Richard Osmans “The Man Who Died Twice” är en av de snabbast sålda romanerna

0
47

Författare och komiker Richard Osmans bok The Man Who Died Twice har vunnit titeln att vara en av de snabbast sålda romanerna sedan, som en rapport i The Guardian sätter det, “ poster började &#8221 ;. Det står vidare att boken, som är en del av hans torsdagens Murder Club -serie, enligt uppgift sålt svindlande 114 202 exemplar under de tre första dagarna förra veckan. Boken publicerades den 16 september och försäljningen har varit stabil sedan.

Samma rapport informerar vidare om att endast fyra böcker sålde mer än Osmans bok under den första veckan: The Casual Vacancy av JK Rowling, The Lost Symbol och Inferno av Dan Brown och Go Set a Watchman av Harper Lee. Författaren är synligt extatisk. ”Det här är bortom våra vildaste förutsägelser. Min kärlek och tack till alla läsare, alla fantastiska bokhandlare och till Joyce, Elizabeth, Ibrahim och Ron, ”sa Osman.

”Det är underbart att se hur många som har blivit kär i Richards fantastiska torsdagens mordklubb och helt enkelt inte kunde vänta med att läsa nästa del … Svaret på dessa karaktärer och brotten de löser från läsare runt om i världen har varit extraordinärt och det har varit en fröjd att arbeta med återförsäljare för att göra publikationsveckan till ett så stort ögonblick för alla att ta del av, ” utgivaren Joanna Prior citerades.

https://images.indianexpress.com 2020/08/1×1.png

Hans senaste bok kretsar kring torsdagens mordklubb — Elizabeth, Joyce, Ron och Ibrahim — och spårar deras äventyr och olyckor. Karaktärerna är redan enormt populära bland läsarna. Hans nuvarande bok bidrar inte bara till deras resa utan ger dem nya dimensioner.

📣 För fler livsstilsnyheter, följ oss på Instagram | Twitter | Facebook och missa inte de senaste uppdateringarna!

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste böckerna och litteraturnyheterna, ladda ner Indian Express -appen.

  • Indian Express-webbplatsen har fått gröna betyg för sin trovärdighet och trovärdighet av Newsguard, en global tjänst som rankar nyhetskällor för sina journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt Ltd