Kongressen överens: Kommer tillfälligt lyfta skuldtaket

0
47

USA:s republikaner och demokrater har kommit överens om att tillfälligt höja landets skuldtak fram till december. Det skriver flera medier. – Vi har kommit överens om att höja skuldtaket till början på december och det är vårt mål att få hela saken klar i dag, säger senatens majoritetsledare Chuck Schumer, enligt Bloomberg. Det innebär att landet tillfälligt kommer att undvika en skuldkris, skriver Forbes. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis hela hösten (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.