Spara $ 55 på en Kindle Paperwhite och börja läsa igen

0
50
Amazon

Har du tillbringat det senaste året med att pressa dig själv för att börja läsa igen, bara för att få din hjärna att svida i det ögonblick du öppnar en bok? Jag har stött på samma problem, men under de senaste månaderna har en Kindle hjälpt mig att komma förbi det mentala blocket.

Kanske beror det på att Kindle är tillräckligt liten för att glida i någon påse, eller för att modellen jag använder, Kindle Paperwhite, är vattentät. Hur som helst gör Kindles det enkelt att börja läsa igen, och du kan köpa en för bara $ 60 under dagens Amazon Epic Daily Deals -försäljning.

Här är alla Kindles (och buntar) på försäljning idag:

  • Kindle : $ 60 ($ 30 rabatt)
  • Kindle Paperwhite (2018) : $ 75 ($ 55) off)
  • Kindle Kids (med 2 års garanti, fodral och Amazon Kids+) : $ 70 ($ 40 off)
  • Kindle Essentials Bundle : $ 95 ($ 45 rabatt)
  • Kindle Paperwhite (2021) Essentials Bundle : $ 170 ($ 20 off)

Den grundläggande Kindle, som bara kostar $ 60 under dagens försäljning, är mer än tillräckligt för de flesta. Den har en bekväm 6-tums skärm med justerbar frontljus för utomhus- eller nattetid, plus en skärm som inte bländar.

Men du bör definitivt överväga den rabatterade Kindle Paperwhite (2018-modellen), som kostar $ 15 mer än den vanliga Kindle under denna försäljning. Den är vattentät, dess bakgrundsbelysning är mycket mer effektiv än den grundläggande Kindle -frontljuset, och den har en pixeltäthet på 300ppi för skarp text och bilder.

Oavsett Kindle du väljer, föreslår jag att du beställer det idag. Amazons Kindle -försäljning kanske inte varar länge, och liknande försäljning kan ta några månader att baka huvudet.

Kindle Paperwhite-(föregående generation-2018-utgåva) Vattentät med 2x lagringsutrymme-Ad-stödd

2018 Kindle Paperwhite har en spegelblank skärm med en pixeltäthet på 300 ppi och justerbar bakgrundsbelysning. Det är också vattentätt — perfekt för ett bad eller en resa till poolen. Köp den nu för $ 75.

Amazon

$ 74,99
$ 129,99 Spara 42%

Kindle – Nu med inbyggt främre ljus – svart – Annonsstödd

Amazons Kindle har nu ett inbyggt frontljus, en bländfri skärm och Bluetooth-stöd för ljudböcker. Ta en till försäljning för bara $ 60 och börja läsa igen.

Amazon

$ 59,99
$ 89.99 Spara 33%

Kindle Kids, en Kindle designad för barn, med föräldrakontroll – Blue Cover

Kindle Kids-surfplattan är identisk med den vuxna Kindle, men den kör en anpassad barnvänlig programvara och levereras med en väska. Den innehåller också en 2-årig garanti utan frågor och ett årslångt Amazon Kids+ -abonnemang för gratis böcker och ljudböcker.

Amazon

$ 69,99
$ 109,99 Spara 36%