Uw Xbox draait nu Microsoft Word en Excel

0
49

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Edge op Xbox die de browser bijna alles wat de desktopversie heeft. Dat betekent dat het de webversie van Word en Excel, Discord, Stadia en nog veel meer kan draaien.

GERELATEERDExtensies verwijderen of uitschakelen in Microsoft Edge

Microsoft rolt een nieuwe versie van zijn dashboard uit voor Xbox One-, Xbox Series S- en Xbox Series X-consoles, en het bevat een zeer opwindende update voor Microsoft Edge. De browser is bijna gelijk aan de desktopversie, maar mist extensies en een ontwikkelaarsmodus.

Met de nieuwe versie van Edge, veel webgebaseerde tools en apps die niet zouden werken op de browser voorheen zal nu perfect werken. U kunt bijvoorbeeld de webversie van Microsoft Word en Excel uitvoeren vanuit de browser op uw gameconsole. En met toetsenbord- en muisondersteuning kun je ze echt comfortabel gebruiken.

Je kunt Stadia-games ook streamen op je Xbox, iets wat we zeker niet hadden verwacht. Natuurlijk zijn de meeste games op Stadia beschikbaar op Xbox, dus we weten niet zeker waarom je ze via Stadia zou willen streamen, maar het kan nooit kwaad om meer opties te hebben.

Advertentie< br>

Een ander leuk ding dat je met de nieuwe browser kunt doen, is Discord openen, maar helaas kun je geen voicechat gebruiken. Je kunt deelnemen aan spraakkanalen en naar je vrienden luisteren, maar de microfoon wordt niet ondersteund.

Edge op Xbox synchroniseert ook uw gegevens met uw computers, zodat u uw instellingen, favorieten, tabbladen en webgeschiedenis op uw gameconsole kunt bewaren.

GERELATEERDVerticale tabbladen gebruiken in Microsoft Edge

Zelfs functies zoals verticale tabbladen en verzamelingen zijn beschikbaar in de Xbox-versie van Edge, om een ​​echt desktop-achtige ervaring af te ronden.

De Xbox-systeemupdate met de nieuwe en verbeterde versie van Edge is nu beschikbaar, dus als je de trotse eigenaar bent van een Xbox-console, kun je ervaar nu de nieuwe functionaliteit van de webbrowser van Microsoft.

LEES VOLGENDE

  • › Sjabloondia's maken met Theme Builder in Google Presentaties
  • › Live gaan op Instagram
  • › Hoe u Photoshop-acties kunt downloaden, installeren en uitvoeren
  • › De prullenbak legen in Gmail
  • › UFC 266 Volkanovski vs. Ortega live online bekijken