Horoskop I dag, 6. oktober 2021: Væren, kreft, tyr og andre tegn – sjekk astrologisk spådom

0
90

Horoskop i dag: Væren, kreft, tyr og andre tegn-sjekk astrologisk spådom

ARIES (21. mars – 20. april)

Litt etter litt gjenvinner du initiativet du mistet for partnere for en tid siden. Resten av uken vil du ha ting på din egen måte, men sørg for at venner deler din lykke. Du må snart ta en pause med et tidligere slips eller engasjement, men tiden er fortsatt på din side.

TAURUS (21. april – 21. mai) < /p>

Du må fortsette å fokusere på økonomiske hensyn, bare fordi du har ansvar å oppfylle og plikter å fullføre. Et spennende forhold mellom Venus og Uranus vil sikre et uvanlig resultat. Og de vil også bringe en uventet vri i et vennskap.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Til tross for en eller to vanskeligheter, kombinert med motstand fra noen partnere synes hendelser definitivt å bevege seg i din retning. Hold øye med det langsiktige bildet, og ikke la kortsiktige forstyrrelser presse deg ut av kurs, spesielt ettersom du er til høyre!

Toppnyheter akkurat nå

Klikk her for mer

KREFT (22. juni – 23. juli)

Månen i en av de mest potente områdene i diagrammet indikerer definitivt travle tider fremover, akkurat da du gledet deg til en pause. Det ser ut til at det skjer mye bak kulissene, så du må se under noen få steiner for å komme til sannheten.

LEO (24. juli – 23. august)

Livet kan være krevende og hektisk, men aldri kjedelig. Dagens månemønster gir klassiske indikasjoner på at alle dine Leonine -kvaliteter – mot, raushet og kreativitet – får lov til å blomstre. Folk som blander seg med deg, vil virkelig være heldige!

VIRGO (24. august – 23. september)

Det ser ikke ut til å være noen måte du kan få planer eller prosjekter fra bakken uten full og uforanderlig støtte fra partnere og kolleger. Folk i myndighetsstillinger vil kunne hjelpe, men for din del må du være forberedt på å følge rådene deres.

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Siden Venus er i et ømt forhold til Uranus, kan du forvente at hendelser vil gå bra, selv om det ikke er slik du håpet. Det er på tide å forvente en hyggelig overraskelse, men når, hvor og hvordan det skal komme, er naturligvis en hemmelighet for nå!

SCORPIO (24. oktober – 22. november)

Venus vil tvinge deg til å være mer sosial i løpet av de kommende ukene. Du må forlate en elitistisk holdning som har gjort det vanskelig å komme i kontakt med mennesker som kan være til hjelp i fremtiden. Du vil forresten komme i kontakt med noen du har blitt skilt fra, neste uke.

SAGITTARIUS (23. november – 22. desember)

Slutt å gjøre økonomi til et stridsspinn. En del av problemene ser ut til å være forårsaket av din underliggende mangel på tillit til din økonomiske sikkerhet. Inntil dette er håndtert, vil vanskene fortsette. Tenk klart, få faktaene i orden, og du vil se hvor nær du er til suksess.

CAPRICORN (23. desember – 20. januar) < /p>

Noen ganger må du sette dine egne interesser bak andre menneskers interesser, inkludert de som ikke akkurat er nære venner. Slik uselviskhet nå vil gjøre deg godt i fremtiden. Det ser ut til å være mye å hente på et nytt vennskap, men du må kanskje gjøre det første trekket.

AQUARIUS (21. januar – 19. februar)

Du kan være på ballen, men andre har fortsatt muligheten til å gjøre livet vanskelig for deg. Kanskje en unnskyldning fra deg for tidligere lovbrudd du har gitt, uansett utilsiktet, vil rense luften. En kontantkrise bør oppløses foran øynene dine, men bare hvis du holder deg til kurset.

FISKER (20. februar – 20. mars)

Selv om du skal være jevn, kan du være overraskende tett når stemningen tar deg, eller når ting ikke går din vei. Ikke gå hardt ned på partnere som ikke har skylden. De trenger sannsynligvis din støtte mer enn din mistillit.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

Last ned Indian Express -appen for alle de siste horoskopnyhetene.

  • Indian Express-nettstedet har vært vurdert GRØNN for sin troverdighet og troverdighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for sine journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.