Apples senaste uppdatering gör det enklare att hitta förlorade AirPods

0
125
Justin Duino

< p> Om du äger ett par AirPods Pro vill du se till att de har den senaste uppdateringen. I veckan släppte Apple en firmwareuppdatering för sina AirPods Pro och AirPods Max som låter dig använda Hitta min app och nätverk för att hitta dina förlorade AirPods.

Apple lovade funktionen tillbaka med tillkännagivandet av iOS 15 , men det kommer först nu för användare. Enligt 9to5Mac började Apple rulla ut uppdateringen den 5 oktober, och användarna borde få det som vi pratar.

I grund och botten vill du se till att dina AirPods uppdateras direkt innan du förlorar dem. På så sätt blir det lättare att spåra de små prylarna. Innan idag kunde ägare redan använda Apples Hitta min app för att se den senast ihopkopplade platsen, men det tar det ett steg längre. Nu kan du aktivera “ Förlorat läge ” på AirPods Pro eller Max, och de kommer att kommunicera med miljontals andra iPhones, iPads, AirPods, Mac och mer runt om i världen för att hjälpa dig hitta dem.

Apple

Gilla AirTags, om dina uppdaterade AirPods kommer inom räckhåll för en annan enhet och en Bluetooth -anslutning finns, kommer du att varnas om deras plats. På så sätt kan ägarna snabbt återvända till en park, restaurang eller andra platser för att hitta sina knoppar.

Tyvärr finns det inget snabbt manuellt sätt att uppdatera dina AirPods, och istället kan du &#8217 ; jag måste lita på att Apple snabbt ska kunna lansera det för alla användare. Som sagt, Apple är vanligtvis ganska snabb med uppdateringar, så väntetiden bör inte vara för lång. Det är värt att nämna att om du kopplar ihop dina AirPods med en telefon via Bluetooth och sedan sätter dem i fodralet och på en laddare kan det utlösa uppdateringen.

Du kan enkelt kontrollera om din AirPods Pro eller Max är på den senaste uppdateringen genom att se om de visas som en enhet i din Hitta min app. I så fall är du redo och kan vara säker på att de är lättare att hitta om de går förlorade.

via TechRadar