Så här flyttar du slutarknappen på Samsung Galaxy -telefoner

0
74
Karlis Dambrans/Shutterstock.com < /figure>

Har du någonsin haft din telefon i den perfekta vinkeln för ett foto, men du kan helt enkelt inte nå slutarknappen på kameran? Samsung Galaxy -enheter har en smart flytande slutarknapp som gör det enklare.

Här är situationen: Du försöker ta en selfie med ett gäng människor. För att få alla i skottet måste du hålla telefonen i ett besvärligt läge. Du kan inte nå avtryckaren för att ta bilden. Vad kan du göra? Vi visar dig hur du enkelt flyttar avtryckaren.

RELATERAT: PSA: Samsung Galaxy -telefoner har “Easy Mode” för bättre tillgänglighet

Öppna först kameraappen på din Samsung Galaxy -telefon.

Tryck sedan på kugghjulsikonen i det övre verktygsfältet för att öppna inställningarna.

Bläddra ner och välj “ Fotograferingsmetoder. ”

Slå på omkopplaren för “ Flytande slutarknapp. & #8221;

Annonsering

Gå nu tillbaka till kameran. Du kommer att se en vit cirkel flyta på skärmen, det här är den nya slutarknappen. Du kan dra den vart du vill och knacka på den för att ta ett foto, precis som den vanliga slutarknappen — som också fortfarande fungerar.

Detta är en fin funktion för de besvärliga stunder där du inte riktigt kan hålla telefonen i perfekt läge. Du behöver inte nå dina fingrar i besvärliga positioner för att ta ett foto längre. En annan av Samsungs många funktioner som ingår på Galaxy -enheter.

RELATERAT: Hur man gör en GIF från allt på en Samsung Galaxy -telefon

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Så här kontrollerar du vilka webbplatser som kan komma åt din plats i Google Chrome
  • & rsaquo; Vad är Dithering i datorgrafik?
  • & rsaquo; Så här installerar du Windows 11 på en dator som inte stöds
  • & rsaquo; AMD Ryzen -processorer är långsammare i Windows 11, för närvarande
  • & rsaquo; Så här aktiverar du maskinvaruaccelererad GPU-schemaläggning i Windows 11