belangrijk voor je kunnen zijn. Het werkt niet met 5G-netwerken, het heeft slechts 3 GB RAM en de 32 GB interne opslag laat veel te wensen over (hoewel je de opslag van de telefoon kunt uitbreiden met een SD-kaart). Kopers zullen ook draadloos opladen mislopen, en natuurlijk kan het 720p-scherm een ​​beetje verouderd aanvoelen als je van een luxere telefoon komt.

Hoewel ik denk dat deze fouten een eerlijke afweging zijn voor zo'n laag prijskaartje, ben ik op mijn hoede voor de MediaTek Helio G25-processor van de Moto G Pure. Het is een downgrade van de Qualcomm Snapdragon 460 die Motorola in zijn Moto G Play-telefoon gebruikte, en om eerlijk te zijn, de prestaties van de G Play zijn niet zo geweldig. Maar deze langzamere processor is waarschijnlijk geen probleem als je een telefoon alleen gebruikt om te bellen, sms'en, foto's te maken en eenvoudige apps uit te voeren.

Pre-orders voor de Moto G Pure openen 14 oktober om de Motorola-website, Amazon, Best Buy, B&H en Walmart. Vervoerders zullen het apparaat ook verkopen (en het gratis aanbieden met een nieuwe lijn) na de officiële lancering.

Moto G Pure

De Moto G Pure kost slechts $ 160, maar heeft een groot 6,5-inch Max Vision HD+-scherm met een filmische 20:9-beeldverhouding, regen weerstand en een batterij van twee dagen. Pre-orders openen 14 oktober.

Nu winkelen