De beste robotstofzuigers van 2021: laat het voor u schoonmaken!

0
48
Rolandas Grigaitis/Shutterstock.com< /figure> Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een robotstofzuiger in 2021
Beste robotstofzuiger Algemeen: iRobot Roomba 694
Beste robotstofzuiger: eufy RoboVac 11S
Beste robotstofzuiger en dweil: Ecovacs Deebot T8
Beste robotstofzuiger voor huisdierenhaar: ILIFE V3s Pro
Beste zelf Robotstofzuiger leegmaken: Shark AV1010AE IQ Robot

Waar moet u op letten bij een robotstofzuiger in 2021

Hoe kies je de juiste met zoveel robotstofzuigers op de markt? Het antwoord hangt natuurlijk af van waar je eigenlijk naar op zoek bent. De meeste robotstofzuigers doen hetzelfde: vuil en ander klein vuil opruimen terwijl ze door je huis navigeren. Sommige robotstofzuigers hebben echter extra functies, zoals automatisch teruggaan naar het oplaadstation en volgens een vast schema werken, of zelfs de vloer dweilen en stofzuigen.

Omdat robotstofzuigers zijn ontworpen om je huis schoon te houden, moet je eerst en vooral prioriteit geven aan hoe goed ze schoonmaken. Een goede robotstofzuiger moet door uw huis kunnen navigeren en tegelijkertijd vuil en puin gemakkelijk kunnen opruimen. Het mag niet constant vast komen te zitten tegen een object waardoor het niet kan worden schoongemaakt. Robotstofzuigers lopen soms vast, maar het zou niet vaak moeten gebeuren en een goede zal leren waar hoeken en objecten zijn.

Je robotstofzuiger moet van kamer naar kamer kunnen gaan, zelfs als de vloer rond het huis niet helemaal vlak is. U wilt ook een stofzuiger die zichzelf niet kapot maakt, omdat hij niet van een trap valt. Deze zijn niet goedkoop, dus je wilt geen vacuüm dat binnen een paar maanden kapot gaat.

Om te voorkomen dat een robotstofzuiger een schadelijke val maakt, zijn slimme sensoren nodig die hem helpen om rond objecten en meubels te navigeren. In al onze aanbevelingen zijn deze slimme sensoren ingebouwd, dus wat je ook kiest, je kunt er gerust op zijn dat hij niet vast komt te zitten of op een trede valt en zichzelf breekt.

< p>Laten we, met dit alles in gedachten, eens kijken naar enkele van de beste robotstofzuigers die er zijn. Houd er rekening mee dat al onze keuzes uitzonderlijk goed schoonmaken!

Beste robotstofzuiger in het algemeen: iRobot Roomba 694

iRobot

Pros

 • ✓ Betaalbaar
 • ✓ Kan volgens schema werken
 • ✓ Laadt automatisch op
 • ✓ Werkt met Alexa en Google Assistant
 • ✓ Gebruikt vuil en geavanceerde sensoren

Nadelen

 • ✗ Een beetje luidruchtig

Als je niet zeker weet voor welke robotstofzuiger je moet gaan, raden we de iRobot Roomba 694 aan, die $ 275 kost. Het is onze beste keuze omdat de Roomba 694 betaalbaar is (tenminste in vergelijking met de markt voor robotstofzuigers in het algemeen) en alles doet wat je mag verwachten van een kwaliteitsrobotstofzuiger. Het heeft ook veel premiumfuncties waar u dol op zult zijn.

De 694 reinigt goed op tapijten en hardhouten vloeren en maakt gebruik van een drietraps reinigingssysteem om uw oppervlakken vlekkeloos achter te laten. Er is zelfs een zijborstel die moeilijk bereikbare hoeken en randen opruimt, zodat hij niets over het hoofd ziet. Deze robotstofzuiger maakt gebruik van slimme sensoren die vuil detecteren en ervoor zorgen dat hij zorgvuldig door je huis kan navigeren zonder van een trap te vallen.

Dankzij de sensoren kan de Roomba 694 ook onder en rond meubels en andere objecten schoonmaken. Het kan echter van tijd tot tijd vastlopen, dus het kan zijn dat u de Roomba moet gaan redden terwijl deze leert en het huishouden in kaart brengt.

GERELATEERDHoe u uw met wifi verbonden Roomba bedient met Alexa of Google Home

Dit Roomba-model wordt ook geleverd met veel premiumfuncties, wat indrukwekkend is voor zijn prijs. Er is Wi-Fi-connectiviteit, dus je kunt de robot verbinden met je internet om hem te bedienen met behulp van de iRobot-app of met een stemassistent zoals Alexa. Je kunt schema's instellen om de stofzuiger te laten werken, en de stofzuiger gaat zelfs na 90 minuten terug naar het oplaadstation om automatisch op te laden.

Over het algemeen biedt de Roomba 694 veel waar voor je geld, dus als je deze aanschaft, u zult niet teleurgesteld zijn.

Beste robotstofzuiger in het algemeen

iRobot Roomba 694

iRobot's Roomba 694 is een betaalbare en populaire optie met veel premiumfuncties zoals Wi-Fi-connectiviteit en automatisch opladen.

Amazon

$ 249.99

Best Budget Robot Vacuum: eufy RoboVac 11S

eufy

< p>Voordelen

 • ✓ Werkt stil
 • ✓ Zeer betaalbaar maar biedt nog steeds veel waar voor uw geld
 • ✓ Biedt krachtige en krachtige reiniging
 • ✓ Lange batterijduur van 100 minuten

Nadelen

 • ✗ Geen app-bediening
 • ✗ Heeft beperkte planningsopties

Wilt u een betaalbare robotstofzuiger die de klus klaart? Bekijk dan de eufy RoboVac 11S, die gaat voor $ 220. Deze robot is niet per se goedkoop, maar het is een geweldige budgetoptie voor diegenen die een hoogwaardige robotstofzuiger willen die niet snel kapot gaat.

De RoboVac 11S maakt gebruik van een krachtige stofzuiger die zowel vloer als tapijt goed reinigt. Het detecteert wanneer extra zuigkracht nodig is en verhoogt de zuigkracht om ook uw vloeren effectiever te reinigen. Hoewel de stofzuiger een sterke zuigkracht heeft, is hij erg stil, dus de 11S is ideaal voor gebruik 's nachts.

Deze stofzuiger maakt gebruik van slimme sensoren om rond objecten te navigeren om te voorkomen dat hij van de trap valt. Dus ook al is het een budgetoptie, je hoeft het niet in de gaten te houden omdat het in de buurt van trappen en andere gevaarlijke valpartijen voor de stofzuiger schoonmaakt. Er is zelfs een afstandsbediening waarmee je de robot rechtstreeks kunt bedienen.

De RoboVac 11S wordt geleverd met een aantal geweldige functies, waaronder automatisch opladen wanneer hij bijna leeg is. De onderste wielen zijn groot genoeg om de robot ook over kleine richels en tapijten te laten klimmen.

Over het algemeen hoef je geen aandacht te besteden aan de 11S terwijl hij aan het schoonmaken is. . Vergeet niet om de stofbak te legen wanneer deze vol raakt, en wees voorbereid op het werken met de beperkte planningsopties bij het instellen.

Beste budget robotstofzuiger

eufy RoboVac 11S

Robot stofzuigers kunnen duur zijn. Gelukkig heeft eufy een betaalbare stofzuiger die de klus klaart. Hij wordt zelfs automatisch opgeladen als hij bijna leeg is!

Amazon

$ 199.99

Best Robot Vacuum en Mop: Ecovacs Deebot T8

Ecovacs

Voordelen

 • ✓ Zeer lange batterijduur van 180 minuten
 • ✓ Werkt met Alexa en Google Assistant
 • ✓ Automatisch opladen en hervatten
 • ✓ Zorgt voor een diepere reiniging met de dweilfunctie
 • ✓ Heeft superieure eigenschappen om uw vloeren vlekkeloos te houden

Nadelen

 • ✗ Duur
 • ✗ App-beheer en -toewijzing kunnen moeilijk in te stellen zijn

Als je het schoonmaken van je huis nog verder wilt verbeteren, kun je kiezen voor een robot die zowel stofzuigt als dweilt. De Evovacs Deebot T8 kost $ 550 en is een premium robot-dweil- en vacuümcombinatie. Schoonmaken wordt serieus naar een hoger niveau getild.

Zoals verwacht reinigt de Deebot T8 ongelooflijk goed op tapijten en alle soorten vloeren. Om de dweilfunctie te gebruiken, moet je het meegeleverde waterreservoir installeren en het dweilpad bevestigen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken dat de Deebot uw tapijten doorweekt. De T8 detecteert wanneer hij op het tapijt ligt en zal daardoor geen water morsen. Heel handig!

Bij het dweilen van vloeren doordrenkt de reinigingspad zichzelf met water en de robot sleept de pad over de vloer voor een grondige reiniging, waardoor uw vloeren schoon en glanzend blijven. De tank bevat 240 ml water en kan meer dan 2.000 vierkante voet beslaan, wat indrukwekkend is.

De Deebot T8 heeft een aantal andere functies om het premium prijskaartje te rechtvaardigen. Het maakt bijvoorbeeld gebruik van laserkaarten en navigatie en slaat kaarten van uw huis op om de best mogelijke reinigingsroute te bieden. Het maakt ook gebruik van technologie die objecten kan detecteren tot op millimeterniveau, waardoor wordt voorkomen dat de T8 aan een object blijft plakken.

Andere geavanceerde functies zoals tapijtdetectie, auto-boost zuigkracht en aangepaste reiniging via de app maken de robot een van de meest geavanceerde opties op de markt. Je kunt zelfs het geüpgradede model krijgen, de T8 AIVI, die nog meer functies heeft, zoals live video en kunstmatige intelligentie-objectdetectie, maar natuurlijk voor een nog hogere prijs.

U kunt de T8 ook upgraden door het Ecovacs Deebot Auto-Emptying Station te kopen dat tot 30 dagen vuil, stof en ander vuil kan bevatten. Met de automatische vuilafvoer wordt deze combinatie van robotstofzuiger en dweil een van de meest probleemloze keuzes op onze lijst.

Beste robotstofzuiger en dweil

Ecovacs Deebot T8

Op zoek naar een robotstofzuiger die ook dweilt om uw vloeren vlekkeloos achter te laten? De Deebot T8 van Ecovacs dekt tot 2.000 vierkante voet diepe reiniging.

Amazon

$ 549,99

Best Robot Vacuum voor Pet Hair: ILIFE V3s Pro < /h2>

ILIFE

Pros

 • ✓ Goedkoop
 • ✓ Ontworpen om haren van huisdieren op te rapen met behulp van technologie zonder knopen
 • ✓ Laadt automatisch op
 • ✓ Reinigt op tapijten en zeer goed op harde vloeren

Nadelen

 • ✗ Een beetje luidruchtig
 • ✗ Geen app-bediening

Op zoek naar een robotstofzuiger die het haar van huisdieren effectief opruimt? De ILIFE V3s Pro is een goedkope optie die $ 160 kost, en het is een geweldige keuze voor mensen met huisdieren in huis. Natuurlijk ruimt de V3s Pro niet alleen haren van huisdieren op. Het ruimt nog steeds vuil en ander vuil op met een looptijd van 90 minuten.

Deze robot is onze keuze voor het opruimen van dierenharen, omdat hij is ontworpen met technologie zonder knopen, wat erg belangrijk is bij het omgaan met vacht. De V3s Pro kiest niet voor een rolborstel zoals de meeste stofzuigers (robots of niet), waar haar vast kan komen te zitten in de rollen en het systeem kan beschadigen. In plaats daarvan gebruikt het vacuüm van ILIFE een krachtige zuigkracht om de klus te klaren.

De V3s Pro heeft een slank ontwerp dat het gemakkelijk maakt schoon te maken onder meubels, bedden en andere plaatsen waar uw huisdieren kunnen ronddwalen. Hij reinigt goed op tapijten en kale vloeren en maakt gebruik van slimme sensoren om door je huis te navigeren. De sensoren van de robot voorkomen ook dat hij van hoge richels valt of van je trap valt, dus je hoeft niet op de stofzuiger te letten terwijl hij zijn werk doet.

De beste een deel van de V3s Pro is dat deze automatisch wordt opgeladen, wat meestal een premium-functie is. Er is zelfs een afstandsbediening om de robot te besturen, waarmee je schema's kunt maken en kunt schakelen tussen vier reinigingsmodi. Je zult echter voorzichtig willen zijn met schoonmaken 's nachts, omdat de krachtige zuigkracht deze robotstofzuiger ook aan de luidere kant maakt.

Maar met ILIFE’s V3s Pro, zul je’ U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het opruimen van dierenharen.

Beste robotstofzuiger voor huisdierenhaar

ILIFE V3s Pro

Het stofzuigen van haren van huisdieren kan moeilijk zijn. Maar met ILIFE's V3s Pro kun je gemakkelijk en met minimale moeite je huisdieren opruimen.

Amazon

$ 120.00

Best Zelflegende Robot Vacuum: Shark AV1010AE IQ Robot < /h2>

Shark

Voordelen

 • ✓ Handsfree stofzuigen tot 45 dagen
 • ✓ Gebruikt een borstelrol voor meerdere oppervlakken die geweldig is voor dierenhaar
 • ✓ Automatisch opladen en hervatten
 • ✓ Werkt met Alexa en Google Assistant
 • ✓ Handige app-bediening

Nadelen

 • ✗ Duur
 • ✗ Luid vacuüm

Het hebben van een zelfledigende robotstofzuiger is een van de handigste manieren om je tapijten en vloeren schoon te houden. Daarom raden we de Shark AV1010AE IQ Robot aan, een robotstofzuiger van $ 600 die ervoor zorgt dat je huis ruim een ​​maand lang zonder gedoe stofzuigt.

De AV1010AE gebruikt een krachtige zuigkracht om te stofzuigen en dan leegt automatisch de vuilnisbak in een zakloze basis. De basis is groot genoeg om tot 45 dagen aan opgezogen puin te bevatten. Dus als je op vakantie bent of je niet zo vaak zorgen wilt maken over het legen van de stoffer, is de AV1010AE IQ Robot een uitstekende optie.

Shark’s vacuüm werkt met Alexa en Google Assistant, dus je kunt hem bedienen met je stem of met de app van de respectievelijke stemassistent. Je kunt de robot ook besturen met de SharkClean-app op Android of iOS als je geen slimme thuisconfiguratie hebt.

De AV1010AE IQ maakt gebruik van slimme sensoren en brengt je huis in kaart voor selectieve en effectieve reiniging en om te voorkomen dat hij van de trap valt. Door middel van mapping gaat de reinigingscyclus van deze robotstofzuiger rij voor rij en kamer naar kamer in plaats van willekeurig rond te stuiteren, dus het reinigt efficiënt op een manier die veel van zijn concurrenten niet doen.

Hij laadt automatisch op en hervat het schoonmaken, dus je hoeft alleen maar een schema in te stellen en je hoeft je 45 dagen lang geen zorgen te maken over stofzuigen. Ten slotte gebruikt de Shark AV1010AE IQ-robot een borstelrol voor meerdere oppervlakken, wat geweldig is voor het opzuigen van dierenharen (hoewel misschien niet zo goed als de pure zuigkracht van de beste keuze voor dierenhaar).

Als u Als je wilt dat je robotstofzuiger zo zorgeloos mogelijk is, is de AV1010AE IQ Robot het premium prijskaartje waard.

Beste zelfledigende robotstofzuiger

Shark AV1010AE IQ-robot

Als je op vakantie bent of je geen zorgen wilt maken over het stofzuigen van je huis, dan ben je met de robotstofzuiger van Shark aan het goede adres. Hij zorgt ervoor dat je huis 45 dagen lang stofzuigt.

Amazon

$ 449.99

Read next

 • & rsaquo; Sjabloondia's maken met Theme Builder in Google Presentaties
 • › Live gaan op Instagram
 • › Hoe u Photoshop-acties kunt downloaden, installeren en uitvoeren
 • › De prullenbak legen in Gmail
 • › UFC 266 Volkanovski vs. Ortega live online bekijken