Motorolas $ 160 Moto G Pure Smartphone omdefinierar ordet “Budget”

0
38
Motorola

Det finns alltid plats för en ny, prisvärd Motorola -smartphone. Men den nya Moto G Pure är en budgetenhet som ingen annan kostar, den kostar bara $ 160, men den innehåller några spännande funktioner. Och ännu mer imponerande gjorde Motorola rätt kompromisser för att nå denna prispunkt, vilket gjorde Moto G Pure till en verkligt övertygande enhet.

Så låt oss börja med det goda. Moto G Pure har en stor 6,5 ″ Max Vision HD+ med ett 20: 9 -bildförhållande och en selfie -kamera med tårar. Det är en perfekt inställning för att titta på videor, så länge du inte har något emot 720p -upplösningen. Det finns också ett batteri på 4000 mAh för två dagars användning, ett hörlursuttag och IP52-stänkskydd. (Vattentäthet i en budgettelefon, särskilt en som kostar $ 160, är ​​en stor överraskning.)

Och till skillnad från andra budgetmaskiner har Moto G Pure inte ett galet stort urval av kameror. Det finns en 13MP huvudkamera, en 2MP djup sensor och 5MP selfie kamera. För mig är det ett tecken på att Motorola har sina prioriteringar rakt & en telefon med två anständiga kameror är bättre än en telefon med fyra skitiga kameror. Naturligtvis har jag inte testat Moto G Pure ännu, så jag kan inte riktigt verifiera att kamerorna är anständiga “ eller inte.

Men Moto G Plus saknar många funktioner som kan vara viktiga för dig. Det fungerar inte med 5G -nätverk, det har bara 3 GB RAM -minne och 32 GB intern lagring lämnar mycket att önska (även om du kan utöka telefonens lagring med ett SD -kort). Köpare kommer också att missa trådlös laddning, och naturligtvis kan 720p -skärmen kännas lite föråldrad om du kommer från en snyggare telefon.

Medan jag tycker att dessa fel är en rättvis avvägning för en så låg prislapp, är jag försiktig med Moto G Pure's MediaTek Helio G25-processor. Det är en nedgradering från Qualcomm Snapdragon 460 som Motorola använde i sin Moto G Play -telefon, och för att vara ärlig är G Play: s prestanda inte så bra. Men den här långsammare processorn är förmodligen inget problem om du bara använder en telefon för att ringa, sms: a, ta foton och köra enkla appar.

Förbeställningar för Moto G Pure öppnar 14 oktober kl. Motorolas webbplats, Amazon, Best Buy, B & H och Walmart. Transportörer kommer också att sälja enheten (och erbjuda den gratis med en ny linje) efter den officiella lanseringen.

Moto G Pure

Moto G Pure kostar bara $ 160, men har en stor 6,5-tums Max Vision HD+ -skärm med ett filmiskt 20: 9-bildförhållande, regn motstånd och ett två dagars batteri. Förbeställningar öppnar 14 oktober.

Handla nu

& nbsp;