Review Geek letar efter frilansande teknikförfattare

0
50

& nbsp;

sitthiphong/Shutterstock.com

Älskar du teknik? Har du väl undersökta åsikter om vilka prylar som är de bästa prylarna? Är du objektiv och kan förvandla dessa tankar till mördande artiklar? Kan du skriva de bästa orden på de bästa sätten? I så fall har vi ett jobb åt dig.

Vad vi letar efter

Review Geek letar efter erfarna och objektiva tekniska författare. Folk som inte bara använder teknik, men är nedsänkta i den. Människor som är födda i den, gjutna av den. Om du lever och andas teknik varje dag och ständigt letar efter det bästa tangentbordet du kan köpa, den perfekta webbkameran för dina vänner, familj eller den lärare du känner, varför mekaniska tangentbord är bättre än alternativet (eller varför de inte är#8217 ; t!) då kanske du passar oss bra. Eller så kanske vi är det utlopp du har letat efter för att få några av dessa tankar ur ditt huvud och ut i världen.

Vi letar efter författare som konsekvent kan komma med solida idéer. Du vet, den nyfikna typen. Tinkaren. Tänkaren. Forskaren. Du måste kunna komma med idéer och sedan förvandla dessa idéer till mördande artiklar som människor vill läsa. Vi kommer också att förse dig med ämnen vi behöver täcka, och det är upp till dig att bli expert (om du inte redan är det) och ge de bästa råd våra läsare behöver.

Här är några exempel på den typ av arbete vi vill ha mer av:

 • De 9 bästa trådlösa mekaniska tangentborden
 • Vad du ska göra om du tappar fjärrkontrollen för Din Chromecast med Google TV
 • Du behöver förmodligen inte ett skärmskydd
 • Allt du behöver för att konvertera dina kassettband till digitala

Och det är bara ett mycket litet urval. Vi letar inte efter tekniska nyhetsskribenter & vi har gott om sådana. Vi letar efter några för att dyka in i vad teknik är, vad det kan vara, vad det borde vara och vad som gör den här versionen av en gadget bättre än den.

Om det här jobbet

Detta är en frilansställning, men vi letar efter regelbundna bidrag. Det är upp till dig när du skriver och hur du arbetar, men åtminstone en viss överlappning med redaktionen är ganska avgörande. Vi älskar att prata om idéer när de kommer fram för att se till att vi spikar vinkeln. Detta leder till mindre tidredigering senare och säkerställer att alla är nöjda med slutprodukten. Lagarbete, ja.

Betala är DOE, men kommer aldrig att vara mindre än $ 100 per artikel.

Jobbet är avlägset, men vi letar efter någon i USA . Teamet (och redaktionen) är spridda över tidszoner, så att hitta lite överlappning borde inte vara ett problem.

Krav

Det här är den roliga delen, eller hur? Här är vad vi behöver från dig:

 • Erfarenhet. Du måste veta vad du gör, så minst tre års erfarenhet av att skriva om teknik är ett måste. Dessutom är WordPress -erfarenhet att föredra. Den första regeln i Review Geek är: vi skriver i CMS.
 • Uppmärksamhet på detaljer. Det verkar som om detta alltid är ett krav för de flesta jobb, och det här är inte annorlunda. Du måste kunna vara uppmärksam på de små grejerna. Detaljer är viktiga.
 • Möjlighet att arbeta i en snabb miljö. Denna position är avlägsen, men det betyder inte att vi inte får saker gjorda snabbt . Ibland är det som vilda västern i vår Slack. Ta det som du vill.
 • Självmotiverad. Du är en vuxen person och dina redaktörer är inte barnvakter. Om du inte kan få saker gjorda på ett rimligt sätt på egen hand, då kommer det bara inte att fungera. Ursäkta.
 • Utrustning. Det borde nog vara självklart, men du behöver din egen dator. Och internetuppkoppling. Och telefon. Och allt annat som kan krävas för det du vill skriva om. Det är ett teknikförfattarjobb, du behöver teknik.
 • Ålder: Du måste vara minst 18. Tyvärr gäller reglerna.

Vad finns i det för dig

Så du vet vad vi vill, men hur är det med dig? Du har också behov. Här är vad vi erbjuder:

 • Konkurrenskraftig lön. Som nämnts ovan är lönen DOE, men vi börjar med $ 100 per artikel.
 • Regelbundna betalningar i tid. Vi har arbetat med många frilansskribenter genom åren, och en av de vanligaste klagomålen är att platser inte betalar frilansare i tid. Vi förstår att du har räkningar att betala och saker att köpa, så vi handlar inte om det livet. Vi betalar NET 15, så du får alltid betalt för ditt arbete i tid.
 • En fantastisk arbetsplats. Här är sanningen: att arbeta för RG är fantastiskt. Allvarligt talat är vår Slack förmodligen svalare än någon annan Slack du befinner dig i eller har varit i. Bara att säga. Och vi kommer att stödja dig med bra feedback så att du kan vara den bästa författaren som finns.

Hur man ansöker

Tror du att du har vad som krävs? Då vill jag höra från dig. Gå bara till Indeed för att ansöka.

Låt oss göra det här.