Ryktade Amazon -varuhus tvingar dig inte att bära kläder

0
56
Shutterstock

Tidigare i år fick vi veta att Amazon planerar att öppna minivaror fullt med kläder, hushållsartiklar och elektronik, plus att underlätta ett enklare retur- och utbytessystem för sina kunder. Dessutom kan dessa butiker ha Amazonas egna märkesklädserier, högteknologiska omklädningsrum och andra bekvämligheter, enligt en Wall Street Journal-rapport.

Tanken här är att Amazon skulle kunna tänka sig att återuppfatta hela varuhusupplevelsen. Från att hjälpa dig att handla och hitta kläder med appförslag, QR-koder och till och med högteknologiska omklädningsrum för enkel användning och effektivitet.

Tänk dig att gå genom en butik, skanna QR-koder efter allt du vill prova och låt en anställd (eller så småningom en robot) ta med dem till ditt rum. Härifrån kan du prova dem eller använda en pekskärm i ditt rum för att föreslå nya storlekar eller en färgändring.

Sedan, på typiskt Amazon -sätt, baserat på vad du väljer, kommer appen att föreslå andra liknande alternativ på vad andra köpte. Denna information kan komma att ändras och är bara rykten för tillfället. Som sagt, företaget är inte nytt för att testa olika tillvägagångssätt. För några år sedan sålde den Echo Look -kameran, designad för att gå in i en garderob och ge dig råd om mode och så.

De första rykten om varuhus i Amazon började flyta runt tidigare i år. Att föreslå onlinegiganten ville öppna “ mini -varuhus ” ungefär 30 000 kvadratfot i storlek, eller ungefär samma fotavtryck som Whole Foods eller Kohls.

Amazon har fortfarande inte på distans bekräftat något om sina varuhussträvanden, men med hur snabbt det ’ öppnar små butiker och andra butiker, skulle det inte förvåna oss att se detta ske så småningom.

via Engadget